Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 beta alabiliyoz mu nedir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 dimension door = win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Ben alabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 5 kale mi var sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 beta da sp de 1, mp ye bakmadım daha. Ama release de 5 sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 çok az yhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 harbi merak ettim ben de, alsam mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 "Oyun nasıl olacak" ı anlama açısından iyi ama beta olduğu için bezdiriyor tabii. Sürekli crash ve optimizasyon sorunu var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 illa pre purch. mi lazım beta key için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ilaçlı da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ilaclıda bende oyun crash etmiyo pc yi kilitliyo ... sahi closed beta ya nasıl mudahil olunuyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Steam pre-order da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ilaclı 3 single ve multiplayer 1 mapi oynadım, hosuma gitti acıkcası, hmm 3 havasını aldım, onun kadar iyi olcagını ummuyorum ne yazıkki ama yinede digerlerine kıyasla iyi olacak gibi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bi hantallık var oyunda. Combat animasyonlarını hızlandırınca da baya bi aptal oluyor. Belki beta diye böyledir, arayüz falan da çok yavan geldi. Ama kesinlikle heroes5 kadar kötü durmuyor. Şu forumda 4ü seven ender adamlardan biri olarak heroların combata dahil olamamasını sevmedim yine, invul invul geziyorlar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ohoo ne güzel 4 te heroyla dragon tokatlardık :( 3-4 den pek farklı bi olayı yok sanırım. umarım yeni oyun mekaniği fln bişiler eklerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 hayır 3 ten farklı olmamalı zaten grafik dışında, belki o bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ben grafikleri pek beğenmedim. Konseptler güzel ama 3D olunca olmuyor, daha doğrusu yeterince iyi değil hala. Temiz 2D çizimlerin göz dolduran bi akıcılığı vardı, şimdi çok cıvır cıvır kalmış unitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Necropolis baya bi kuvvetli olmuş, Sanctuary'e karşı. Spectre'ın abilitysi bombalıyor direk. Haven'ı denemedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 abi age of wonders oynamadan heroes yapmaya kalkmasınlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 diger racelerdede benzer seyler var ilk 3 lvl elemanlarla birlikte ortama cıktıgın zaman hic kayıpsız pek cok savası gecebiliyorsun, hatta spectre ları ben 2 ye 3 e boluyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 axedice said: Bi hantallık var oyunda. Combat animasyonlarını hızlandırınca da baya bi aptal oluyor. Belki beta diye böyledir, arayüz falan da çok yavan geldi. Ama kesinlikle heroes5 kadar kötü durmuyor. Şu forumda 4ü seven ender adamlardan biri olarak heroların combata dahil olamamasını sevmedim yine, invul invul geziyorlar yine. 4 inanılmazdı çünkü. hatta indirip oynayayım dördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 4 üstüne biraz düşülse çok iyi olurdu. adamlar gittiler 100mb lık exp. lar çıkardılar. sonra da battılar gittiler zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 HoM&M 4(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 EN kötü homam abi 4, neden bahsediyorsunuz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar