huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 "selvi boylum, al yazmalım bakar mısınız?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 nileppezdel said: Şu forumda her gün apaçi lafı geçiyor. Apaçi denildiği zaman gidip "apaçi kelimesinin anlamını bildiğinizden şüpheliyim" diyor musun? Ben daha rastlamadım burada öyle bir mesaja. O zaman artniyet ararım işte. Sanki sözlük anlamı dışında kelime kullanan tek ben varım şurada. lol Ne sacmaliyorsun yine ya. Sozlukte apaci diye bir kelime yokken molla ve cemaat var. Birileri bir yerinden anlam/kelime turetiyor diye sen de mi yapacaksin ve bunu hakli sayacaksin oyle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bi de KARI dersek hanzo oluyoruz ama karıcığım derseniz bi sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 karı da olsan, seninle evlenme kerizliğinde bulunmama sebep olacak kadar güzel ya da karakter sahibisin anlamına geldiği için karıcığım çok güçlü bir kelime. onda sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 di said: nileppezdel said: Şu forumda her gün apaçi lafı geçiyor. Apaçi denildiği zaman gidip "apaçi kelimesinin anlamını bildiğinizden şüpheliyim" diyor musun? Ben daha rastlamadım burada öyle bir mesaja. O zaman artniyet ararım işte. Sanki sözlük anlamı dışında kelime kullanan tek ben varım şurada. lol Ne sacmaliyorsun yine ya. Sozlukte apaci diye bir kelime yokken molla ve cemaat var. Birileri bir yerinden anlam/kelime turetiyor diye sen de mi yapacaksin ve bunu hakli sayacaksin oyle mi ? ya tamam haksız de mal de geç ne kasıyosun. Ben yine onlara molla demeye devam edeceğim, yanlışı yapan ben değil miyim? Boşu boşuna geriliyorsun yani, biliyorsun ki ikna olmayacağım tartışıp canınızı sıkacağım. Kasma düzeltmeye problem çıkmasın yok yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 aquila said: dişilere apaçi mi diyorzu bundan sonra, ben anlamadım son mesajlardan bişey. Bayan yerine kadın kullanıyoruz. bayan yanlıs kulanılıyor cünkü cogu yerde. bayan kullanmayın diyen de yok. ikisinin yeri farlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 nileppezdel said: di said: nileppezdel said: Şu forumda her gün apaçi lafı geçiyor. Apaçi denildiği zaman gidip "apaçi kelimesinin anlamını bildiğinizden şüpheliyim" diyor musun? Ben daha rastlamadım burada öyle bir mesaja. O zaman artniyet ararım işte. Sanki sözlük anlamı dışında kelime kullanan tek ben varım şurada. lol Ne sacmaliyorsun yine ya. Sozlukte apaci diye bir kelime yokken molla ve cemaat var. Birileri bir yerinden anlam/kelime turetiyor diye sen de mi yapacaksin ve bunu hakli sayacaksin oyle mi ? ya tamam haksız de mal de geç ne kasıyosun. Ben yine onlara molla demeye devam edeceğim, yanlışı yapan ben değil miyim? Boşu boşuna geriliyorsun yani, biliyorsun ki ikna olmayacağım tartışıp canınızı sıkacağım. Kasma düzeltmeye problem çıkmasın yok yere. Bu kafayla olsen umrumda degilsin lakin ben mumkun mertebe sacmaladigin kisimlari ortaya dokeyim yine. Bir suru genc nufus var forumda. Nolur nolmaz, dogru bi laf falan ediyosun sanarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Eh hislerimiz karşılıklıymış, ne güzel :) Her yanlışı ortaya döksen keşke de kişisel olmadığını da görseler. Kişisele vurulmuş hareketlerin zerre değeri yoktur gözümde. Yarın gidip başkalarının hatalarını da böyle gözler önüne ser, azıcık saygım olur. Gerçi saygım da umrunda değil biliyorum, söylemene gerek yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 nilep bize bir şeyler anlatmaya çalışıyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 niye, eve tek başına mı döndü? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ahahahaha şaka bi yana bu sefer neyi savunduğunu ve neden tartışma çıktığını ve neden insanların durup dururken birbirlerine ölse üzülmem comolokko gibi ağır ithamlar kullandığını bile anlayamadım. why so serious demek istiyorum buradan kendilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 KARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 huun show. huun said: 70 milyon insan konuşuyor bu dili. sözlük anlamına bakmayıp, aval aval birbirimize mi bakalım "ne diyor la bu?" diye. ayrıca "ağır ol, molla sansınlar" hehe __________________ "roket adam" said: nilep bize bir şeyler anlatmaya çalışıyor olabilir huun said: niye, eve tek başına mı döndü? :D sesli güldüm bir de dişilere uuu beybi beybi de diyebiliriz. bunu da listeye ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 karı daha samimi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 lütfen kibar olalım arkadaşlar. Erkek-Kadın değil Erkek-Bayan Bay-Bayan değil Bay-Hanımefendi Koca-Karı değil Koca-Hanım Bey-Hanım değil Bey-Bayan kavram karmaşası yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 en az feministler kadar gereksiz bir konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ne güzel dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Bittus said: gereksiz bir konu kime göre neye göre? kadın-erkek eşitliğinden bahsedeceksek dilde de belli durumlar olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 feminist misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ekmek bi sevgili bulda bitsin artık bu kadın düşmanlığın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 kadınlara düşman değilim ki çok seviyorum aptal ve şişman kadınlara düşmanım sadece. sen de A/B kümesindesin haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ay şımartıyorsun beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ekmek istemiyosa ben buliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 <^,^> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar