Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Trabzonspor - Fenerbahçe / 23.08.2010 / 21.00 »

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
maç çok güzel

bu fenerde trabzonda bizi 3 ler.iyi takım kurdular

stoch niang falan iyi adam.

yattarayı gorunce aklıma keita geldi.adamın maaşına zaam yapıp tutucaksın yani

öle adamlar gelmez bir daha
Mesaj tarihi:
ya beyler bu ligtv nin web tv olayında yıllık 99 ytl yerine normal uyeligindeki gibi mesela sadece FB nin maclarını filan secemiyormuyuz?

bilgisi olan varsa soylesin lutfen tşk :D
Mesaj tarihi:
abi maç güzel epey fakat, ts ağır yargılıyor bence, bakmayın 2 gol attığımıza. stoch gibi adamı oynatabiliyosan, ne diye baştan yedekte çıkarırsın, semih iyi ki sakatlanıp çıktı dedim yani.
mehmet topuz ve christian'a çok sövdüm maçta, bence reziller. santos oyunda yok zaten. topuz da bakmayın golü bala attı, kazma herif, finishing desen yok, sürekli top kayıpları.

yok yani sıçş oynuyoruz çok. bi stoch var adam gibi.
Mesaj tarihi:
Zegna said:

ya beyler bu ligtv nin web tv olayında yıllık 99 ytl yerine normal uyeligindeki gibi mesela sadece FB nin maclarını filan secemiyormuyuz?

12 tl sadece tek takım maçları aylık
Mesaj tarihi:
Valla sevilla macından beri böyle heyecanlı fb maçı seyretmemıstım,Trabzon ortasahayı kontrolune alıp pozısyon uretemeden gol attı;fenerın ilk gol tamamen baldı,ıkıncısınde onur sapıttı.Bu maç tahmınımce 5-3 falan biter ama kim alır belli olmaz.Alexi oyuna zorunluluktan alamıycak aykut hoca(6 yabancı ıcerde) belki de en guzelı bu,alexsiz oynayabılıyormu gorucez.Son ortada onur harıka cıkarmasa gordugum en efsane ılk yarı olucaktı.
Mesaj tarihi:
poopla said:

Zegna said:

12 tl sadece tek takım maçları aylık

20 TL 12 degil. dün üye oldum :)
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

Valla sevilla macından beri böyle heyecanlı fb maçı seyretmemıstım,Trabzon ortasahayı kontrolune alıp pozısyon uretemeden gol attı;fenerın ilk gol tamamen baldı,ıkıncısınde.

fenerin ilk golu tamamen balmıydı ?
özerin süper pası.. semih'in ortası.. luganon kafası ?

biz başka maçlarımı seyrediyoruz
herhalde yanlış trabzon maçını seyrediyorum ben
  • Yeni Oluştur...