mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 istediğin tuşu istediğin gibi ayarlayabiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 öyle uğraşamam abi sdf, pes config gelsin tek tuşla =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ohoo sen de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 var mı suan mac yapacagımız biri.Gavurlarla oynuorm ya cok kötüler ya da iyi oynayıp yenilince küfür ediolar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 oha adamı engelledim baska psnden girip küfretti haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/183013_700b.jpg awwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 biraz once bi elemanla maç yaptık. maç bayern - arsenal. hayatımda ilk defa bu kadar ezildim maç 1-5 bitti ama olay başka bişi. arsenalde gervinho vardı. bole bi update geldi mi ki? mesela bayernde neuer yok ki kaleci transferi çok çok daha once olmustu bayern'in. bi bokluk mu vardı maçta yoksa yarım yamalak bi update mi geldi oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 abi sen diyince aklıma geldi, bende bir keresinde Fas ile maç yapmıştım. Ama oyunda Fas yok ve takımda Fas kökenli Fransa, Hollanda milli takımında da oynayan adamlar vardı. Karma bir takımdı, Hani yine koydum ama çok garipti ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 yok abi bi bokluk vardı o elemanda. baktım ettim heryere gervinho'yu arsenal'e gonderen bi update daha gelmemiş. bu arada maç ranked'di. anlamadım gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ahahah var abi hileciler bana paok tarzı seçen bi eleman denk gelmişti.herif dirim tim kurmuş.xavi messi ne varsa oynuyor bende ha bu undranked maç dedim 4-2 yendi.meğer rankedmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 abi hakemlerden cektigim kadar bu oyunda hic bi seyden cekmedim ya gamepad i kirasim geliyor. 38 faul yapti adam demin yaptigim macta 2 sarı kart gordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ya bana şey çok oluyor arada, önüm boş alıyorum başımı son adamı geçip gidiyorum. Arkadan kayıyor, düşürüyor. Hani direk kırmızı kart ama yok, devam kararı çıkıyor. Bazen de kaleciyi çalımlayıp geliyorum. Hani kaleci kayıyor durduramıyor ya kendini işte düşürüyor beni, kart falan olması gerek penaltı olması gerek verilmiyor. Çok çıldırıyorum o anlarda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 kaleci düşürünce penaltı verio ama kart nadir veriyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 işte bana penaltı da verilmedi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 geçen gun bi elemanla biraz lagli bi maç yapıoduk. arada takılıp kalıodu oyun. son dakikalarda 2 2ydi maç. eleman bi ara durdu falan bole oynamamaya başladı bende sokarım lan bole işe diyip gittim 3 2 yaptım. maç bitti falan bole sora menuler gelmeden maç takıldı. bende çıkmadan bekledim biraz maçı kaybetmiyim diye. baya sıkıldım soradan artık çıktım oyundan bi daha girdim bi baktım adam 4 1 yenilmişim. hani 3 0 olsa anlicamda 2 2 giden maçı nası 4 1 yeniliorm lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 mokoko said: geçen gun bi elemanla biraz lagli bi maç yapıoduk. arada takılıp kalıodu oyun. son dakikalarda 2 2ydi maç. eleman bi ara durdu falan bole oynamamaya başladı bende sokarım lan bole işe diyip gittim 3 2 yaptım. maç bitti falan bole sora menuler gelmeden maç takıldı. bende çıkmadan bekledim biraz maçı kaybetmiyim diye. baya sıkıldım soradan artık çıktım oyundan bi daha girdim bi baktım adam 4 1 yenilmişim. hani 3 0 olsa anlicamda 2 2 giden maçı nası 4 1 yeniliorm lan.. ikinizde kopuyosunuz farklı maçlara devam ediyosunuz. paralel evren gibi bişey oluşuyor. sen karşındaki rakip düşmüş şekilde oynarken oda aynı şekilde farklı bir maç yapıyormuş gibi oluyor.maç her oyun durduğunda takılıyor belli bir süre. herif, siz birbirinizden koptuktan sonra takıla takıla devam edip maçı 4 1 bitirip senin çıkmanı beklemiş. kim once cıkarsa o kaybediyor. muhtemelen maç 2 2 iken degilde daha once dusmustur adam. çok geldi başıma ondan biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 vay be çok acayipmiş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 fifa çok bozdu, daha da bozamaz dedik, bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 şimdide bi eleman çıktı realle. herifin realinde ronaldonun ellerinde sarı eldiven falan var. khedira torresten hızlı koşuyo falan. ronaldo ztn herşeyi yapıo. sergio ramos bole sağdan bi alıyo durmuyo bile. hile mi oluyo bu şimdi. anlamadım gitti ben bu işi. saçmalık ya. herifin nickte LAZOSTYLER61... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 abi o bana da çok oluyor. Böyle topu arkaya atıyorsun, Torres falan deparı basıyorum alıyorum kaleciyle karşı karşıya falanım, bir anda en geriden adam çıkıp geliyor tak diye ayak koyup alıp, arkaya attığı bir top ile deli gibi koşturup forvetini golünü atıyor. Hayır ultra koşturmak için bir kombinasyon mu var ben bilmiyorum? Bazen cidden rakibin adamlarını yakalayamıyorsun çünkü, Walcott'tan hızlı Vidic gördüm ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 hackliymiş abi onlar. dun gece dellendim araştırma yaptım. herifler milan'ı seçiolar mesela oyuncular milan oyuncuları isimleri gorunusleri falan ama oyuncuların ozellikleri direk world XI takımından alınma oluyomus. artık gece 3ten falan sora oynamicam fifa. 2 gecedir surekli bole adamlar gelio şu videoyuda koymadan edemicem. edit falan ugrasmıs adam iyi video yapmış http://www.youtube.com/watch?v=zkvX6gzgusI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 xboxun menusu daha guzelmiş ps3ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 kkk said: hackliymiş abi onlar. dun gece dellendim araştırma yaptım. herifler milan'ı seçiolar mesela oyuncular milan oyuncuları isimleri gorunusleri falan ama oyuncuların ozellikleri direk world XI takımından alınma oluyomus. artık gece 3ten falan sora oynamicam fifa. 2 gecedir surekli bole adamlar gelio şu videoyuda koymadan edemicem. edit falan ugrasmıs adam iyi video yapmış http://www.youtube.com/watch?v=zkvX6gzgusI abi aynısı denk gelmişti banada gururumdan rage quit atmıyorum bunlara.genelde 4-5 sallıyorlar.ama cıkmıyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 bana nedense 1 kere geldi. aek oldu eleman takımın güçleri 85 85 85 idi, oynamadım bende. ayrıca dün gece yatmadan önce yaptığım 3 maçta 70. dakikalarda öne geçip injury timelerda maçları verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Aiko said: xboxun menusu daha guzelmiş ps3ten abi o blackops'un menüsü, adam kendi yapmış fifa'ya uyarlamış geyik olsun diye sdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar