kingpin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 o değil de görüntüler neden bu kadar tutarsız. pes'in konsol versiyonu ile fifa'nın konsol versiyonu arasında inanılmaz grafik farkı var. abi bir pique vardı oyunda ben çizsem daha gerçekçi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 şuan shopto dan sipariş vermek üzereyim ama pes mi fifamı karar veremedim yıllardır pes serilerini oynadım çok beğenmiyeni vardır ama pes 10 bile beni gayet tatmin etti ama şu storedan indirdigim pes11 demosu beni düşündürdü resmen ha fifanın da demosunu oynadım oda pek başarılı gelmedi grafik açısından oyuncular formalar falan şaka gibi sanki 5 sene geriye gitmiş teknoloji. 2sinide alcaz heralde kaçarı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 fifa'nın online'ı her zaman oynanıyor, netcode'u da on numara son pes'i hiç online denemedim... fifa al burda lige falan girersin bağlar =) edit: ne zaman çıkıyordu oyun, preorder'ı ebay'den verdim de (fedexle ucuza geldi, güzel oldu) adam yollamazsa yakasına yapışayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 fifa 1 inde pes 8 inde sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 benim adıma oyundaki en büyük yeniliklerden biri de arenada oyuncuların başlangıç pozisyonu olmuş. oyuncu artık her seferinde kalenin tam karşısından değil; sağ çapraz , sol çapraz gibi arenaya derinlik katan bölgelerden oyuna başlayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 spikeri de düzeltmişler: kale önünde topu kaleci çelsin, direğe falan çarpsın pozisyon devam ederken "arsenal will now take a corner" falan diyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 http://video.milliyet.com.tr/Mesutlu-Fifa2011_1_43668.htm http://www.youtube.com/watch?v=Bhnjwymz5L0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Güzel reklam olmuş ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 başlasakmı lig çalışmalarına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 oyun gelsin başlarız ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 lig mi oncelik yoksa 11vs11 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 bende lig topici açıcaktım ya 11vs11 yalan olurda.şöyle 11 kişi bulsak rahatız gerçi olay adam bulmakta değil.ben garanti oynuyorum diyen adam psyi açsa bile gelip maçını yapmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 biz fifa10 da gayet yapıoduk 7 8 kişiyle maçları. aynı tayfa toplanırsa yine akarız paticik FC ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 shapshal said: benim adıma oyundaki en büyük yeniliklerden biri de arenada oyuncuların başlangıç pozisyonu olmuş. oyuncu artık her seferinde kalenin tam karşısından değil; sağ çapraz , sol çapraz gibi arenaya derinlik katan bölgelerden oyuna başlayabiliyor. senin adına üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ben ps3'u aldığımda siz pati fc'yi bırakmıştınız bilem, ama ben de varım bu sene ehu. beni takıma almazsanız banlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 11v11'den önce lig yapalım bence =) pati fc her türlü kurulur zaten ayrı bir çalışmaya gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ya gerçi biz 4 kişi ligi bitirememiş fifa 09 da :) fifa 10 da yüzdük yüzdük sonlara geldik turnuvanın ama işte 2-3 kişi maçları yarım bırakınca bir anlamı kalmıyor bence bu sefer 5 yıldızlı yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 5 yıldızlı zor olur gibi, fifa 10'a göre bakarsak çok az 5 yıldızlı takım var. 5 star arsenal liverpool chelsea man utd inter real madrid barcelona 4.5 star Aston Villa Everton Manchester City Tottenham Bordeaux Lyon Marseille Bayern Munich Hamburger SV Wolfsburg Werder Bremen Fiorentina Juventus Milan Roma Porto Atletico Madrid Sevilla Valencia Villarreal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Lyon'u alırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Liverpool'la Bayern yer değiştirmeli. Liverpool 5 yıldız olacaksa diğerleri ve Bayern 6 yıldız olmalı. :D Sırf isimden kazanıyor, Bayern'in kadrosu açık bir şekilde daha iyiyken 4,5 yıldızda bırakılmış, yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 geçen sezondu o sezon başındaki takım görünümleri de hesap edildiğinde iki takımda olması gereken yeri hak ediyordu. Müller, sene sonundaki performansını bir sene önce gösterseydi , zaten B.Munih 5 yıldız olurdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 FIFA 10'a göre çok az 5 yıldızlı takım var diyip o listeyi koymuş, 8 tane falan var listede. 11'de 3-4 tanecik mi olacak 5 yıldızlı takım yani? :/ Ha sene başında bakarsan da Torres-Gerrard-Carragher'ı çıkar Liverpool zaten 4 yıldızlık bir takım oluyor. Kadroları böyle yani. Kuyt mı 5 yıldızlık oyuncu? Benayoun mu 5 yıldızlıktı? sdfsdf Hadi Mascherano'yu da katarız da yani kesinlikle 5 yıldızlık değildi ve kadroları da zaten Bayern'den kötüydü işte. Bayern'i de sevmem orası ayrı, hatta Liverpool'a sempatim vardır. Ama doğruya doğru Rafa rotasyon manyağı olduğundan fazla yıldız almadı, takımı vasat üstü oyuncularla kurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 abi ben listeyi olur da lig yaparsak adam sayısına 5 yıldızlı takım yetmez diye koydum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Ha tamam o zaman. Başta öyle yazınca yeni oyundan bilgi sandım işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 fifa 11'de zaten ratingleri oyuncu performanslarının toplamına göre takım yıldızı olarak şey edicekler, fifa 10'da da böyle bir olay vardı ama şimdi haftalık update edicekler edit: mesela release etmişer english premier league oyuncu ratinglerini onlara göre yıldızlar gelicek http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-11-ng/1337865-premier-league-player-ratings-released.html liste ağustostan kalma bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar