xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Bir deneyelim, yine patlarsa patlasın. Havalar yavaştan serinliyor çok terlemeden oynarız geçen seferkinin aksine. Dökülün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 delikanliysaniz gercek silahla oynarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 tanıdık var açık alanı fln olan fiyat alayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Penthesilea said: delikanliysaniz gercek silahla oynarsiniz tmm, sen tek biz hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 şehir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 xunn said: Bir deneyelim, yine patlarsa patlasın. Havalar yavaştan serinliyor çok terlemeden oynarız geçen seferkinin aksine. Dökülün. ya abi tamamda bu sefer şükrüyü belgrada çağırıp gelmemek harbi ayıp olmaz mı? neyse msn aç oradan devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Eylül ortası-sonuna doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 BabacumMostors said: tanıdık var açık alanı fln olan fiyat alayım mı? Direk al ildeniz. Gerekirse sen ben şükrü oynarız, 1v1. Şükrü sonraki gün kalanla oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 CaNNi said: şehir ? İstanbuldan başka şehir yok türkiyede üzgünüm. Moving on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 beni istesenizde nah bulursunuz bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 kızma abi.. gel içelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Aaa küsme şükrü. Gayet fashionably late bir adamsın, za. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 http://www.deepzonepaintball.com/ fiyat alacğaım yer burası.. fiyat alacağım dediğim de karşı kapıya gidip "komşu bana kaça olur" demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 yok abi kızmaktan değil, gidiyorum, yokum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bu saraçoğlunun olduğu yer değil mi? fiyat uygun olursa gelirim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 (Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı Yanı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 pahalı olursa gelirim, fakir vurunca fazla xp gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 said: Hakemlerin kararına itiraz edilemez ve hakemlere atış yapılamaz. Oynamam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 yeşil vadi de açık alanları da var hani hangisini isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 aquila said: yok abi kızmaktan değil, gidiyorum, yokum artık. Gitmeden oynayalım şükrü. Fakelerimi banlamak neymiş gör öyle git, kaypak mod olacak it seni. @ildeniz reis: Açık alanın fotosu var mı, açık alan tercihim benim. Hem cigerlere iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bu hafta içi olursa oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 açık alan için sorarım yarın şükrü hafta içi zor gibi sen 2 hafta daha kal anca adam toplarız yoksa kırtasiyeden boncuk tabancası alalım onlarla oynayalım bizim arka bahçede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Hep paintball oynamak istedim hiç oynicak birileri olmamıştı. Zaman uygun olursa ben ve bi ark daha gelebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 2 hafta daha kal'a +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 biletin farkını ödicek misinz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar