Mal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 arkadaşlar bi deneme yapcam şimdi. bir müziği harflere döküp buraya yazcam. bilen çıkacak mı diye merak ediyorum. bu denemeyi yapmak benim için gerçekten önemli. bide evet malım. müziğin giriş kısmı şöyle said: dııııııt dırı dıııııııt dırı dıt dıt dıt dıt dııııııııt şöyle devam ediyor said: dıııı rıııı dııııııı rıııı dııı rı dıııııı varmı hangi müzik olduğunu anlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 istiklal marşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 perfect (tu) teşekkür ederim demek ki oluyomuş harfle yazınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 nööööffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 mal ben de yapcam dı dı dı, dı dı dı, dırı dı-dıdıı dı dı rı, dırıdı dırı, dırıdı dırı dı dı, dı dı dı dı, dı dı dı, dırı dı-dıdıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 devamı galiba bu istiklal marşının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 bilin bakalım ıpçıkııptıs ıpçıkııptıs ıpçıkııptıs ıpçıkııptıs ıpçıkııptıs ıpçıkııptıs bilemediniz serdar ortaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz musluğu açtım tıpasını taktım musluğu açtım tıpasını taktım bitse de gitsek bitse de gitsek bilemediniz serdar ortaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 dıııııııııııııı rıııı dırı dıııııııı dırı dıııı dırı dııı dırı dıı dı dı dırı dı dıııııı dıııııı dırı dııııııı dırı dııı dırı dıı dırıdııııııı bunu bilmeyeni dövüorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 klasik müzik galiba bu. yada film müzigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 lionsgate muzigi galiba ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 fear of the dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 arkadaşlar bi şarkı var çok beğeniyorum bi filmde gördüm adını hatırlamıyorum, sözlerini de bilmiyoum pek ama çok güzeldi yardımcı olur musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Dırı dı dııı dııı dııı dııı dırı dııııı, Dırı dı dııı dııı dııı dııı dırı dııııı, Dındın dırıdın dındın dırıdın KORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 dırı dı dı dı dı dı dı dı dı dııı dı dı dı dı dı dı dı dı dı dı dııı dı dı dırırı dırırı dırırırırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Chemical said: mal ben de yapcam dı dı dı, dı dı dı, dırı dı-dıdıı dı dı rı, dırıdı dırı, dırıdı dırı dı dı, dı dı dı dı, dı dı dı, dırı dı-dıdıı hell march değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?13,2065294,2065328#msg-2065328 dasaaa said: dharma ve greg in ilk bölümünde böle bi geyik dönüyordu.. işte dharma (lost değil lam!) greg'i beyzbol maçına götürüyordu. çünkü dilediği gibi bağırabileceğin yegane yerin burası olduğuna inanıyordu! kanıtlamak içinde ayağa kalkıp "hey koca popolu kahve masanı teksasa geri götür!" gibi salakça bişiler diyordu.. her neyse işte bu sırada beyzbol maçlarında ve nba maçlarında çalan (benim adını bilmediğim =( evet bilmiyorum ama bilen varsa memnun olurum) hani şu giderek yavaştan giderek hızlanan dın---dın---dın---dın dın--dın--dın--dın dın-dın-dın-dın dırıdı dıt dıdı! hedesini duyuyorlardı ve evlenirkene de bunu çalıdırıyorlardı.. kısaca PUAHAHHA! idi. epey gülmüş o zamanlar.. evet.. o zamanlar paticik portakal kapuuunda bi vitamindi ve turuncu idi.. ee şey halen öle galiba.. lam bi ara ben de mi evlensem naapsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Dynun said: arkadaşlar bi şarkı var çok beğeniyorum bi filmde gördüm adını hatırlamıyorum, sözlerini de bilmiyoum pek ama çok güzeldi yardımcı olur musunuz selam dostum aradığın müzik budur büyük ihtimal http://www.youtube.com/watch?v=9hQAO8QTnG8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 nııııııııııııııııı nııııııııııı nı nı nı nınını nııı nıııııııı kıymetlimizzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Dynun said: arkadaşlar bi şarkı var çok beğeniyorum bi filmde gördüm adını hatırlamıyorum, sözlerini de bilmiyoum pek ama çok güzeldi yardımcı olur musunuz Orhan Gencebay - Hatasız Kul Olmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bu nasıl bi topic ya beyin vajinalanması yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bi deneme daha yapcam simdi. istiklal marsi cok kolaydi Naaaay naay na naaaay naay na naaaaaaaay nay na nayy nayna nayy nay nanayy! nay na nay nay nay nay... var mi anlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 izmir marşı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 onuncu yıl marşı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 mar$ kismi dogru ama izmir degil cevap izci marsi (dag basini duman almis yürüyelim arkadaslar) bu deney sayesinde nota sisteminin bosa icat edilmedigini anlamis olduk. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar