Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günün Ünlüsü: Hanefi Avcı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Hepsi "yalan yok öyle bişey" derler, yemin falan ederler böyle yarappim dinimiz amin, fetullah çok yaşa derler bişey olmaz konu kapanır

rappimize sorarlar haliçte yaşayan simonlar var mı diye "ergenekon var" der.
sonra da halifemiz çıkar
"ya sev ya ananı da al git." der mutlu sonla biter.
Mesaj tarihi:
Bu adamın kitabını mitabını geçtim zaman gazetesinde hakkında çıkan haberleri gördükten sonra ne olacağı belliydi. Zaman, haber7 , vaktim göğüslerinde yumuşatıp indiriyorlar, sonra gerekli merciiler golü atıyor.
Mesaj tarihi:
huun said:

abilerim, ablalarım hiç takip etmiyor musunuz olayı?

avcı'nın gizli görüşme yapmak için başkalarının adına kayıtlı telefon hatlarıyla görüştüğü birisi terörist bi örgütle alakalı çıktı. bu adamın telefonları dinlenirken avcı ile yaptığı görüşmeler de dinlemeye takıldı.

bu son ifade daveti örgütle alakalı, kitapla değil.
kaynak?
Mesaj tarihi:
abi bildiğin kitapla alakalı işte koca emniyet müdürü tamda göze batmaya başladığı zamanda ne diye terörle alakalı biriyle görüşme yapar ki
Mesaj tarihi:
Abi konuşmanın devrimci karargahla geçtiğinden onlara yardımcılıktan dolayı sorgulandığını sanırım siz hariç tüm Türkiye biliyor. Tahammülsüzlüğünüz ve at gözlüklerinizle gerçek birer renksiniz.
Mesaj tarihi:
:D
türkiyenin en güzel renklerinden bahsediyim o zaman ben de:

bahçe kazıp silah bulununca ergenekon var zannedenler, yıllarca ciddi eğitiminden geçerek türkiyede belli sayıda olan istihbarat yetkililerinin masasında ilkokul çocuğu masal kitabındaki gibi X işaretli haritalarla silahlarını sakladığını düşünenler,
sokaktan bi insan bile birini öldüreceği zaman saat kaçta nerde olacağına kadar en ince ayrıntısına kadar zihninde tutarken bütün olayı koskoca mit birini öldürceği zaman o kişinin adresini cebinde gezdiryior, ve yakalanınca kağıdı yutuyor!!! biz bunlar yutan rengarenk bi milletiz zaten :D
neyse son olarak da bikaç yıl önce ATO başkanı sinan aygün'ün hükümete karşı çıkışlarıyla gündemde olduğu bir zamandı... bozulan şofbenini tamir ettirirken kendiyle alakası olmayan silah çıktığını ve bunu tamircisi saptamasaydı temiz bir komploya kurban gideceğiyle ilgili açıklamaları kaçınız hatırlıyor?
biri hükümet aleyhinde mi konuştu türkiyede iş kolay... cehaleti marifet sanan o kadar çok insanımz var ki, ilkokul çocuğuna masal gelecek şeyler türkiyede vücut buluyor.
Mesaj tarihi:
Bu cemaat kadrolarının küçüğünden tutun büyüğüne kadar hepsi veya onların yayın organları ile beyinleri yıkanmış kişilerin ortak noktaları kendilerinde olan noksanlıkları başkalarında da varmış gibi düşünmeleri ve sanmaları insanları bu yönde suçlamaları ne kadar da renkli değil mi tıpkı şizofrenler gibi :)
Mesaj tarihi:
Soris said:

Bu cemaat kadrolarının küçüğünden tutun büyüğüne kadar hepsi veya onların yayın organları ile beyinleri yıkanmış kişilerin ortak noktaları kendilerinde olan noksanlıkları başkalarında da varmış gibi düşünmeleri ve sanmaları insanları bu yönde suçlamaları ne kadar da renkli değil mi tıpkı şizofrenler gibi :)

Evet evet, yüzde 70'imiz de salaktı size göre zaten.
Mesaj tarihi:
isin komik yani su, bu hanefi avci 12 eylul ve sonrasinda surekli solcualra ayptigi iskencelerle akla geldi, muhafazakar bu takunyali adami bir gecede devrimci yaptilar asdfasf

korkulur bu sakirtlerden
Mesaj tarihi:
balon said:

Soris said:

Evet evet, yüzde 70'imiz de salaktı size göre zaten.

Siz mi? Siz kim ya ahah
Mesaj tarihi:
huun said:

abilerim, ablalarım hiç takip etmiyor musunuz olayı?

avcı'nın gizli görüşme yapmak için başkalarının adına kayıtlı telefon hatlarıyla görüştüğü birisi terörist bi örgütle alakalı çıktı. bu adamın telefonları dinlenirken avcı ile yaptığı görüşmeler de dinlemeye takıldı.

bu son ifade daveti örgütle alakalı, kitapla değil.

Kitapla alakalı olmadığını herkes biliyordur zaten. Olayın neyden sonra olduğu olgusu kitap muhabbetinin dönmesi.

Kitap muhabbeti döndükten sonra Zaman, haber7, habervaktim gibi gazeteleri takip etmek yeterliydi zaten bunun gelişi görebilmek için.
Mesaj tarihi:
bu ülkede olan şeylerin tesadüfen olduğuna inanan arkadaşlar var.

hanefi avcı ucu hükümete ve okyanus ötesine dokunan bir kitap yazıyor, bir ay sonra devrimci bilmemneyle bağlantısı ortaya çıkıyor.

bahsen :)
Mesaj tarihi:
Bone said:

mesajı birkaç kere okudum balon'a direk bir laf göremedim, ama o mesajı üstüne alarak cemaatçi olduğunu kabul etmiş?

Ondan önce mesajım çok gereksiz yere silinmiş, kimseye hakaret falan da etmedim. Hadi o da çok önemli değil de herhangi bir mesajı üzerime alarak cemaatçi nasıl oluyorum ben ki öyle bir şey yapmadığım halde onu çözemedim. İlla bir şeyci yapmanıza gerek yok arkadaşlar, kimse benim babamın oğlu değil. Bir şeyci de değilim o yüzden.
  • Yeni Oluştur...