Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ha misal jagdpanther imle başladım camp haritası çıktı dedim kuzeyen dolanıp saldıralım hadi 2 kişi geldi.gerisi yatıyor öbür tarafta bu adamlarla ben düşman base ine girdim sadece ben kaldım hayatta 5 tane kill var hasarın çoğu bana ait olmak üzere capture edim dedim o ne camptakiler hep ölmüş hıyarlar düşman ele geçirmiş bile. "bane ne ne halleri varsa görsünler" de diyemiyorum kazanma bonusu %50 ,boru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Ya birde malinovka adlı camp haritasında millet paso yatıyor ya onuda anlamak imkansız. Herkez zaten random girmiş oyuna, clan savaşı değil. Birim zamanda max xp ve gold kazanmak için saldırında bari çabuk kazanın yada çabuk kaybedin. Ama yok adamlar yatıyor. Neyine yatıyorsa. Evin arkasına saklanmış böyle bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Abi clanı kurcaksın full 15 değil 5 kişi olsun koordineli oynasan oyunu çevirirsin abi.Eğlenirsin.Release'de oynamıcak olan arkadaşlar 1 ay şans verelim diyorum ben. Edit : En azından cataclsym çıkana kadar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 random kurulan takımlarda ztn takım oyunu oluşma şansı çok düşük, ancak oyunun kültürüne alışınca ve herkez kullandığı tankın görevini bilirse kendiliğinden oluşuyor bazen ama %90 abuk sabuk savaşlar oluyor buna yapabilecek fazla birşey yok. Oyundan zevk almak için en basit ve iyi yöntem, serkanay la platoon kurup girdiğimiz maçlarda oyunu okumaya çalışıp ona göre hareket ediyoruz. Karşı takım bizim takım ve maç başladıktan sonra ilk 3 dakika ondan sonrasına göre taktik geliştirip maçları 2 kişi çevirdiğimiz sonucu etkilediğimiz çok oldu. Örnek verim. En son girdiğimiz maçta 2 t34 ile düşmanın soldan kalabalık geldiğini gördük en sağdan tahmini 3 4 düşmanın en fazla olacağını bilerek gazladık 2v3 bir çarpışmadan sağ çıkıp soldaki büyük guruplar daha çatışmayı bitiremeden düşmanın artileri patlattık. Artilery desteği kesilince karşı takım yenildi bir süre sonra. kısaca savaşı soldaki iki büyük gurup değil sağdan giden 2 med tankın başarısı yada başarısızlığı belirledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Td,Light,Spg,Heavy hepsinin kendine güzel yönleri var ama Medium tanklar kadar zevk veren bi class görmedik, A-20 lerle 2 kişi yardırmak çoğu kez hayvan gibi spg lerin td lerin arka bagajından içeri 72 km ile dalmak, karşı scoutları felan yarı yolda karşılayıp indirmek cok eğlenceli diyorduk evet eğlenceli ama med tankı tam kullanmaya başlayınca hikaye kaldı hepsi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thecur3 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ronin22 said: Td,Light,Spg,Heavy hepsinin kendine güzel yönleri var ama Medium tanklar kadar zevk veren bi class görmedik, A-20 lerle 2 kişi yardırmak çoğu kez hayvan gibi spg lerin td lerin arka bagajından içeri 72 km ile dalmak, karşı scoutları felan yarı yolda karşılayıp indirmek cok eğlenceli diyorduk evet eğlenceli ama med tankı tam kullanmaya başlayınca hikaye kaldı hepsi, prof.doc.(vs.)can ... konuştu dinlemek lazım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Beyler yeni patch geliyo beta v. 0.6 / 0.7 main changes: - New tech tree - American tanks. 21 researchable tanks + 4 premium tanks. US tank crews added. - From 2 to 4 new maps, including "Cliff" and "Komarin". - Removed "teleports" of tanks at great distances when aiming at them. - Introduced advanced graphic settings. - Now for the first battle of the day (24h) player will receive double experience. - Reworked interface of the platoon creation. - Adjusted speed of burning of all tanks during the fire. Now the tank will burn at about 5% of durability per second. - Multiple fixes and adjustment to match-making system. - Team mode added. Form a team of 15 and face the opposing one in battle.Probability of appearance - high. - Clan mode. Alpha test version with some basic features available. Probability of appearance - medium. - Fixed several places where tank can get stuck on the maps "Himmesldof", "Prokhorovka", "Lakeville", "Hills". - Changed crash models and collisions of some objects. - Added destruction of some objects. - Removed dog squeals when driving over dog booth. - Fixed collision-model of tank "Tiger I" - Fixed awarding "Steel wall" posthumously - Fixed repair time of tracks for some tanks. - Redesign of screens “Barracks”, “Depot”, “Store” to match the general style. - Fixed minors error with re-training. - In the info window of a tank added description of the tank (so far for german and soviet vehicles only). - Added voice announcements when crewmen are damaged. - In the info window of a tank added description of the crew. - Limit on display of number of medals increased from 99 to 999. - Under button “Battle!” added description of the current battle mode. - Fixed wrong display of percentages for wins and losses in some cases. - Added new graphic post-effects. This feature has become possible due to new game engine version. - Executable file renamed to WorldOfTanks.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Oyunu kurmak lazım tekrardan demek :). Peki tarihi belli mi ? Removed "teleports" of tanks at great distances when aiming at them. Güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 amerikan tanklarında enayilik var sebebi o yıllardaki amerikan tankları çok dandik gerçekten nası yapcaklar nası ayarlıcaklar king tigerın yada su 7 nin karşısına çıkacak denk bi amerikan tankımı var 1940 larda. sherman olsa olsa t28 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Bu oyun kafadan 2 ay önceden satışa çıkmaz. Şu patch gelsinde doğrudan amerikan tanklarına gidicem sırf fantazi amaçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Tarih belli değil ama şu ışınlanma oalyını düzeltirseler Td'me gün doğar :D LAg var ama onu bi nebze hallediyoruz ışınlanmak kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ya ben bişey sorucam, ben şimdi uzaktaki bi tankı nişan aldım diyelim, biraz yukarıdan mı vurmam gerek? yani o yerçekimi eğimi mevcut mu oyunda? bana değil gibi geldi. bi sorum daha var o da topun gidiş süresi var mı? yani ben ilk oyuna daldığımda bf 1942 usulü nişan aldım bi cacık olmadı haliyle sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 yok ya öle şeyler çata çuta dalıyosun arcade usulü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 topun gidiş süresi var tabi ya hatta autoaimde onu hesaplayıp bir miktar önüne alıyor hedefi o kadar da değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 auto aim uzaktada çokta vurmuyo eskiden vuruyodu şimdi target almak için kullanıyorum sadece ışınlandığı için.Topun gidiş süresi var evet uzunda sürüyo bazen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Yeni Patch'e ciddi sevindim. Umarım daha da iyi olacak. Oyunun asıl zevki Team şeklinde hareket etmeden geçiyor bence. Biz 2 kişilik platoonda bile neler yapabiliyorken Takım savaşı yada Clan war oyunun zevkini katlayacaktır. Merka ettiğim; Amerikan Tankları devreye girecek ama tekrar reset gelecek mi? Şu an için tüm slotlarım dolu. Amerikan tanklarını denemek için extra altın, baraka için extra altın derken. Amerikan tanklarını deneyen sayısı az olabilir. Reset gelirse ancak deneriz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 amerikan tankları gelmeden resetlenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Resetlenmesi lazım madem test ediyorlar, hani başdan oyuncuyu kastırmak yerine sıfırla herşeyi gönül rahatlığı ile herkes istediğine kavuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ya abi flakler mi daha iyidir normal toplar mı? yani genellikle flak kullanılıyor diye ben de flak aldım ama bariz görüş açım olan tanka kaç defa vurdum gram canı gitmedi vallahi. sanırsam flakin seriliğinin yanında zırh delmesi çok daha zayıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Soft wipe mi hard wipe mi? hard gelirse herkes amerikan kasar? Xenocide,flak lar ileride hiç kullanılmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Hardwipe derken herşeyin sıfırlanması ise evet bende amerikan kasarım kesinlikle. Softwipe gelirsede amerikan gideceğim gerçi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Soft wipe geleceğini sanmıyorum.Çünki tüm amerikan tanklarının denenmesi lzm wipe gelirse herkes en son tier tanka abanıcağı için gerçekleşiceğini sanmıyorum.Ayrıca developerlardan overlord söylemişti.Release ile beraber hard wipe gelicek onun haricinde bi wipe düşünmüyoruz diye.Yinede belli olmaz tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 amerigan uşakları sizi :) ya bizim millete haksızlık mı ediyoruz nedir bu avrupalılar hiç ingilizce bilmiyor.insan 2 kelime örenmez mi ya online oyun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 FUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ya loltank diyolar benim layttraktorume yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar