Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 JA nin browser uzerinden turn based olarak oynanacak olan versiyonu aciklanmis sitesi on ve beta kayitlarida baslamis. haber Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Bugün iyi çalışıyosun kanun, fazla mesai vericem sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 cok saol master, kac yeni konu sonra konuman title i alicam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Onun için seni bone ile kapıştırmamız lazım, tavsiye etmiyoruz yönetim olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Bone yemez abi bosver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 verdiğin link direkt foruma yönlendiriyor, beta kaydını nereden yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 http://www.jaggedalliance.com/index.php?id=34&L=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 he pardon sağ üstte yazıyormuş. kayıt olanlar betaya katılma şansı yakalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ooo süper haber diye atladım başlığa ama browser üzerinden diyince durdum, adam gibi yapsınlar şunu ya browser olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ooo Kanun guzel konu, devamini bekliyoruz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 hele offline olanı bir çıkarsınlar da, bu kusur kaldı. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 hay ağzın bal yesin Sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=N2kDnKWx48w&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Bugun betaya girdim. Browser tabanli bir oyun olarak gayet guzel. Dunya haritasi uzerinde gorev yapip para kazaniyoruz. Adamlarimiz Jagged Alliance 2'deki tipler; hatta seslendirme tamamen ayni. Tabii grafikler daha iyi, karakterlerin uzerindekiler uc boyutlu olarak modellendirilmis. Maalesef mechanical, explosive ve medical skilleri yok, fakat marksmanship her silah tipi icin ayri. Adamlar experience kazanip level atlayinca hangi statlairnin artacagini biz seciyoruz. Gelistirebildigimiz bir us var. Burada depo, yaralanan adamlari iyilermek icin bir hastane, tamirat icin bir atolye ve alisveris yapabilecegimiz bir dukkan var. Tabii butun F2P oyunlarda oldugu gibi bazi seyleri ancak gercek parayla alabiliyoruz. Gercek para ozel mermiler, dukkan upgradeleri ypailabiliyor ve askerleri bir kontrat suresince degil de kalici olarak satin alabiliyoruz. Interface'de begenmedigim seyler var. Mesela bir adami iyilestirmek icin once adami hastaneye yerlestiriyoruz, sonra iyilestirme icin gerekli itemlari dukkandan tek tek satin alip, yine tek tek hastanedeki slotlara yerlestirmemiz gerekiyor. Butun bunlar tek bir tus ile halledilebilirdi. Simdilik sadece single oynadim ama karsilikli ve coop da oynanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 YAKOV var mı YAKOV crap falan desin böyle kısık sesle aslanım yakov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 O da kim? Kisik sesle crap diyen bir tek Shadow geliyor aklima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 asıl back in action buymuş ya. şimdi beta keyi olan birisi var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Komutan said: O da kim? Kisik sesle crap diyen bir tek Shadow geliyor aklima.yakov işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Beta open olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 I said saçlar no dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Browser oyun linki şu sanırım ama yanılıyor muyum ? http://jaggedalliance.gamigo.com/en/ Gamigodan oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 10 kere dünden beri denedim hep sunucu kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 açık oyun ben oyundayım ? Oyun iyiymişde bu unity oyunları oynarken çok takılmaca hissediyorum notebookda bayıyor o yüzden. Normal installed oyun gibi akıcı gitmiyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar