Mukoza Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Beyler bir süredir bu konuda çalışmalar yapıyorum ve farkettim ki çoğu ilk bakışta anlamsız ve gereksiz. Birkaç site buldum üye oldum, biraz içine girdim olayın. Ve işe yarar olanlardan birkaçını paylaşmaya karar verdim. Ciddi anlamda kazanç sağlamak mümkün ancak forumları (Bu sitelerdeki) takip etmek ve referral dediğimiz sizin önerinizle kayıt olan kullanıcıların tıklamaları çok önemli Ayrıca referral kiralamakta mümkün ancak bu parayla ve zamanla (Para kazandıkça) yapmak en mantıklısı (Cebinizden para gitsin istemiyorsanız) Ortalama bir sitede 4-5 Reklam hakkınız var günde ve her biri 0.01$ gibi bir mebla bırakıyor (Komik) Ama asıl para referrallar aracılğıyla oluyor Direct referal ve Rented referal olmak üzere değişken Direct- Sizin linkiniz üzerinden kayıt olanlar Rented ise siteden kiralayabileceğiniz referallar Simdi asıl para (genede komik) burda ki referal tıklaması basınada aynı para yani 0.01$ Simdi ortalama bi rakamla Direct referral 20 dersek Rented Referral da 100 (dersek ki biraz sonra vericeğim sitede 3000 i bulanlar var ama zor.) 20 x 0.01$ x 4 tıklama = 0.8$ günlük 100 x 0.01$ x 4 tıklama = 1.6$ günlük 1 x 0.01$ x 4 Tıklama = 0.04 $ Ki toplamda 2.44 $ eder. 3 sitede aynı durum geçerli olursa 7.2 $ gibi bir fiyat geçerli olur ki fena deil :D Şu anda ben direct referal topluyorum dolayısıyla sizede referal olunacak linkleri atıcam. Yani umarım moderatorler kızmaz bu konuda. (Yani en azından direk kaydolmasındansa bana bi faydası dokunması daha iyi olmazmı) Siteler temiz güvenli sizde bakarsınız ayrıca. ve kayıt olmak isterseniz benim referans linkinden girerseniz sevinirim ki bu kadar anlattığıma deysin Su anda 3 sitede acc'm var. Yalan söylemiycem şimdilik bir getirisi yok gibi bişey ama en azında bu kadar yazmama sebep olacak kadar umut vaat edici. Umarım ilginizi çeker ve sigara paranız çıkar (Benim ilk hedefim günlük 4.5TL) Onbux -- Türkçe forumuda var bi bakın derim forumlardan okuduğum kadarıyla aralarında bu aralar en gözde olan ve en çok getirisi olduğu söylenen. Sitesini güzel yapmışlar :D Parabux -- Türk sitesi, adam olcak yakında Neobux -- Eski reklamcıların bildiği site. Çoğu burdan başlamıştır. Şu sıralar referal tıklamaları azaldı diye şikayetler var ama bi bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mayhem kazanmış mı? Kazanmamışsa gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mukoza Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 mayhem? ben daha kazanmadım bu bi gerçek ama yakında umarım. Bu arada ombux'un forumlarında tr bölümüne bakmanızı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 kazanınca haber ver :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 iyide saglam bi siten olmasi gerkmiyomu bu is icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hala aynı seylerin pesinde kosuyor insanlar. kesinlikle dunyanın en tembel toplumuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mukoza Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Şimdi o olay farklı. O eğer siten olursa reklam alıp para kazanacağın olay . Bizim yaptığımız ise bu verilen reklamlara tıklayarak para kazanma sanatı. (Ve tabi senin referallarının tıklamaları ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mukoza Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 http://www.onbux.com/forum/main?frmid=15 ombux içindeki TR forum bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bi nevi titan saadet zinciri sanirim, piramit seklinde ilerliyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mukoza Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Gibi gibi ancak direct referal genelde sınırlı sayıda alabiliyosun ama rented referalla baya kiralanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 niye hepsinin sonu bux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mukoza Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bilmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Hepsi bux.to nun yandan yemişide ondan. Çoook eski bir sistem ilk başta çok heves görünüyorda, o kadar kasıp, ay sonunda paranı isteyip, 6ay-1yıl sonra ya da hiç alamamak koyuyor insana. Bux.to böyle patladı, gavurlar 3-4 haneli rakamlara ulaşınca her ay, para yetmemeye başladı. En önemli gelir kaynakları bunların, parayla satın alınan alt-üyeler ve high-level hesaplar. Gelir giderden az olunca da ödeme her türlü aksıyor. Diğer sitelerinde doğru düzgün ödeme yapacaklarını hiç zannetmiyorum bu yüzdene uğraşmamak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mukoza Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 dediğim gibi ben daha para almadım ama forumda yazanlara gore turklerden alanlar olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 niye beleş peşindeyiz hala. kimisi böyle tıklayın kazanına katılır kimisi adsense kurar ona tıklar günde 1 kere 100 dolara ulaşmak için. ayıp şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkoglu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Bende bir site ilave edeyim http://www.xticaret.com/xticaret/?12_7389 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkoglu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 burdada başka bir yol var http://www.xticaret.com/xticaret/?84_7389 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkoglu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Bir başka para kazanma yolu daha http://www.xticaret.com/xticaret/?237_7389 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Basmadık linkine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar