Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

formadan ülker yazısını çıkartmak

Arkasokak

Öne çıkan mesajlar

sen satın aldığın formayı giyeceksin, o formayla maça gideceksin, kahveye gideceksin maç izlemeye, hatta abartıp belki de günlük hayatta giyeceksin. büyük galibiyetlerden sonra işe okula o formayla gidip geleceksin. halısaha maçta kullanacaksın, kısaca sürekli insanların bulunduğu ortamda giyme şansın olacak, e reklam da sürekli göz önünde olacak, haliyle ona da reklam basmak için para veriyorlar işte sponsorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

reklama karşı değilim. ben şahsen ilk formamı emlak bank reklamıyla, diğerini proton reklamıyla hatırlıyorum. ön taraftaki ya da kollardaki reklamlara takılmış da değilim. gel gelelim ben adımı sırtıma yazdırmak istiyorum, yıllardır görüp alıştığım şekilde. konu tamamen estetikle alakalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

reklama karşı değilim. ben şahsen ilk formamı emlak bank reklamıyla, diğerini proton reklamıyla hatırlıyorum. ön taraftaki ya da kollardaki reklamlara takılmış da değilim. gel gelelim ben adımı sırtıma yazdırmak istiyorum, yıllardır görüp alıştığım şekilde. konu tamamen estetikle alakalı.

hah şu çok haklı bir tepki işte. Formada ismi sırta yazdırmayacaksam ne anladım ben ondan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...