cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 alın tüfenglerinizi airsoft yapalım
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 var airsoftum benim o değilde sapanlı airsoft yapabiliriz lan tüfek kadar hızlı atıyor neredeyse, bide avuç avuç bb olarak da bezelye kullanırız.
xunn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 DİRİL DİYORUM SANA EY TOPİK, TİTRE VE KENDİNE GEL.
xunn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Sticky kalırsa birşeye mani mi oluyordu anlamadım ki.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Çok fazla sticky var, bi de tipini beğenmedim alala?
screwy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 caps on BENIM UZERİMDEN CEVRILEN GEYIKLER SUPER OLMUS ONUN ICIN GEYIKLERI YAPANLARI KIRMIYCAM SIMDILIK AMA ORDA SORDUGUM CIDDI SORUYU CEVAPLAYIN VE ORGANIZE EDIN! caps off
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 http://www.atvtur.com/aktiviteler.htm http://www.atvpaintball.net/paintball.html Bu iki yer tavsiye edilmişti zamanında bana paintball için.İkisinede gitmedim nedir ne değildir bilmiyorum ama maç yaparsanız gelirim o ayrı
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Atv motosikletleri ile safari turuna katılan misafirlerimiz üzerlerindeki kıyafetleri çıkarmadan akademimiz tarafından verilen yağmur geçirmez alt üst kamuflaj tulumlarını, motosiklet kasklarını, eldivenlerini ve çizmelerini giyerek geldikleri gibi temiz bir şekilde tesisimizden ayrılmaktadırlar. haha abi bunu yaptım ben dünyanın en büyük hatası Hyperthermia geçiriyordum bildiğim kıyafetleri çıkarttırmadıkları için kauçuk tulum verdiler terliyemiyorsun da. ATV turu yapan yerle oynanmaz abi ormanda da oynanıcak oyun değil ayrıca bu, 2 ağaç bulan paintball oynatıyor arkasına saklanıcak obje yok.
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Ümraniye olan iyi ama bak saha yapmışlar bildiğin oraya gidilir
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 http://www.istanbuldapaintballoyna.com/sahalarimiz.htm
xunn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Beyler. Bu işi organize edebilecek, mental ve fiziksel olarak müsait olan biri yok mu koca forumda? Ben harbiden değilim, hiç vaktim yok. Yani biriniz çıkmazsa olmayacak bu iş. Ferrero'nun linkini verdigi yeri bayta begendim ben. Azıcık su topiği spamleyin ne olacaksa olsun artık.
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 kalkar izmirden gelirim. o kadar net konuşuyorum. bi elimde bıçak dier elimde çocuklarım var. zigot bile diiller ama onları keser gelirim.
xunn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Gelirimlerden ziyade organize ederimler lazım. Geçen sefer gayet eglendik berbat mekana ragmen. Allah kahretsin paticik yok mu BİR tane yigit ya?
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Ankara da olsak alırdım üzerime ama..
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 xunn sen anlamamışsın sanırım spidee'nin iğrenç esprisini...
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 abi ben gelirim de organizasyon çok zor =/ okulu başlayan gencecik bir 4. sınıf öğrencisiyim. kıçımdan kan alıcaklar benim bu dönem.
Öne çıkan mesajlar