soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ne tür tatil tercih edersiniz? tatil planları yaparken aklıma geldi, insanlar neyi tercih ediyolar merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 turkiye genel olarak karasal iklime sahip oldugu icin deniz kenari disindaki secimler secim degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 EVde durmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ben deniz havuz seven adam değilim.tatile gittiğimde 1-2 kere girersem iyidir o yuzden bol aksiyon ve kalabalık yerler seçerim.o yuzden eglence yerleri bol olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 havuzlu sitede oturan arkadaş evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 staj ve yaz okulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?13,4923570,page=1 Yapılmışı vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 tercih edilmiş. dikkatimden kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 dağ evi tarzı iyi olur beh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 evde mal gibi yatmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 soğuk su ile duş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 deniz kenarı bır sehırde yasadıgım için bıkmıs bulunuyorum daha doğrusu doymuş. bu yaz sadece 2 kere denıze gittim. şöyle bir dağ evi olsa temız ve serin hava oh mis gibi olur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 4 senedir tatil yapmıyorum, tatil nedir unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 benimde 4sene oldu wallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 antalyada denize sıfır balkondan atladın mı denıze dusersın tadında tatil yapmak isteyenlere ev 2 hafta bos eylul 1 den itibaren oda kiralayabilirim. öğrenciye indirim var. asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 hmm ben gelicek olursam evi alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 valla tatil köyü ve yazlık arasında gidip geldim. tatil köylerinde insan iyi dinleniyor. açık büfeye kaptırınca iyi kiloda alabiliyor. yazlıklarda iyi oluyor ama gidip yemek yada temizlikle falan uğraşacaksan yorgunlukta oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 deniz olcak , huzur olucak.... gündüzleri kalkıcan denize giricen, öğlen yemeğini yiyiceksin, sonra kitabını okuyacaksın.. akşam olucak şehre inicen, insanların baktığı şeylere bakıcan, canlı kalabalığı görcen kendine gelicen, gece de sahile inip yıldızları izleyeceksin, her kayan yıldızda dilek tutucaksın.. Tatil dediğin yer kafanı boşaltma yeridir bence .. Gündüzleri turistik yerlerde gezilebilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Bella said: 4 senedir tatil yapmıyorum, tatil nedir unuttum. www.tatilbudur.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 benim için tatil rusa yazmaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 fede said: benim için tatil rusa (y)azmaktır daha bir manidar oldu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 others.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar