Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ortaköy camisine gitmem gerekiyor nasıl gidebilirim acaba ? ortaköye giden motorlar nereden kalkıyor en uygunu onlar gibi gözüküyor ama nereden kalktıklarını bulamadım ? beşiktaşa gidip oradan yürüsem çok sürer mi ? vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 15 dakika felan sürmesi lazım belki 20. Çok yürüdüm ordan biliyorum yorucu bir mesafe değil beşiktaş-ortaköy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 üsküdardakiler gitmiyor mu ortaköye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 gidiyor mu ? gidiyorsa çok hoş olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ortaköy e vapur yok. Üsküdar'dan turyol var beşiktaş'a kadıköy'den de vapur var. zaman problem değilse beşiktaş'tan yürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 10-15 dakika sürer beşiktaştan yürümesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 abi acelen varsa da otobüs yani. hiç olmadı taksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 pazar gunu bjk den yurumek en hızlı ulasim yolu olur ortakoye bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 çağlayanda miting var ne yapıcaksan çabuk yap ve anadolu yakasına geri dön yoksa hayatın kayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar