toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 orc_lord said: stygian abyss'i bende pek sevemedim. zaten ben hala sanane ve nebula zamanında ki gibi t2a'larda kaldım, yeri hala bambaşka bende. sanırım şu sıralar avaholm'u bayağı merak ediyorum. açılıp açılmayacağını bilmiyorum ama açılırsa direk üye olup oynıyacağım.. ahaha sakın avaholm'u beklemek gibi bi hata yapma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 öyle deme yarın açılıyomuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 geçenlerde sitesi aktif olmuş ve "2011" yazıyordu. şu sıralarda bir şeyler yapıyor gürhan galiba ama bilemedim. valla açılmasını pek çok istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 abi 2 senedir yarın acılıyo avaholm. bi de bildigimiz uo da olmayacak, bambaska bisey yapıyolarmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 toggie said: abi 2 senedir yarın acılıyo avaholm. bi de bildigimiz uo da olmayacak, bambaska bisey yapıyolarmıs. 2 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ondan öncesinde yakında açılıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Sypro said: toggie said: abi 2 senedir yarın acılıyo avaholm. bi de bildigimiz uo da olmayacak, bambaska bisey yapıyolarmıs. 2 ? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Çok iki sene oldu da, o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 1 sene 1 ay 1 hafta olmus tam olarak. 2 demisim ben ne farketti, yeterince uzun degil mi sure? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 milletin acısı var herhalde. 2 deyince saldırıverdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Usta bunun acıyla alakası yok, açıkçası takip bile etmemeye çalışıyorum, gittikçe komikleşiyor çünkü. Ama bilinen bi şey var, o da Avaholm (daha önce bi adı daha vardı hatta di mi) çoook yıllardır açılcak. 2 değil yani. anlatabildim mi? yoksa daha da açıklayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 corbeau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 adam 2 az geldi diye sinirlenmis. ben de sandım gm falan sdgasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ahaha sen, abartma lan diye mi dedi sandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 toggie said: 1 sene 1 ay 1 hafta olmus tam olarak. 2 demisim ben ne farketti, yeterince uzun degil mi sure? oha cok az bile olmus sene 2004 avaholm corbeau diye acilacakti hatta beta icin 50 oyuncu secmislerdi rahat bi 7 senesi var corbeau hikayesinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 X( corbeau X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 sinirlenirim. 2 az. en az 3 olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 corbeau'yu hatırlıyorum ya ben. avaholm'un onla iliskisi oldugunu bilmiyodum. ohooo milattan oncesine donduk lan. neyse uo ssleriyle guzel artık benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 işte uo oynadığımız zamanlar başlamıştı, son dönemlerinde. test filan edicektik, o bile olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Kanaatimce bu kadar uzun süre zarfı için, gerçekten çok başarılı bir server değil. Ayrıca RP adası ne kuzum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 RP yapılan ada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 uoyu bilmeden oynamak güzel, şimdi sıkacak bi kaç gün sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 yanlış başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bence boku çıkacak. nedenleri: 1- bir runuo serverının stabil olması için gerçekten ama gerçekten herkesin 1-2 accu olmalı. ben şimdi bi sürü acc toplıyıp bodcu abancam inviteları da kendime atçam 2- bu olay ekşiye de yansır eğer server tutarsa falan filan ve kapanır hadi by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Runuo sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar