kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 burger king'in paket siparişi denediğim her yerde rezalet (levent, kadıköy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 BulletRide said: yav said: herangi bir boy piza alana aynı boydan başka bir pizayı hediye ediyorlar enfes kampanya valla İnsanlık tarihinin başından beri var abi o kampanya pizzacılarda abartma ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 üzme çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Oha peyniri getirmeyerek ölüm fermanını imzalamış firma. Kapat Burger king'i cCc ildeniz reis cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 peynitr son noktası oldu.. çok kızdım ya istediğim sos gelmez sipariş gelirse de dandik gelir ya da soğuk gelir siteye gelen gerizekalı kurye hırsız gibi arabamın kapısını açıp "55. blok nerde yeğen" der.. çok doluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Telefonla söylemek iyi oluyor. Diyorum 50 tl üzeri getirsin, şu sosu getirsin vs. Ekstradan atıp getiriyorlar herbişeyi. Birde düzenli müşteri olduğum için böyle yapma ihtimalleride var tabi. Oy konusu geçmedi hiç ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bize 2 defa eksik menü getirdiler. 4 menü istiyoruz, 4'er tane kola patates geliyor ama 3 tane burger geliyor. bunu 2 defa yaptılar biz de döşedik sert bir yorum ve puanlarını da baya düşük verdik. burger'ın eve servisi rezalet gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 30-40 kez burger den sipariş vermişimdir bir kez eksik geldi.onda da yemeksepetine bi telefon açtım 10dk da getirdiler eksikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 nasip kısmet bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Bella said: optimum çok leş biryer. mimarının da tarihinde kocaman bir leke. http://www.212istanbul.com/ 212 power outlet'e davet ediyorum seni. Bu arada extra peynir olayını ilk defa duydum. mcdonalds'ta da varmı bu ? sırf ekmeği az ve içinde cift peynir olsun diye 2x doublechess burger yiyorum hep ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ya optimum "outlet" olmanın hakkını veriyor gerçekten.. en basitinden otoparka adamlar havalndırma sistemi koymamış olmalılar ki arabadan inince nefes alamıyor insan.. bir de palladiumun otoparkına bakalım.. oraası da tavan yüksekliği vs olarak aynı ama ışıklandırma da daha iyi havalnadırma da.. hani zorunlu olmadıkça gitmemeyi tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 212 de çılgınmış. yalnız ben böyle biryerin olduğundan haberdar dahi değildim. palladium güzel bence, ben beğeniyorum orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 tek kişilik dev kadro dedikleri bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 arayıp getirtirdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bi üst versiyonu için; http://forum.paticik.com/read.php?13,4314060,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar