Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 elle mümkün müdür? yapıp da sıfır hasarla kurtaran var mı arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Keserek çıkart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 kemal kılıçdaroğlunu çagır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 adın ilkerse kolayı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 sonra vay efendim arkasokak trollüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 konunun futbolla alakası olmaması ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 kumaş olaraksa ztn cıkaramazsında o yapışkan gibilerdense asla tam cıkaramıcagın için hep parçalar kalıcaktır ve forma piç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Üstüne istediğini dik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 kumaş değil yapışkan. tersinden ütü basmayı düşünüyorum. nette baktım yapanlar olmuş sıfır hasar filan diyorlar ama pati üyeleri yaptı mı merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ne gerek var ki çıkartmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Ülker olmasaydı çıkardı da ülker çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Red said: kumaş olaraksa ztn cıkaramazsında o yapışkan gibilerdense asla tam cıkaramıcagın için hep parçalar kalıcaktır ve forma piç olur p.ç dedi şikayet ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 benim geçen sene aldığım formada yoktu ülker. nası oldu bilmiorm? volkanın mavi-turkuaz forma. belkide kaleci forması olduğu için bilemiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 alıyon pazardan sonra ülker yok diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 taş gibin oricinal forma. gittim staddan aldım hatta. yaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 satılan formalarda neden reklam var aklım almıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 sen satın aldığın formayı giyeceksin, o formayla maça gideceksin, kahveye gideceksin maç izlemeye, hatta abartıp belki de günlük hayatta giyeceksin. büyük galibiyetlerden sonra işe okula o formayla gidip geleceksin. halısaha maçta kullanacaksın, kısaca sürekli insanların bulunduğu ortamda giyme şansın olacak, e reklam da sürekli göz önünde olacak, haliyle ona da reklam basmak için para veriyorlar işte sponsorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ben de formaya para veriyorum, reklam panosu olmaya değil. o zaman bana da para versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Ee, bu işler böyle yürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 reklama karşı değilim. ben şahsen ilk formamı emlak bank reklamıyla, diğerini proton reklamıyla hatırlıyorum. ön taraftaki ya da kollardaki reklamlara takılmış da değilim. gel gelelim ben adımı sırtıma yazdırmak istiyorum, yıllardır görüp alıştığım şekilde. konu tamamen estetikle alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Ya spor dalları reklamsız sponsorsuz olmaz.. Hele malum firma olmasa basket ligi olmayacak nerdeyse.. Bırakın dursun reklam ya.. Adamların da spora olan iştahı devam etsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Arkasokak said: reklama karşı değilim. ben şahsen ilk formamı emlak bank reklamıyla, diğerini proton reklamıyla hatırlıyorum. ön taraftaki ya da kollardaki reklamlara takılmış da değilim. gel gelelim ben adımı sırtıma yazdırmak istiyorum, yıllardır görüp alıştığım şekilde. konu tamamen estetikle alakalı. hah şu çok haklı bir tepki işte. Formada ismi sırta yazdırmayacaksam ne anladım ben ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 benim anlamadığım , öyle veya böyle takımına destek olup para veren firmayı formadan çıkartmak isteği.. bizde de cola turka var , görüntü kirliliği resmen ; ama adam sana o parayı veriyosa sen de taşıycan onu sırtında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 yeni formaların sırt reklamı iyi ama geçen seneki gibi yapıştırma plastik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bizim eve ülker grubunun ürünü girmez.. tüketmiyoruz direk.. formamda da görmek istemem en kral reklam marshall boyaın reklamıydı renk uyumu vardı, hagi vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar