Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siteleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

@maminimu

Wp kullanıyorsun zaten daha modern olan, popüler ve sayfanla alakalı (art/artist) bir temaya terfi et. Şu anki temanın elden geçirilmesi daha uzun ve yorucu olur senin açından.

Yok bunla uğraşacam dersen:

En başta tutoların detaylarını anlatan fontu değiştir (okunmuyor ve göz yoruyor) hatta komple font değişimine gitmen lazım çok kötü fontlar ?
Tuto sayfalarının genel şablonu resimlerin, paragrafların dağılımı vs için referans olarak şuraya bakabilirsin gayet temiz https://mymodernmet.com/

Aşağıdaki fotoda da göründüğü üzere her şey orantısız ve genel bir kaos var. Sayfa orantısız olunca karışık görüntüsünden ötürü insanın gezesi gelmiyor.

Thumbnail olarak kullandığın fotoları kendin çekmişsin bu iyi bir şey lakin kişiyi yakalayan ve içeriği merak ettiren en önemli unsur olduğu için senin fotolar çok amatör duruyor daha kaliteli çekim + edit lazım. Ayrıca birden çok resim yerine işi en iyi anlatan ve merak uyandıranı seçmen yine daha mantıklı.

Bunların dışında ana sayfada tuto hell yerine şu abi gibi kategorize edip kişinin isteğine göre içerik göstersen tertemiz olur bence. https://dragoart.com/

spacer.png

Hızlıca aklıma gelenler bunlar, umarım istediğin popülariteye ulaşabilirsin.

ad3m tarafından düzenlendi
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Bir akademik eğitim yerine daha pratik, sektörün bizzat içinden ve uygulamaya dönük bir online senaryo yazma ve film yapma eğitimi sunuyoruz.
Üstelik dünyanın neresinde olursan ol katılabileceğin Online Senaryo Atölyesi bu.

http://www.senaryonline.com/Hakkimizda.aspx

• Tesekkurler 1
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
senaryonline, 10.12.2022 23:06 tarihinde dedi ki:

Bir akademik eğitim yerine daha pratik, sektörün bizzat içinden ve uygulamaya dönük bir online senaryo yazma ve film yapma eğitimi sunuyoruz.
Üstelik dünyanın neresinde olursan ol katılabileceğin Online Senaryo Atölyesi bu.

http://www.senaryonline.com/Hakkimizda.aspx

Açıkçası ciddi sorun var. Sorun site ssl desteklemiyor. SSL'siz siteler Google'da değersiz demektir.

Mesaj tarihi:

https://ayhanhub.com.tr/content/blog/neden-git-kullanmiyorum.html

kusura bakmada hic anlamamissin olayi, linc yersin 🤣 

git ile github i karistirmissin ustune sifreden filan bahsetmissin ustune cinli hackerlar filan da birde git kullananlar salak bilmiyorlara getirmissin olayi lol

abi guzel kod yazmayi ogrenin, vibe codelayin AI ile bisi demiyoruzda meslege sayginiz olsun az. Nota bilmeyen arabesk sarkicinin, abidik gubidik semboller kagitta o ne ole diye mozarti gommesi gibi lol (sertas ortas miydi bu kimdi harbi?)

• Haha 1
Mesaj tarihi:

Linc yemez cunku genelde ilk cumleden olayi anlamadigini gorup geciyoruz boyle yazilari. Her bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olani duzeltecek enerjimiz yok, hmhm deyip geciyoruz bozmadan genelde. Onune gelen herkesi duzeltmeye calismak icin spektrumda olmak lazim.

• Nasi yani? 1
Mesaj tarihi:

Kardesim hani her fikre saygimiz var modunda takilan bir adamim ama sen agir sacmalamissin ya. Git linus abimin bu camiaya linuxdan sonra armagan ettigi en buyuk hediyedir. 

Bence muzikten devam et sen.

Agzina saglik hocam.

• Haha 1
Mesaj tarihi:

yazılımı geçtim, sadece docs, xls vs ile çalışan insanlar bile versiyonlamayı gitle yapmalı. böyle faydalı tool dünyada çok az.

tabi site nin her şeyi 90 lardan kaldığı için fikirlerin de oradan kalmış olması normal😃

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:
Laurelin, 24.03.2026 19:13 tarihinde dedi ki:

https://ayhanhub.com.tr/content/blog/neden-git-kullanmiyorum.html

kusura bakmada hic anlamamissin olayi, linc yersin 🤣 

git ile github i karistirmissin ustune sifreden filan bahsetmissin ustune cinli hackerlar filan da birde git kullananlar salak bilmiyorlara getirmissin olayi lol

abi guzel kod yazmayi ogrenin, vibe codelayin AI ile bisi demiyoruzda meslege sayginiz olsun az. Nota bilmeyen arabesk sarkicinin, abidik gubidik semboller kagitta o ne ole diye mozarti gommesi gibi lol (sertas ortas miydi bu kimdi harbi?)

Bunlar benim düşüncelerimdir, herkesin düşüncesine neden saygı duyulmuyor? Ayrıca git'e atılan her içeriğin AI'lere eğitilmediğini kimse bana inandıramaz. Araştırmadığın o kadar belli ki? İsme bağlantı kurduysan; yapacağım bir şey yok.

DoruK, 24.03.2026 21:46 tarihinde dedi ki:

Linc yemez cunku genelde ilk cumleden olayi anlamadigini gorup geciyoruz boyle yazilari. Her bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olani duzeltecek enerjimiz yok, hmhm deyip geciyoruz bozmadan genelde. Onune gelen herkesi duzeltmeye calismak icin spektrumda olmak lazim.

Sana da saygı duyuyorum.

ad3m, 25.03.2026 02:39 tarihinde dedi ki:

Kardesim hani her fikre saygimiz var modunda takilan bir adamim ama sen agir sacmalamissin ya. Git linus abimin bu camiaya linuxdan sonra armagan ettigi en buyuk hediyedir. 

Bence muzikten devam et sen.

Agzina saglik hocam.

Müziğimi sevdiğin için teşekkür ederim, ağır saçmalamışım. Tamam, sana da saygı duyuyorum.

df, 25.03.2026 08:18 tarihinde dedi ki:

yazılımı geçtim, sadece docs, xls vs ile çalışan insanlar bile versiyonlamayı gitle yapmalı. böyle faydalı tool dünyada çok az.

tabi site nin her şeyi 90 lardan kaldığı için fikirlerin de oradan kalmış olması normal😃

Surete aldanıp; hakikatı ıskaladın. DOCX, XLS, vb. gibi şeylerde umarım önemli verin yoktur. Varsa geçmiş olsun.

Mesaj tarihi:

git private server ına koy kullan çok paranoyaksan. ayrıca harici servis kullanıp üzerine de secret ları vs repoya gönderen kişiler de bi zahmet hacklensin zaten.

Mesaj tarihi:
ad3m, 25.03.2026 13:43 tarihinde dedi ki:

Hocam hala git ve githubi ayni sey saniyorsun problem orada basliyor.

Hâlâ bağlamı kaçırıyorsun.

df, 25.03.2026 13:48 tarihinde dedi ki:

git private server ına koy kullan çok paranoyaksan. ayrıca harici servis kullanıp üzerine de secret ları vs repoya gönderen kişiler de bi zahmet hacklensin zaten.

Kanka git sistemi ile benim derdim yok. Tek kişi için gereksiz bir sürtünme sunuyor. Ayrıca sistem %95+ deterministik değildir.

Mesaj tarihi:
ad3m, 25.03.2026 15:40 tarihinde dedi ki:

kacirdigim sey nedir?

Git ve Github'ın farklı şeyler olduğunu bilmediğimi mi sanıyorsun? Ben o ikisinin ne olduğunu biliyorum? Benim derdim verilen emeği saniyesinde AI'ye ve Çin'lilerin hüpletmesi idi.

Mesaj tarihi:
Laurelin, 25.03.2026 18:34 tarihinde dedi ki:

Evet abi cinliler vibe codeladigin pixel art oyunlarla dunyayi ele geciricek

İşte hocam, olay bundan ibaret.

Mesaj tarihi:

DoruK buyuk resmi gormus adami dinlememisiz. Tamam kardes farkindaligin yuksek en nihayetinde senin kararin git kullanma sen neme lazim cinlilerle basin agrimasin sonrasinda.

• Haha 1
Mesaj tarihi:
ad3m, 25.03.2026 23:37 tarihinde dedi ki:

DoruK buyuk resmi gormus adami dinlememisiz. Tamam kardes farkindaligin yuksek en nihayetinde senin kararin git kullanma sen neme lazim cinlilerle basin agrimasin sonrasinda.

Esprini şimdi anladım.

Mesaj tarihi:

UTANIP sayfayi kapatmissin en azindan.

YUZ KIZARMASIDA ONEMNIDIR!

Alıntı

This site can’t be reached

ayhanhub.com.tr’s DNS address could not be found. Diagnosing the problem.

DNS_PROBE_POSSIBLE

Mesaj tarihi:
dasaaa, 26.03.2026 14:13 tarihinde dedi ki:

UTANIP sayfayi kapatmissin en azindan.

YUZ KIZARMASIDA ONEMNIDIR!

Kapatmadım bende aktif, bir sorun yaşanmış galiba. 

• Yeni Oluştur...