LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Pikatel Airmax 101 var. Bağlantım verimsiz (Sıklıkla kopuyor). Telekomdan da kaynaklı olabilir, modemden de. Her ihtimale karşı yeni bir modem alma durumu var. En kaliteli ADSL modem hangisi? Google'dan biraz baktım ama pek verimli bilgi alamadım. Fiyat mesele değil (250 yi aşmasın hali ile). Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 airties(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 USRobotics iyidir ama pahalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Linksys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 witpack diye bilinmedik bi modem kullanıyorum bikaç aydır, hiç sorun çıkarmadı baya da kaliteli duruyo alet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 moriQ said: airties(tu) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Airties'in yenileri güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 d link, linksys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 linksys sisco'nundu galiba. linksysler kalitelidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 airties modemim var garantisi bittikten birkaç ay sonra 2 defa bozuldu aklıma gelmiyor ama yanlış hatırlamıyorsam alman bir modem markası vardı, mikrodalga fırın çalıştınca yayını fırının blocklamayacağı bir şekilde yansıtıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mikrodalga fırının içine mi koyucaz bilaer sen de. US Robotics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 KHaRoN said: d link, linksys dlink(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Airtieslardan bozulan çok haberin olsun. Ama garanti içindeyse hemen değiştiriyorlar sorun olmadan, veya sorunu düzeltiyorlar. Ama meslea benim pek işime gelmez öylesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 linksys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 engenius diye bir marka var tr'de pek bilinmiyor ama baya kaliteli modemleri var çok da ucuz ebay'den kargo dahil $80 dolara el kadar adsl modem aldım, adsl2 destekli wireless b/g/n aynı anda çalıştırıyor ve 300mbps =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 jonq said: Linksys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ZyXEL (ziksel değil zaysıl diye okunuyomuş) diye bi alman modemi kullanıyorum. abidik gubidik dertleri var tavsiye etmem. silindi gitti piyasadan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 cisco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 kimse draytek dememiş şaşırdım. fishnet diye bi marka aldım geçen gün kurulumu 15sn kadar çok hoş bir alet sevdim keratayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 2 yıldır linksys kullanıyorum , hiçbir sorun yaşamadım. Linksys(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 4 portlu wireles bi modem tavsiye edebilirmisiniz sıkıntısız çalışan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Sawer said: 2 yıldır linksys kullanıyorum , hiçbir sorun yaşamadım. Linksys(tu) bende aynı bu tarz bi başlık altında tavsiye üzerine almıştım 4 yıldır canavar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Her türlü Robotics derim, 6-7 yıl önce aldığım modem hala çalışıyor. Şu anda kendisini ethernet router olarak kullansam da, darılmadı gücenmedi, bana mısın demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 goldbären said: ZyXEL (ziksel değil zaysıl diye okunuyomuş) diye bi alman modemi kullanıyorum. abidik gubidik dertleri var tavsiye etmem. silindi gitti piyasadan herhalde. ekşi sözlüğe "bizim modemlerle dalga geçiyorlar!!" diye dava açmışlar.. zyxel bir daha almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 hepsi ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar