ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Arkadaşlar Bir şey sorucam, biraz acil cevap gerekiyor. Eski tipte bir kasa var elimde. XP döneminden kalma Büyük ihtimal SATA felan da değil. Şimdi ona bir DVD Writer alınması gerekiyor. Çünkü kopya DVD filmleri okumuyor. Piyasada da eski tip DVD Writer yok. Hepsi SATA diye biliyorum. SATA' yı bir kablo ile felan eski tip bir boarda bağlayabilirim değil mi, bir ara kablo ile? Herhangi bir sorun çıkarır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 pata'lar hala satılıyormuş: tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Ooooo süper Sağolasın Bone Ama yine de SATA bağlamaya kalkarsam ne olur bilmem lazım. Şimdi olayın aslı şu. Bilgisayar patronumun kullandığı bilgisayar. Tutturdu ben burda film seyredemiyorum diye. Ben de değiştir dedim başıma kaldı. Bilgisayar eski DVD Writeri değiştircek gene başıma ben alıcam belayı da. Şimdi o bugun 2 dakikada teknosaya gitsin alsın gelsin istiyor. Hem kendi almak ister hem internetten de almaz. Vatan uzak gelice ona. Heves yaptı ekran aldı kendine 22inch LED bir şey. Şimdi PATA alcaksın dicem Vatana git diicem vıyyyvıyy yapcak. Hiç de sevmem şu hardware işlerini de. Bana kaldı. Ondan SATA da uyuyor al lanet olsun desem mi diyorum ama sorun tanımamazlık çıkarır mı diye de kıllanıyorum o yüzden de soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 üstteki sata, alttaki pata, girişleri uyumsuz. http://img827.imageshack.us/img827/6628/sata.jpg kesin konuşmuş olmayayım, belki converter'ı vardır, ama bildiğim kadarıyla pata'lara sata connecter, sata'lara pata connecter takılamıyor. en iyisi gidip yeni bir pata dvd-writer almak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar