Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
isteyen istediği takımı alsın.

kura çekeriz, draft hakkı gibi herkese sıra veririz

1- fizban
2- nilep
3- kertenkel
4- aiko
5- masq

diye sırayla herkes almak istediği takımı yazar mis gibi.

ben bazı 4.5 yıldızlı takımlarla 5 yıldızlı takımlara göre daha iyi oynuyordum fifa 10'da mesela. :p
Mesaj tarihi:
Sevilla <3 hepsinden daha iyi oynanıyodu valla :D

Bir de aslında direk low-level oynamak daha zevkli oluyo, biz IBB vs. Manisaspor gibi maçlar yapıyorduk inanılmaz zevkli oluyordu Man Utd vs. Chelsea maçlarından
Mesaj tarihi:
yalnız 4.5 yıldızlı takımların, 5 yıldızlı takımlardan tek farkı yedek oyuncularının kalitesizliği değil mi :)

Hal böyle olunca zaten 4.5-5 ayrımı yapmaya pek gerek yok, rotasyona giden adamlar değiliz sonuçta hehe
Mesaj tarihi:
draft hakkı ve seçme daha iyi bence ya. ama mesela ne biliyim barcelona ve real madrid yasak diyebiliriz, bilmiyorum fifa 11'de ne güçte olacağını hangi takımın =)
Mesaj tarihi:
ya abi bole o yasak bu yasak olmaz ole. isteyen seçsin istediğini. okadar eşit istiosanız herkes aynı takım olsun yani. real olmicak barca olamicak e nolucak abi :D eğer 5 yıldızlı takım olmicak demiyosak barcayı reali seçtirmemek olmaz. ama ben kura istemiorm net bi şekilde. draft olsun nolursa olsun ama ben seçiyim takımımı kalanlar arasında.
Mesaj tarihi:
5* ları yasak yapmak mümkün olabilir o zaman. zaten cok iyi oyuncu degilim öyle, bi de mesela benim aston villa olup rakibimin barca/real/chelsea/inter oldugunu dusunuyorum da aman sabahlar olmasın.
Mesaj tarihi:
ben de varım 5* yok, isteyen fb, bjk, gs bile alır...

shopto vs. çıkış tarihinden önce mi yolluyor (release günü ulaşsın diye), yoksa release günü mü?

gerçi pek farketmicek 1 ekimde taşınıyorum, illa oynayamıcam 1 hafta =)
Mesaj tarihi:
ya takım seçme mesele değil ya.hakkaten bana en dandik takımı verin sonuncu olayım ama turnuvayı bitirelim :)

şimdi yine 20 kişi giricek

5 kişi oynicaz
  • Yeni Oluştur...