Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Daha önceden başka tarayıcılar kullanıyordum fakat Opera'yı keşfettiğimden beri bende sanırım Opera'nın kemikleşmiş kullanıcılarından birisi oldum. Pati'de kimler kullanıyor yada seviyor bilmiyorum ama konu açma isteği duydum :) Opera 10.50'lerde flash'la bazı sıkıntılar yaşamıştım. Opera'ya da report etmiştim ki, 10.60'da benzer sorunlarla karşılaşmadım. Şuan gayet memnunum, keyfim yerinde :) Hatta 10.70'i bayağı merakla bekliyorum. Peacekeeper'ın benchmark testine neredeyse eski puanını ikiye katlamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Güncelliyo şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 güncelledin mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ben nerdeyse operayla hiç bir flash açamıyorum, diğe explorerler ile hiç problemim olmuyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 opera'nın hangi sürümünü kullanıyorsun? birde kullandığın flash sürümü güncel mi? opera 10.61 ve en güncel flash sürümü sorunsuz çalışabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 flash güncel de opera 1.60'mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 60 ile 61 arasında pek bi fark göremedim açıkçası :D 60'da divx web player ile opera göçüyodu onu bi deniyim... Flash dediğin zaten sorunsuz çalışıyo yıllardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 öyle çok ciddi değişiklikler yapmadılar. ufak tefek değişikliklere gittiler. zaten daha çok hataları düzelttiler. şuan daha kararlı bir şekilde çalışıyor. flash'da sorun yok muydu? valla önceki sürümde 10.50'de falan facebook'da flash oyunlarında sorun yaşıyordum ama şuan gayet memnunum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ben operayı baya severim de ben birkaç sorun yaşıyorum. mesela bilgisayarı açıp operayı başlattığımda bazen en baştan operayı kurmaya çalışıyor ama iptal edince normal bir şekilde açılıyor. bu arada sırada oluyor. diğer sorun ise bir önceki oturumda açık kalan sekmeleri yükleyemiyor. ancak yenileyince yükleniyorlar. çok sinir oluyorum bu duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 İlk defa duyduğum sorunlar :D Orta 3'lerden beri opera kullanıyorum ben (yuvarlak hesap 10 sene oldu)... Arada sadece çökmeler filan yaşadım şimdiye kadar. Her şeyini de kullanırım hani (email, unite, link vs.vs.vs.) Kullanıcı dostu olan en iyi browser bu yani ^_- Bilinen browserlar arasında tabbed browsing ilk operada vardı zaten. Diğerleri kıskanıp kendilerine aldılar hep. Hala da operanın bir çok güzel özelliği diğer browserlerda da yok zaten : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bittus said: mesela bilgisayarı açıp operayı başlattığımda bazen en baştan operayı kurmaya çalışıyor ama iptal edince normal bir şekilde açılıyor. bu arada sırada oluyor. Güncelleme geldiğinde eğer otomatik kurmasını istemişsen Opera'yı açtığında yükleme yapıyor, bir sonraki açılışta kurulumu başlatıyor :) Bittus said: diğer sorun ise bir önceki oturumda açık kalan sekmeleri yükleyemiyor. ancak yenileyince yükleniyorlar. çok sinir oluyorum bu duruma. Bu bana sadece internet dalgalanıp da durulduğu zaman oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 valla bende hiç denk gelmedim o bahsedilen hatalara, şu sıralar gayet mutlu ve mesut dolanıyorum :) adamların 1995'deki sürümünde bir liste vardı. listede kategoriler altında internette olan siteleri koymuşlar. ee o zaman arama motorları bu kadar iyi değildi ve Google yoktu. adamlar o zamandan çözmüş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Sypro said: Bittus said: mesela bilgisayarı açıp operayı başlattığımda bazen en baştan operayı kurmaya çalışıyor ama iptal edince normal bir şekilde açılıyor. bu arada sırada oluyor. Güncelleme geldiğinde eğer otomatik kurmasını istemişsen Opera'yı açtığında yükleme yapıyor, bir sonraki açılışta kurulumu başlatıyor :) hmm. hiç öyle bir ayar yaptığımı hatırlamıyorum nedense. bir bakayım bakalım sebep bu muymuş. diğeri için yapcak bişe yok mu acaba. internetle alakası yok bende. istinasız aynı şey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 operada, firefoxdaki gibi üst tarafa girdiğim sitelerin linklerini koyabiliyor muyum? firefoxdaki adı "yeni yer imi" diye geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 menüden görünüme girip oradan da panelleri bul. paneller içerisinde kişisel çubuk var. orada firefox'da olduğu gibi yer imi olarak ekledikleriniz görünüyor. sanırım bunu demek istedin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 opera ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 opera iyidir ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bide şu flash olayını tam çözsseler, her türlü bi yerden sorun çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikail Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 benim flash ile herhangi bir sorunum olmadı, belki de sistemden dolayıdır bu problemler... hele son sürümde flash tan dolayı bir eksik gözüme çarpmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 mesela facebook'da yada ne bileyim youtube'da falan flash ile ilgili bir sorunla falan karşılaşmadınız mı? bence şuan için en ciddi sorun flash gibi görünüyor, onuda çözebilirlerse tam olucak. gerçi flashla sorun yaşayan başka tarayıcılarda oluyor, adobe'a da biraz iş düşüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 abi orc, flash'la ilgili problem senin. opera'nın değil. topic boyunca "opera iyi ama flash sorunu" demişsin de.. opera'nın öyle bir problemi yok =) flash player'ı bir sil, yeniden yükle istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Valla eğer genelde de olan bi sorunsa belireyim, anlaşılsın ne olduğu: bende flash ile ilgili tek problem aynı flash oyunu 5 kere falan (bazen mouse sapıtıyor yapcak bişey yok) açtığımda çökmesi. o da her seferinde değil, tab sayısı ~30 falan olduğu zaman. hmm şimdi yazınca anladım ki sorun aslında bende sanki. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 10 senedir kullanıyorum bu zımbırtıyı ama flashla alakalı bi sorunum olmadı benim :/ Pc kötü sadece arada kasıyo, bi an donuyo biraz bekleyince geliyo gerçi. O kadar yani : Flashla da pek oyun oynamam gerçi en fazla yutupda, facede vidyo izlemişimdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ractamainus said: abi orc, flash'la ilgili problem senin. opera'nın değil. topic boyunca "opera iyi ama flash sorunu" demişsin de.. opera'nın öyle bir problemi yok =) flash player'ı bir sil, yeniden yükle istersen. Flash player ve Opera'nın en güncel sürümlerini kullanıyorum ama dediğim gibi Flash kullandığım zaman bazen sapıtıyor. Sorunun benden olduğunu düşünmüyorum çünkü Opera'yı hangi bilgisayara kurarsam kurayım benzer sorunla karşılaşıyorum.. Edit: ufak bir harf hatası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Opera iyi güzel ama hala tam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar