Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi şehirde yaşamak istiridye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çokgzel bir kurumda çalışma şansım olabilcekse 3-5 sene kadar ankara'da takılmayı isteyebilirim

onun dışında paramı istanbul'da kazanıp yemeyi istiyorum

şöyle bi 40-45'ten sonra da memlekete; izmir'e dönmeyi izmir'in kalkınmasına yardım etmeyi falan isterim hahaha

gençlik, hayaller...
Mesaj tarihi:
Ankara çok gergin mekandı abi.

Geziye götürdüler bizi, bi caddeden geçtik, herkes takım elbiseli.

Bi tarafta genel kurmay bilmemneyi mi ne vardı, karşısında başka bi devlet kurumu. Vücut hazırola geçti, kaskatı kaldım böyle.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Eskişehir çok güzel olmuş diyorlar laan. Ama çok soğuk be abi, adamın popisi donar orda, kısır olur lan.

kuru soguk abi eskisehirdeki, izmirin ayazi daha cok can acitiyor.
Mesaj tarihi:
senko said:

SeaGle said:

Eskişehir çok güzel olmuş diyorlar laan. Ama çok soğuk be abi, adamın popisi donar orda, kısır olur lan.

Burası da öyle abi. Nemli sıcak/nemli soğuk adamın ağzına ediyor.
Mesaj tarihi:
senko said:

SeaGle said:

beyler aslında eskişehirdeki aşırı ayazın sebebi ankaraya falan göre biraz daha nemli olması porsuk var ya
Mesaj tarihi:
3sene ankarada yaşadım..

ee.. nasıl desem..

tamam, ankara kötü bir yer..

abi, şöle diyim. arkadaş ortamı olarak çok iyiydi, ama ankara o kadar sıkıcıydı ki hiçbişi kurtarmıyordu.

şimdi düşününce sadece "ankara sıkıcıymış ya" diyorum sadece.
Mesaj tarihi:
Bende 6 senedir İzmirdeyim şehir olarak bana bir ekstra vermedi. Ama bunun kişisel zevk oldugunu insanlar anlamıyor. Ankarayı anlamsız kötülemek işte o yazıdaki gibi ama senin aksine kötüleyenlerin çogu Ankarada adam gibi bulunmayan insanlar. Zaten bir şehirde istediğin türden arkadaş ortamı olmadıktan sonra o şehir sana ne verebilir ki?
Mesaj tarihi:
yapma bunu.. yapma bunu.. (bu kısmı balon'a dedim)

ankara çirkin diyemeyiz, gerçi gökçek var.. her neyse, ankara'nın sorunu ağır bir havası var, boğuyor -gerçek hava değil tabii- bayıyor insanı (bu genel)

edit:amin
Mesaj tarihi:
Luriel said:

Ankara hakında atıp tutan arkadaşlar bence direk bu arkadaşın yazdıgı yazıdaki tipler. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=19986797

şöyle bi başladım gereksiz, uzun ve saçma devamını getirmedim.

6 sene ankarada yaşadım, sevilecek tek bir şeyi bile yok. hani içerisinde "abi şu var" diye gösterebileceğin tek bir olay yok. dasaaa'nın dediği gibi sıkıcı, hatta dünyanın en sıkıcı ve ot şehri olabilir.

I-ıh yani. Ankara'dan kaçtım daha mini diplomamı almaya bile dönmedim gittiğimden beri.
Mesaj tarihi:
İstanbulun nesi kaldı onu soyle 1 gun kahvaltı dısında denizi gorme sansın dısında nesi var? okurken degil evlendin iş ev yapıyorsun sadece onu soyle nesi var? Gunde 1.5 saatin trafikte geciyor minimum nesi var onu soyle, her an guvenli hissettigin tek yer yok onu soyle.
Öocugun saat 8de yatıyor sen eve 7.45de gelebiliyorsun bu mu istanbul bumu yasama sevigisi? hersetyi bekarlık olarak dusunmeyin birazda harcadıgın efora karsı aldıklarınızı dusunun. Bir balık rakıya 300tl odenen tek sehiri olarak dusununç
  • Yeni Oluştur...