Holy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 millet gelmeyi bıraktı resmen, adamlar terbiyesiz ben napıym MAÇ CUMARTESİ DEĞİL bu arada sdsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bu gidişle pazar da olamicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Kaç kişiyiz şu anda bi yoklama yapsaydık? Bide pzt tatil,acaba pazar maçını uzatsakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 şükrü geliyosun di mi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 unutmazsam gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 tamam o zaman ilhan'ın artı 1 ile beraber 7 kişiyiz. artıları arayın, bulan bana haber versin. murat, sertaç için emrah'tan haber gelicek. tolga sana öncelikle engin'i, daha sonra diğer artılarını çağırmanı emrediyorum. telefonum, msnim var hepinizde. adam bulunca dürtün bi şekilde. ORGANİZE EDERİM LAN HEPİNİZİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konn Konn +1 dreagloth Holy Spidee Wishmaster Aquila tolga 8 kişiymişiz bak, benim de kafamı karıştırdınız. Öncü'den de haber bekliyoruz. Güneş serhat'a sor bakıym iyileşmiş mi? bana cevap vermiyo totoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Emrah`ların mahalle kalabalıktı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 +2 için bakınıyorum ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Engin gelemiyo, tatildeymiş yine,özür diledi paso satıyorum diye :P Bide anlamadığım bi anda nasıl 8e düştük abi, nerde bu insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Tora ne oldu abi özledim adamı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Çanakkalede oda,haftaiçi dönücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Birkaç hafta önce de "hafta içi dönüyormuş" demiştin sanki öyle hatırlıyorum. Bak sen şu Tora'ya ya.. Takım taklavat'ta da stoper yedeğiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 güvenç gelmeyince murat ve sertaç gelmemeye başladı. ferit yok hakan yok yarda yok seren yok tuna yok saygın yok ildeniz yok eser yok serhat yok cem yok aklıma gelenler bunlar daha da var yani olmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Serhat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Ya tek sebep Güvenç değil, ramazan dolayısıyla da milletin programları oluyor, oruç tutan arkadaşlar oluyor.. Murat o yüzden gelemedi, Sertaç ilk hafta geldi geçen hafta cumartesi diye gelemedi vs. Toparlarız yine. Şu ramazan geçsin hele bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bu maç ne zaman lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 çalışıyormuşum ben pazar evet gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Beyler ben 2 haftadan uzun süredir hastayım. Tam iyileştim derken tekrarladı, o yüzden yokum. Başka bir sonuca varmayın plix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 yok ya ben sebep söylemedim zaten eksikleri yazdım kemik kadrodan :) serhat geliyosa tamam 9 ettik ben kaleci bulurum muhtemelen karşı kaleye de, 10 ederiz. 6 kişi de artılardan toplarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Wishmaster said: Birkaç hafta önce de "hafta içi dönüyormuş" demiştin sanki öyle hatırlıyorum. Bak sen şu Tora'ya ya.. Takım taklavat'ta da stoper yedeğiymiş.ben tatile cıkarken tora da tatilde biliyordum, aradım onu, dedim birader haftasonu goruselim ayvalıkta, ok dedi. sonra topic'i gördüm, vay totos satmıs diye dusunmeye basladım. adamı aradım yok oyle birsey tolga uydurmus dedi. lol. bu hafta sonu da bozcaada'da o. haftaya donmus olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Olm Tora Ayvalıktayken ben ne zaman konuşsam "bu ara dönüyorum" çekiyordu sonra arıyodum "yok daha dönmedim", bu haftada Emre ile bi tatile çıkıcam diyodu, Çanakkaleyi salladım gerçi, aklımda öyle kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Gelecekmişim ben. Yiğit sen yine de kaleci bulsan çok güzel olur o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Serhatla öncüyü de eklersek 10 etti. yarın ilk etapta kaleci buluyorum, sonra +ları topluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ben geliyorum ama performans beklenmesin bilegim hala acıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar