Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu adamlar neye bakıyor_?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eveonline dünyası bir çok garip ve ses getiren olaya konu olmuştur.Ancak bunun kadar garip bir olaya hiç sahne olmamıştır. Atlas alliance ın Detroid Region'undaki ana istasyonunun olduğu o-w77s sistemine saldıran White Noise , Pandemic Legion , Red alliance ve Shadow of xxxDeathxxx alliance ve atlas alliance ın 0-w deki destek kuvveti toplamda local i 700 üstüne çıkardığı sıralarda aşağıdaki linkten o-w istasyonunu görev ATLAS CAM adlı oyuncunun video stream linki fleet ve alliance kanalında dolaşmaya başladığı andan itibaren hem Atlas oyuncularını hem de diğer alliance ların dikkatini çekmeyi başardı. Hatta Atlas üyeleri ATLAS CAM in wallet inin 2 milyar olmadan vurumayacaklarını iddia ederek red alliance ve destekçilerini gaza getirdiler.SOnuç mu_? şu aralar 2000 tekil izleyiciyi bulmak üzere ve wallet 100M ile başladı şu an 1400M da :)

http://www.ustream.tv/channel/0-w-live

SS için :

http://eve-files.com/dl/227888
Mesaj tarihi:
Pandemic legion(ve arkidişleri) Atlasın içinden geçti.Karargahları sayılabilicek bir sistemdeki istasyona saldırdılar.Bir titan kill i var sanırım bir o kadar da capital... PL ve arkadaşları harbiden böyle gitmeye devam ederse Atlası haritadan silicek:P
Mesaj tarihi:
Pandemic Legion'un kendisinde bir nane yok. Sorun White Noise... nerden geldiğini bilmediğiniz ve hiç tanımadığınız bir alliance. Sisteme bir anda 12 titan 15 nyx sırf white noise sokunca pek bir şey yapamıyorsunuz. Akşam 77s de benim bulunduğum pos daki cyno gen ve pos modullerini 7 titan 12 nyx 6 aeon ... ile 7 dk içinde daha hayatında loss u olmayan ragnarok pilotu ile beraber sildi süpürdü. İşin ilginç yanı POS şifresinin corp içindeki birileri tarafından 20 dk önceye kadar değiştirilmemiş olmasıydı. Ragnarok pilotu POS içine girmek için şifreyi girmiş ancak şifre yanlış olunca titan pos dan geri bumplamış. bu arada white noise'dan hotdrop yemiş. Daha önce Titanları bu kadar ölümcül kullanan bir alliance daha görmedim.Adam 5500 m/s ile giden interceptor pilotunu Doomsday ile vuruyorsa bir şey diyemiyorum.

http://www.atlas-alliance.com/killboard/?a=kill_detail&kll_id=202482

http://www.atlas-alliance.com/killboard/?a=kill_detail&kll_id=202296
Mesaj tarihi:
Titanlar artık SC koruması görevini üstlendiler. ufak bir close range BS grubu , 10 SC , 5 titan olsun isterse karşıda 150 tane sniper BS olsun tınlamıyorlar.
Mesaj tarihi:
White Noise dahil rus topluluğu uzun bir süredir atlasa saldırıyodu zaten. Ama her seferinde başarız oluyorlardı. En azından son reinforce timerda. Bunun üzerine Ruslar PL'ından yardım istediler, PL da kabul etti. Tabiki bir miktar isk karşılığında :) PL'ının gelmesiylede işler değişti. 3 titan 2 SC 4-5 istasyon sistemi elden gitti. Yani PL'in kendisinde bir nane yok demek biraz yanlış olur.
Mesaj tarihi:
Wn yi Nc sutladi kuzeyden atlasa dadandilar demek ki inatci ve iyi pvpci adamlardim atlas da bi okadar daganik bi alliance bole bisey olmasi gayet normal = )

Atlas alliance icinde olanlar varsa kolay gelsin
Mesaj tarihi:
ATLAS da lider değişikliği alliance ın dağılmasına neden oldu. ATLAS merkez sistemi AXDX de bir kaç güne kadar düşer diyorlar. Asıl sorun ATLAS ın yandaşlarının şu ana kadar bir şey yapmamış olmaları. Eğer AXDX düşerse ATLAS komple omist den çekilir o zamanda AAA arkadan saldırı yer. En azından AAA citizen kısmı yani Tenerifis düşer bana göre.

Bu arada Roving Guns , Dorilde - Gamis - Berta üçgeninde kamp kurmuş diyorlar. Sanırım ATLAS çekildiği an AAA yı kuzeyden ve doğudan sıkıştıracaklar.
Mesaj tarihi:
atlas dağılma noktasında olduğu için lider değişikliği oldu, lider değişikliği olduğu için dağılma noktasına gelmedi. Atlas AXDX sistemine çekildiği anda PL atlası orda kamplamaya başladı hemen, Cyno jammerı da indirdiler, orasıda düşecek yani bir mucize olmazsa.

aaa dan bahsedicek olursak, aaada daha saldırı almadan çözülmeler başladı. 2 tanesi son 1 haftada olmak üzere bu ay 3 corp ayrıldı, 2 corpta ayrılcağını açıkladı. Güney baya karışık yani.

SC falan kalmadı artık nerdeyse, birde bunun üzerine NC dağılsa eve eğlenceli bi yer olmaya başlar sanki :)
Mesaj tarihi:
Atlas, şuan super capital üreten poslarının patlatılmaması için Ruslar ve PL ile anlaşma yaptı. Omistte üretilen super capitallerin yarısının Ruslara verilmesi karşılığında , Atlasın CSAA larına dokunulmıcak. 10 tane SC var suan üretimde.

Atlas rusların peti olma yolunda ilerliyo :D
Mesaj tarihi:
Yanliz atlas bence akillica bi hamle yapmis cunku bob gibi pandemic gibi dagilip sonra empireda takilip kendine gelcek bi alliance degil ki yarin onlarda pandemice para verip ruslari kovdurur herturlu karli cikan pandemic oluo :)
Mesaj tarihi:
Ve Atlas savaşı biter.

Atlas ruslara 2 titan, 3 super carrier vericek.
Ruslar Atlası mavi yapıcak.
PL Atlasa saldırmayı bırakıcak.
Atlas, "Atlas Alliance" ismini bırakıcak.

Anlaşmaya bozan taraf para cezası alıcak. (Atlas 65B isk, Ruslar 115B isk)
Mesaj tarihi:
Açıkcası ATLAS ın bu duruma düştüğüne inanamıyorum. ED de iken tam 1,5 ay Red Alliance ve yandaşlarına karşı koyduk elimizdeki en küçük t1 frigate ile bile savaştık. En azından son titana kadar savaşıp öyle çekilmek varken neden böyle bir şey yapıldı anlamıyorum. En azından son gemimize kadar savaştık ve kaybettik derlerdi en azından herkesin saygısını kazanırlardı. Şimdi AAA bile bu yapılan antlaşma yüzünden standing i sıfırlıyormuş. Hayırlı olsun.
Mesaj tarihi:
Hep Bobby'nin (atlas ex ceosu) suçu. Alliance'a hiç bir şekilde savunma yapmayın emri verdi. Sandı ki PL/Ruslar savaş olmayınca sıkılıp gidicek. Tabi daha çok faktör varda, bu en önemlilerinden biri. çünkü hem oyuncuların alliance liderlerine güveni kalmadı, morallerini yerle bir etti hemde Atlas yandaşlarının, "atlas bile savunma yapmıyo, biz neden yardıma gidelim" diye düşünmesine sebep oldu.
Mesaj tarihi:
o-w systeminde outpost reinforce da iken 400 kişi vardı fleet de Booby Atlas eğer saldırın deseydi o fleet deki adamların hepsi sonuna kadar savaşırlardı. Ama 1,5 saat beklememize rağmen saldırı emri verilmeden fleet iptal edildi. biz orda savaşmış olsaydık en azından omist i kurtarabilirdik.

h-w da POS da sıkışıp kaldıklarında bile hala savaşan üyelerine güvenmeyen bir Ceo yu ve yönetimdekileri artık kimse görmek istemez bence.
Mesaj tarihi:
ona bakarsan Atlasın asırlık dostu AAA, Atlasın zor durumunda yardım etmek yerine, Assetlerini çıkarmaya çalışan Atlas üylerine saldırmaya bile başladı.

Garip yer şu 0.0 :)
  • Yeni Oluştur...