Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 isteyen istediği takımı alsın. kura çekeriz, draft hakkı gibi herkese sıra veririz 1- fizban 2- nilep 3- kertenkel 4- aiko 5- masq diye sırayla herkes almak istediği takımı yazar mis gibi. ben bazı 4.5 yıldızlı takımlarla 5 yıldızlı takımlara göre daha iyi oynuyordum fifa 10'da mesela. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Sevilla <3 hepsinden daha iyi oynanıyodu valla :D Bir de aslında direk low-level oynamak daha zevkli oluyo, biz IBB vs. Manisaspor gibi maçlar yapıyorduk inanılmaz zevkli oluyordu Man Utd vs. Chelsea maçlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 geçen seneki gibi yaparız bence. öle herkes istediği takımı seçince olmuyor.kura usulu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 lyon'u verin bana, siz kura çekin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 aynen kura daha iyi sevilla 4.5 yıldızlılar arasında fena akıyor bence de fifa 10'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 abi bencede draft gibi olsun. sevmediğim 5 yıldızlı 4,5 yıldızlı takımla oynicağıma 4 yıldızlı ama sevdiğim bi takımla oynamayı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 yalnız 4.5 yıldızlı takımların, 5 yıldızlı takımlardan tek farkı yedek oyuncularının kalitesizliği değil mi :) Hal böyle olunca zaten 4.5-5 ayrımı yapmaya pek gerek yok, rotasyona giden adamlar değiliz sonuçta hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 shopto dan almayanlar icin feza gun icinde gelecek diyor fifa. heyecanlandim birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 draft hakkı ve seçme daha iyi bence ya. ama mesela ne biliyim barcelona ve real madrid yasak diyebiliriz, bilmiyorum fifa 11'de ne güçte olacağını hangi takımın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 ya abi bole o yasak bu yasak olmaz ole. isteyen seçsin istediğini. okadar eşit istiosanız herkes aynı takım olsun yani. real olmicak barca olamicak e nolucak abi :D eğer 5 yıldızlı takım olmicak demiyosak barcayı reali seçtirmemek olmaz. ama ben kura istemiorm net bi şekilde. draft olsun nolursa olsun ama ben seçiyim takımımı kalanlar arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 supremeallah said: shopto dan almayanlar icin feza gun icinde gelecek diyor fifa. heyecanlandim birden. o kadar mı heyecanlısın tekrar ezilmeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 5* ları yasak yapmak mümkün olabilir o zaman. zaten cok iyi oyuncu degilim öyle, bi de mesela benim aston villa olup rakibimin barca/real/chelsea/inter oldugunu dusunuyorum da aman sabahlar olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 türkçeme laf yok bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 5'ler alınmıyor, draft sistemiyle takım alıyoruz o zaman. kim kabul ediyor, kim etmiyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 varım diyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 gabledenler gabletmeyenler, gabledilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 handikap olsun o zaman ahah. kendine guvenenler 5 yildiz almasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 durun bi oyunu alalım =) ben de varım ezileceğimi bile bile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 4 gün kaldı oyunun çıkmasına her sabah usenete bakıyorum belki düşmüştür erkenden diye de yok resmi çıkış tarihinde olacak sanırım o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 ben de varım 5* yok, isteyen fb, bjk, gs bile alır... shopto vs. çıkış tarihinden önce mi yolluyor (release günü ulaşsın diye), yoksa release günü mü? gerçi pek farketmicek 1 ekimde taşınıyorum, illa oynayamıcam 1 hafta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 inter ve juventus harici başka takımla oynayamıyorum ya 5 yıldız olmuyorsa juventusa talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 bence talip olma işine şimdiden girmeyelim yoksa sonunu bulamıcaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 ben city veya bayern'e talibim baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 ya takım seçme mesele değil ya.hakkaten bana en dandik takımı verin sonuncu olayım ama turnuvayı bitirelim :) şimdi yine 20 kişi giricek 5 kişi oynicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 sc'ciler yapabiliyorsa bizim hayli hayli yapabilmemiz lazım, maçların ne kadar sürdüğü belli en azından ya ben de sevilla veya valencia'ya talip olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar