Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burger king (optimum)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BulletRide said:

yav said:

herangi bir boy piza alana aynı boydan başka bir pizayı hediye ediyorlar enfes kampanya valla

İnsanlık tarihinin başından beri var abi o kampanya pizzacılarda

abartma ya of
Mesaj tarihi:
peynitr son noktası oldu.. çok kızdım ya istediğim sos gelmez sipariş gelirse de dandik gelir ya da soğuk gelir siteye gelen gerizekalı kurye hırsız gibi arabamın kapısını açıp "55. blok nerde yeğen" der.. çok doluyum
Mesaj tarihi:
Telefonla söylemek iyi oluyor. Diyorum 50 tl üzeri getirsin, şu sosu getirsin vs. Ekstradan atıp getiriyorlar herbişeyi. Birde düzenli müşteri olduğum için böyle yapma ihtimalleride var tabi. Oy konusu geçmedi hiç ama.
Mesaj tarihi:
bize 2 defa eksik menü getirdiler. 4 menü istiyoruz, 4'er tane kola patates geliyor ama 3 tane burger geliyor. bunu 2 defa yaptılar biz de döşedik sert bir yorum ve puanlarını da baya düşük verdik. burger'ın eve servisi rezalet gerçekten.
Mesaj tarihi:
ya optimum "outlet" olmanın hakkını veriyor gerçekten.. en basitinden otoparka adamlar havalndırma sistemi koymamış olmalılar ki arabadan inince nefes alamıyor insan.. bir de palladiumun otoparkına bakalım.. oraası da tavan yüksekliği vs olarak aynı ama ışıklandırma da daha iyi havalnadırma da..

hani zorunlu olmadıkça gitmemeyi tercih ediyorum
  • Yeni Oluştur...