vadaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hangi antivirüs kullanılmalı acil tavsiye lazım birde şunu sormak istiyorum bulunan virüsleri silmiyor sanırım karantina diye bişi var eğer antivirüsü pc den silersem onceki bulduğu virüsler de siliniyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bitdefender baya güzel programdır ama ben kaspersky internet security 2011 kullanıyorum, gayet güzel program ama biraz performans düşüklüğüne sebep olabiliyor. Zararlı yazılımları senin isteğine göre karantinaya alıyor ya da siliyor. Bildiğim kadarı ile anti virüs programını kaldırırken karantinadaki zararlılar silipte kaldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 avira antivir premium , yanina malwarebytes arada sirada kontrol icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Ben de AVG tavsiye edecem. Download.com'da en çok download edilenler arasında. Performans kaybına uğrattığına şahit olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 spyware search and destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 avg, antivir bunlar bedavaları bile çok kalite olan antivirüs yazılımları. İkisini de uzun sürek kullandım, aralarından tercihim antivir. Başarılı (tu) Ayrıca bedava olan antivirüs yazılımı sadece antivirüs işlevi yapacağından yanına bir de anti-spyware yazılımı gerekiyor. Ben ikisini birden yapan programların anti-spyware özelliklerine pek güvenmiyorum. Spybot search and destroy tek başına çok iyi yapıyor çünkü bu olayı. Bağışıklama özelliğiyle de bazı zararlıların bulaşmasını engelliyor. Yani özetle, antivir + spybot search and destroy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Microsoft Security Essentials'ın tırt olduğuna ben şahit oldum. Gerçek zamanlı koruması yok varsa da hiçbi işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 MSE agir tirt.. Antivir kesinlikle super.. Avira.. free olarak.. malwarebytes da super cozum. eger enterprise biseyler istersen. Symantec Endpoint Protection, Mcafee Antivirus Ent, veya Trendmicro officescan.. ve evet, kaldirdiginda gecmiste temizlenen viruslerde gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Windows 7 makinemde MSE var. Daha sorun yaşamadım ama Windows'u sadece oyun ve ebook programları için kullanmığım için antivirüs olmasa da sorun yaşamazdım sanırım. Trend'in ürünleri iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar