Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Her 17 Ağustosda...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gereksiz tartışma yaratmasak?[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
  • 4 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bugün 17 ağustos ve aklıma geldi açıkçası nerden bilmiyorum ama çok arkadaşımın yakını , tanıdığım insan telef oldu bu depremde. Kendi yaşadıklarımda gözümün önünden gitmez.

Bu depremde kaybedilen vatandaşlarımıza allah rahmet eylesin.
Kaybedenlerede sabır diliyorum.
Mesaj tarihi:
Benim de aklıma geldi bu bilmiyodum topic olduğunu açıcaktım yenisini son anda gördüm.

Uzun zaman geçti 10.yılı ama o tvden gördüğüm görüntüler falan hiç gitmedi gözümün önünden.İstanbuldaki tanıdıklarımdan haber beklerken yaşadığım stresi falan unutamıcam küçüktüm ama anlıyodum :S

Bu depremde yakınlarını kaybeden herkesin tekrardan başı saolsun.

Umarım Allah daha kötüsünü yaşatmaz...
Mesaj tarihi:
...Çünkü her insan gibi biz de, kayıplar büyük rakamlarla, kişiselleştirilmeden ifade edildiğinde bir bok anlamıyor, hiçbir şekilde etkilenmiyoruz.

Acaba, bütün milleti toplayıp, 17 Ağustos'u her şeyiyle yaşayan insanları da toplayıp, teker teker o insanların hikayesi kendi ağızlarından diğerlerine anlatılsaydı, 10 yıl sonra bir şeyler farklı olur muydu?

17 Ağustos'u yaşamış insanlar bile deprem sendromu dışında dikkat etmiyorlar yaşadıkları eve, vesaireye.

Ben 17 Ağustos'ta İstanbul dışındaydım, ve bunu iyi mi kötü mü olarak algılamalı bilemiyorum ama o depremle ilgili hiçbir şey yaşamadım. Sonrasında yardım için Gölcük'e gittik, dayım da sağlık ekibi olarak gelmişti Anadolu'dan. Belki de öncesini birebir yaşamadığımdan, sanırım hiçbir zaman tam anlamıyla kavrayamadım durumun vehametini. Belki de bu yüzden, her ne kadar çok etkilensem de, yıllar sonra bile unutulmayacak çok canlı bir imge olarak kalmadı aklımda.
  • Yeni Oluştur...