knox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 çok iyi olmuş video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Abi benim FIFA'da mı bir problem var, yoksa PS3'te mi bir problem var bilmiyorum ama oynarken 15 saniyede bir takılıyor oyunum. Böyle bir derdi olan var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 abi yeter her mactan sonra eger kı orda -5 yazıyosa benden 25 puan alıyor , +40 yazıosa da sadece 20 puan eklior. anasını satıım her mac -20 puan kafadan war ardım edın çıldırıcam artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ya fifa 11 de ranklerde bi sıkıntı var misal ben son oynadıgım 10 maçta ne kazandıgım ne kaybettiğim maçlarda bişi deişmedi rank sisteminide anlamış değilim.level 25 adamla maç yapıosun mesela.adamın puanı senden 2k fazla cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 evet ranklarda sıkıntı çok , az önce herifin tekini 4800 olan puanımla farma bağladım. adamın 8k puanı var. 4-0 5-1 4-2 filan fena gittim elemana. saçma yani. ama ben hala neden her oyun -20 puanla başlıyorum onu merak edıyorum. bu gune kadar yaptııgm macları toplasam 4-5k puanımı yedi adiler böyle -20 aparak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ya ben maille match report'ta alıyorum mesela, maçlardan sonraki puanım, player hub'daki puanım, maille gönderilen rapordaki puanım, birbirini tutmuyor. 3 farklı puanım var SADSADAS ne saçma birşey lan bu harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 http://www.easports.com/player-hub/PS3/opnyreyes bende tutuyo skorlar ya... karşı taraf quitleyince falan da doğru hep. oynıcak olan varsa online'ım: opnyreyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 http://www.easports.com/player-hub/PS3/hofirat benim ki bu asdf son 2 haftada üst üste 8-9 mağlubiyet aldım. Sinirlendim kuzene verdim oyunu oynasın diye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 http://haberoyun.net/?p=708 fifasoccerblog'dan hacıladım asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 baydır oynamıyodum.dün oynim dedim fifa 12den sonra ilaç gibi geldi.bence fifa 11 hakkaten çok iyi oyun.üstüne bikaç bişi ile fifa 12 yapsalarmış keşke.öyle devrimsel degişikliklere gerek yoktu bu arada oyunu özlediğimden bi hevesle oynadım karşıdaki adam fifa 12 almaz muhtemelen.rencide ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar