yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 çokgzel bir kurumda çalışma şansım olabilcekse 3-5 sene kadar ankara'da takılmayı isteyebilirim onun dışında paramı istanbul'da kazanıp yemeyi istiyorum şöyle bi 40-45'ten sonra da memlekete; izmir'e dönmeyi izmir'in kalkınmasına yardım etmeyi falan isterim hahaha gençlik, hayaller...
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 berlin. türkiyede de fethiye'de yaşamak isterim.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Ankara çok gergin mekandı abi. Geziye götürdüler bizi, bi caddeden geçtik, herkes takım elbiseli. Bi tarafta genel kurmay bilmemneyi mi ne vardı, karşısında başka bi devlet kurumu. Vücut hazırola geçti, kaskatı kaldım böyle.
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 seçeneklerde ankara var ama eskişehir yok ha inanmıyorum
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Eskişehir çok güzel olmuş diyorlar laan. Ama çok soğuk be abi, adamın popisi donar orda, kısır olur lan.
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Eskişehir iyi de çevresi kötü be hacı.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 SeaGle said: Eskişehir çok güzel olmuş diyorlar laan. Ama çok soğuk be abi, adamın popisi donar orda, kısır olur lan. kuru soguk abi eskisehirdeki, izmirin ayazi daha cok can acitiyor.
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Türkiyeden çekip gitmek istiyorum temelinde
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 senko said: SeaGle said: Eskişehir çok güzel olmuş diyorlar laan. Ama çok soğuk be abi, adamın popisi donar orda, kısır olur lan. kuru soguk abi eskisehirdeki, izmirin ayazi daha cok can acitiyor. Burası da öyle abi. Nemli sıcak/nemli soğuk adamın ağzına ediyor.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 6 tane Ankara diyen çıkmış, Allah akıl fikir versin.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 wind chill ayrı bişi gençler.. Twc = 13.112 + 0.6215 Ta -11.37 V^0.16 + 0.3965 Ta V^0.16
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 CusTodeM said: Kesinlikle Prag'da yaşardımeskisehirden fazlasi yok yapay denizi fazla hatta eskisehirin
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 mimarisi mükemmel, buram buram tarih kokuyor. çok güzel bir yer.
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Ankara hakında atıp tutan arkadaşlar bence direk bu arkadaşın yazdıgı yazıdaki tipler. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=19986797
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 senko said: SeaGle said: Eskişehir çok güzel olmuş diyorlar laan. Ama çok soğuk be abi, adamın popisi donar orda, kısır olur lan. kuru soguk abi eskisehirdeki, izmirin ayazi daha cok can acitiyor. beyler aslında eskişehirdeki aşırı ayazın sebebi ankaraya falan göre biraz daha nemli olması porsuk var ya
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 3sene ankarada yaşadım.. ee.. nasıl desem.. tamam, ankara kötü bir yer.. abi, şöle diyim. arkadaş ortamı olarak çok iyiydi, ama ankara o kadar sıkıcıydı ki hiçbişi kurtarmıyordu. şimdi düşününce sadece "ankara sıkıcıymış ya" diyorum sadece.
balon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 bence ankara gerçekten güzel bir yer.
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Bende 6 senedir İzmirdeyim şehir olarak bana bir ekstra vermedi. Ama bunun kişisel zevk oldugunu insanlar anlamıyor. Ankarayı anlamsız kötülemek işte o yazıdaki gibi ama senin aksine kötüleyenlerin çogu Ankarada adam gibi bulunmayan insanlar. Zaten bir şehirde istediğin türden arkadaş ortamı olmadıktan sonra o şehir sana ne verebilir ki?
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 yapma bunu.. yapma bunu.. (bu kısmı balon'a dedim) ankara çirkin diyemeyiz, gerçi gökçek var.. her neyse, ankara'nın sorunu ağır bir havası var, boğuyor -gerçek hava değil tabii- bayıyor insanı (bu genel) edit:amin
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Luriel said: Ankara hakında atıp tutan arkadaşlar bence direk bu arkadaşın yazdıgı yazıdaki tipler. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=19986797 şöyle bi başladım gereksiz, uzun ve saçma devamını getirmedim. 6 sene ankarada yaşadım, sevilecek tek bir şeyi bile yok. hani içerisinde "abi şu var" diye gösterebileceğin tek bir olay yok. dasaaa'nın dediği gibi sıkıcı, hatta dünyanın en sıkıcı ve ot şehri olabilir. I-ıh yani. Ankara'dan kaçtım daha mini diplomamı almaya bile dönmedim gittiğimden beri.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 İstanbulun nesi kaldı onu soyle 1 gun kahvaltı dısında denizi gorme sansın dısında nesi var? okurken degil evlendin iş ev yapıyorsun sadece onu soyle nesi var? Gunde 1.5 saatin trafikte geciyor minimum nesi var onu soyle, her an guvenli hissettigin tek yer yok onu soyle. Öocugun saat 8de yatıyor sen eve 7.45de gelebiliyorsun bu mu istanbul bumu yasama sevigisi? hersetyi bekarlık olarak dusunmeyin birazda harcadıgın efora karsı aldıklarınızı dusunun. Bir balık rakıya 300tl odenen tek sehiri olarak dusununç
Öne çıkan mesajlar