Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayan değil Kadın

sostizm

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Şu forumda her gün apaçi lafı geçiyor. Apaçi denildiği zaman gidip "apaçi kelimesinin anlamını bildiğinizden şüpheliyim" diyor musun? Ben daha rastlamadım burada öyle bir mesaja. O zaman artniyet ararım işte. Sanki sözlük anlamı dışında kelime kullanan tek ben varım şurada. lol

Ne sacmaliyorsun yine ya. Sozlukte apaci diye bir kelime yokken molla ve cemaat var. Birileri bir yerinden anlam/kelime turetiyor diye sen de mi yapacaksin ve bunu hakli sayacaksin oyle mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

nileppezdel said:

Şu forumda her gün apaçi lafı geçiyor. Apaçi denildiği zaman gidip "apaçi kelimesinin anlamını bildiğinizden şüpheliyim" diyor musun? Ben daha rastlamadım burada öyle bir mesaja. O zaman artniyet ararım işte. Sanki sözlük anlamı dışında kelime kullanan tek ben varım şurada. lol

Ne sacmaliyorsun yine ya. Sozlukte apaci diye bir kelime yokken molla ve cemaat var. Birileri bir yerinden anlam/kelime turetiyor diye sen de mi yapacaksin ve bunu hakli sayacaksin oyle mi ?

ya tamam haksız de mal de geç ne kasıyosun. Ben yine onlara molla demeye devam edeceğim, yanlışı yapan ben değil miyim? Boşu boşuna geriliyorsun yani, biliyorsun ki ikna olmayacağım tartışıp canınızı sıkacağım. Kasma düzeltmeye problem çıkmasın yok yere.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

di said:

nileppezdel said:

ya tamam haksız de mal de geç ne kasıyosun. Ben yine onlara molla demeye devam edeceğim, yanlışı yapan ben değil miyim? Boşu boşuna geriliyorsun yani, biliyorsun ki ikna olmayacağım tartışıp canınızı sıkacağım. Kasma düzeltmeye problem çıkmasın yok yere.

Bu kafayla olsen umrumda degilsin lakin ben mumkun mertebe sacmaladigin kisimlari ortaya dokeyim yine. Bir suru genc nufus var forumda. Nolur nolmaz, dogru bi laf falan ediyosun sanarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Eh hislerimiz karşılıklıymış, ne güzel :) Her yanlışı ortaya döksen keşke de kişisel olmadığını da görseler. Kişisele vurulmuş hareketlerin zerre değeri yoktur gözümde. Yarın gidip başkalarının hatalarını da böyle gözler önüne ser, azıcık saygım olur. Gerçi saygım da umrunda değil biliyorum, söylemene gerek yok...
Sosyal ağlarda paylaş

huun show.
huun said:

70 milyon insan konuşuyor bu dili. sözlük anlamına bakmayıp, aval aval birbirimize mi bakalım "ne diyor la bu?" diye.

ayrıca "ağır ol, molla sansınlar" hehe

nilep bize bir şeyler anlatmaya çalışıyor olabilir

huun said:

niye, eve tek başına mı döndü? :D

sesli güldüm

bir de dişilere uuu beybi beybi de diyebiliriz. bunu da listeye ekleyin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...