DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 gereksiz tartışma yaratmasak?[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ablamın ya$ gunu heh ne $ans ama[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 *!Başlığa çiçek bırakır*[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Arkadaşlar bugün 17 ağustos ve aklıma geldi açıkçası nerden bilmiyorum ama çok arkadaşımın yakını , tanıdığım insan telef oldu bu depremde. Kendi yaşadıklarımda gözümün önünden gitmez. Bu depremde kaybedilen vatandaşlarımıza allah rahmet eylesin. Kaybedenlerede sabır diliyorum.
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Ilk kızarkadaşım, Eylül, unutmadım unutmam... 19/8/1999
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Benim de aklıma geldi bu bilmiyodum topic olduğunu açıcaktım yenisini son anda gördüm. Uzun zaman geçti 10.yılı ama o tvden gördüğüm görüntüler falan hiç gitmedi gözümün önünden.İstanbuldaki tanıdıklarımdan haber beklerken yaşadığım stresi falan unutamıcam küçüktüm ama anlıyodum :S Bu depremde yakınlarını kaybeden herkesin tekrardan başı saolsun. Umarım Allah daha kötüsünü yaşatmaz...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bi an halfmumi geri döndü sandım.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 her 17 ağustosta; "BEKLENEN İSTANBUL DEPREMİ" temalı programlar yapmasalar artık?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ...Çünkü her insan gibi biz de, kayıplar büyük rakamlarla, kişiselleştirilmeden ifade edildiğinde bir bok anlamıyor, hiçbir şekilde etkilenmiyoruz. Acaba, bütün milleti toplayıp, 17 Ağustos'u her şeyiyle yaşayan insanları da toplayıp, teker teker o insanların hikayesi kendi ağızlarından diğerlerine anlatılsaydı, 10 yıl sonra bir şeyler farklı olur muydu? 17 Ağustos'u yaşamış insanlar bile deprem sendromu dışında dikkat etmiyorlar yaşadıkları eve, vesaireye. Ben 17 Ağustos'ta İstanbul dışındaydım, ve bunu iyi mi kötü mü olarak algılamalı bilemiyorum ama o depremle ilgili hiçbir şey yaşamadım. Sonrasında yardım için Gölcük'e gittik, dayım da sağlık ekibi olarak gelmişti Anadolu'dan. Belki de öncesini birebir yaşamadığımdan, sanırım hiçbir zaman tam anlamıyla kavrayamadım durumun vehametini. Belki de bu yüzden, her ne kadar çok etkilensem de, yıllar sonra bile unutulmayacak çok canlı bir imge olarak kalmadı aklımda.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 nedemek istediğini ben anlamadım açıkçası
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Depremin imanımızla eşdeğer bir şekilde gerçekleştiğini düşünen yobazotti kesimin açtığı pankart. 7.4 lük depremin, ölen onca insanın bizi imanlılaştıracağını sanmış. Okuz.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 neroyada ekleyim hatta o gece çok zına yapıldıgını idda etmişti bu arkadaşlar pankartı açtıklarında
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Estel_Anorien said: bi an halfmumi geri döndü sandım. aynen. :)
Öne çıkan mesajlar