Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o değil de görüntüler neden bu kadar tutarsız. pes'in konsol versiyonu ile fifa'nın konsol versiyonu arasında inanılmaz grafik farkı var. abi bir pique vardı oyunda ben çizsem daha gerçekçi olur.
Mesaj tarihi:
şuan shopto dan sipariş vermek üzereyim
ama pes mi fifamı karar veremedim

yıllardır pes serilerini oynadım
çok beğenmiyeni vardır ama pes 10 bile beni gayet tatmin etti

ama şu storedan indirdigim pes11 demosu beni düşündürdü resmen
ha fifanın da demosunu oynadım oda pek başarılı gelmedi grafik açısından oyuncular formalar falan şaka gibi sanki 5 sene geriye gitmiş teknoloji.

2sinide alcaz heralde kaçarı yok
Mesaj tarihi:
fifa'nın online'ı her zaman oynanıyor, netcode'u da on numara

son pes'i hiç online denemedim...

fifa al burda lige falan girersin bağlar =)

edit: ne zaman çıkıyordu oyun, preorder'ı ebay'den verdim de (fedexle ucuza geldi, güzel oldu)

adam yollamazsa yakasına yapışayım
Mesaj tarihi:
benim adıma oyundaki en büyük yeniliklerden biri de arenada oyuncuların başlangıç pozisyonu olmuş. oyuncu artık her seferinde kalenin tam karşısından değil; sağ çapraz , sol çapraz gibi arenaya derinlik katan bölgelerden oyuna başlayabiliyor.
Mesaj tarihi:
bende lig topici açıcaktım ya

11vs11 yalan olurda.şöyle 11 kişi bulsak rahatız

gerçi olay adam bulmakta değil.ben garanti oynuyorum diyen adam psyi açsa bile gelip maçını yapmıyor :)
Mesaj tarihi:
shapshal said:

benim adıma oyundaki en büyük yeniliklerden biri de arenada oyuncuların başlangıç pozisyonu olmuş. oyuncu artık her seferinde kalenin tam karşısından değil; sağ çapraz , sol çapraz gibi arenaya derinlik katan bölgelerden oyuna başlayabiliyor.

senin adına üzüldüm
Mesaj tarihi:
ya gerçi biz 4 kişi ligi bitirememiş fifa 09 da :)

fifa 10 da yüzdük yüzdük sonlara geldik turnuvanın ama işte 2-3 kişi maçları yarım bırakınca bir anlamı kalmıyor

bence bu sefer 5 yıldızlı yapalım.
Mesaj tarihi:
5 yıldızlı zor olur gibi, fifa 10'a göre bakarsak çok az 5 yıldızlı takım var.

5 star
arsenal
liverpool
chelsea
man utd
inter
real madrid
barcelona

4.5 star
Aston Villa
Everton
Manchester City
Tottenham
Bordeaux
Lyon
Marseille
Bayern Munich
Hamburger SV
Wolfsburg
Werder Bremen
Fiorentina
Juventus
Milan
Roma
Porto
Atletico Madrid
Sevilla
Valencia
Villarreal
Mesaj tarihi:
Liverpool'la Bayern yer değiştirmeli. Liverpool 5 yıldız olacaksa diğerleri ve Bayern 6 yıldız olmalı. :D Sırf isimden kazanıyor, Bayern'in kadrosu açık bir şekilde daha iyiyken 4,5 yıldızda bırakılmış, yazık :(
Mesaj tarihi:
geçen sezondu o

sezon başındaki takım görünümleri de hesap edildiğinde iki takımda olması gereken yeri hak ediyordu.

Müller, sene sonundaki performansını bir sene önce gösterseydi
, zaten B.Munih 5 yıldız olurdu :P
Mesaj tarihi:
FIFA 10'a göre çok az 5 yıldızlı takım var diyip o listeyi koymuş, 8 tane falan var listede. 11'de 3-4 tanecik mi olacak 5 yıldızlı takım yani? :/

Ha sene başında bakarsan da Torres-Gerrard-Carragher'ı çıkar Liverpool zaten 4 yıldızlık bir takım oluyor. Kadroları böyle yani. Kuyt mı 5 yıldızlık oyuncu? Benayoun mu 5 yıldızlıktı? sdfsdf Hadi Mascherano'yu da katarız da yani kesinlikle 5 yıldızlık değildi ve kadroları da zaten Bayern'den kötüydü işte. Bayern'i de sevmem orası ayrı, hatta Liverpool'a sempatim vardır. Ama doğruya doğru Rafa rotasyon manyağı olduğundan fazla yıldız almadı, takımı vasat üstü oyuncularla kurdu
Mesaj tarihi:
fifa 11'de zaten ratingleri oyuncu performanslarının toplamına göre takım yıldızı olarak şey edicekler, fifa 10'da da böyle bir olay vardı ama şimdi haftalık update edicekler

edit:
mesela release etmişer english premier league oyuncu ratinglerini onlara göre yıldızlar gelicek

http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-11-ng/1337865-premier-league-player-ratings-released.html

liste ağustostan kalma bu arada
  • Yeni Oluştur...