Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 elle mümkün müdür? yapıp da sıfır hasarla kurtaran var mı arkadaşlar?
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 sonra vay efendim arkasokak trollüyor.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 konunun futbolla alakası olmaması ne güzel
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 kumaş olaraksa ztn cıkaramazsında o yapışkan gibilerdense asla tam cıkaramıcagın için hep parçalar kalıcaktır ve forma piç olur
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 kumaş değil yapışkan. tersinden ütü basmayı düşünüyorum. nette baktım yapanlar olmuş sıfır hasar filan diyorlar ama pati üyeleri yaptı mı merak ettim.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Ülker olmasaydı çıkardı da ülker çıkmaz.
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Red said: kumaş olaraksa ztn cıkaramazsında o yapışkan gibilerdense asla tam cıkaramıcagın için hep parçalar kalıcaktır ve forma piç olur p.ç dedi şikayet ediyom
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 benim geçen sene aldığım formada yoktu ülker. nası oldu bilmiorm? volkanın mavi-turkuaz forma. belkide kaleci forması olduğu için bilemiorm.
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 alıyon pazardan sonra ülker yok diyon
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 taş gibin oricinal forma. gittim staddan aldım hatta. yaaaaaaaaa
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 satılan formalarda neden reklam var aklım almıyo.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 sen satın aldığın formayı giyeceksin, o formayla maça gideceksin, kahveye gideceksin maç izlemeye, hatta abartıp belki de günlük hayatta giyeceksin. büyük galibiyetlerden sonra işe okula o formayla gidip geleceksin. halısaha maçta kullanacaksın, kısaca sürekli insanların bulunduğu ortamda giyme şansın olacak, e reklam da sürekli göz önünde olacak, haliyle ona da reklam basmak için para veriyorlar işte sponsorlar.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ben de formaya para veriyorum, reklam panosu olmaya değil. o zaman bana da para versinler.
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 reklama karşı değilim. ben şahsen ilk formamı emlak bank reklamıyla, diğerini proton reklamıyla hatırlıyorum. ön taraftaki ya da kollardaki reklamlara takılmış da değilim. gel gelelim ben adımı sırtıma yazdırmak istiyorum, yıllardır görüp alıştığım şekilde. konu tamamen estetikle alakalı.
loop Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Ya spor dalları reklamsız sponsorsuz olmaz.. Hele malum firma olmasa basket ligi olmayacak nerdeyse.. Bırakın dursun reklam ya.. Adamların da spora olan iştahı devam etsin..
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Arkasokak said: reklama karşı değilim. ben şahsen ilk formamı emlak bank reklamıyla, diğerini proton reklamıyla hatırlıyorum. ön taraftaki ya da kollardaki reklamlara takılmış da değilim. gel gelelim ben adımı sırtıma yazdırmak istiyorum, yıllardır görüp alıştığım şekilde. konu tamamen estetikle alakalı. hah şu çok haklı bir tepki işte. Formada ismi sırta yazdırmayacaksam ne anladım ben ondan
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 benim anlamadığım , öyle veya böyle takımına destek olup para veren firmayı formadan çıkartmak isteği.. bizde de cola turka var , görüntü kirliliği resmen ; ama adam sana o parayı veriyosa sen de taşıycan onu sırtında.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 yeni formaların sırt reklamı iyi ama geçen seneki gibi yapıştırma plastik değil.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bizim eve ülker grubunun ürünü girmez.. tüketmiyoruz direk.. formamda da görmek istemem en kral reklam marshall boyaın reklamıydı renk uyumu vardı, hagi vardı..
Öne çıkan mesajlar