Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

şuan shopto dan sipariş vermek üzereyim
ama pes mi fifamı karar veremedim

yıllardır pes serilerini oynadım
çok beğenmiyeni vardır ama pes 10 bile beni gayet tatmin etti

ama şu storedan indirdigim pes11 demosu beni düşündürdü resmen
ha fifanın da demosunu oynadım oda pek başarılı gelmedi grafik açısından oyuncular formalar falan şaka gibi sanki 5 sene geriye gitmiş teknoloji.

2sinide alcaz heralde kaçarı yok
Sosyal ağlarda paylaş

shapshal said:

benim adıma oyundaki en büyük yeniliklerden biri de arenada oyuncuların başlangıç pozisyonu olmuş. oyuncu artık her seferinde kalenin tam karşısından değil; sağ çapraz , sol çapraz gibi arenaya derinlik katan bölgelerden oyuna başlayabiliyor.

senin adına üzüldüm
Sosyal ağlarda paylaş

5 yıldızlı zor olur gibi, fifa 10'a göre bakarsak çok az 5 yıldızlı takım var.

5 star
arsenal
liverpool
chelsea
man utd
inter
real madrid
barcelona

4.5 star
Aston Villa
Everton
Manchester City
Tottenham
Bordeaux
Lyon
Marseille
Bayern Munich
Hamburger SV
Wolfsburg
Werder Bremen
Fiorentina
Juventus
Milan
Roma
Porto
Atletico Madrid
Sevilla
Valencia
Villarreal
Sosyal ağlarda paylaş

FIFA 10'a göre çok az 5 yıldızlı takım var diyip o listeyi koymuş, 8 tane falan var listede. 11'de 3-4 tanecik mi olacak 5 yıldızlı takım yani? :/

Ha sene başında bakarsan da Torres-Gerrard-Carragher'ı çıkar Liverpool zaten 4 yıldızlık bir takım oluyor. Kadroları böyle yani. Kuyt mı 5 yıldızlık oyuncu? Benayoun mu 5 yıldızlıktı? sdfsdf Hadi Mascherano'yu da katarız da yani kesinlikle 5 yıldızlık değildi ve kadroları da zaten Bayern'den kötüydü işte. Bayern'i de sevmem orası ayrı, hatta Liverpool'a sempatim vardır. Ama doğruya doğru Rafa rotasyon manyağı olduğundan fazla yıldız almadı, takımı vasat üstü oyuncularla kurdu
Sosyal ağlarda paylaş

fifa 11'de zaten ratingleri oyuncu performanslarının toplamına göre takım yıldızı olarak şey edicekler, fifa 10'da da böyle bir olay vardı ama şimdi haftalık update edicekler

edit:
mesela release etmişer english premier league oyuncu ratinglerini onlara göre yıldızlar gelicek

http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-11-ng/1337865-premier-league-player-ratings-released.html

liste ağustostan kalma bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...