Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

biraz once bi elemanla maç yaptık. maç bayern - arsenal. hayatımda ilk defa bu kadar ezildim maç 1-5 bitti ama olay başka bişi. arsenalde gervinho vardı. bole bi update geldi mi ki? mesela bayernde neuer yok ki kaleci transferi çok çok daha once olmustu bayern'in. bi bokluk mu vardı maçta yoksa yarım yamalak bi update mi geldi oyuna?
Sosyal ağlarda paylaş

ya bana şey çok oluyor arada, önüm boş alıyorum başımı son adamı geçip gidiyorum. Arkadan kayıyor, düşürüyor. Hani direk kırmızı kart ama yok, devam kararı çıkıyor.

Bazen de kaleciyi çalımlayıp geliyorum. Hani kaleci kayıyor durduramıyor ya kendini işte düşürüyor beni, kart falan olması gerek penaltı olması gerek verilmiyor.

Çok çıldırıyorum o anlarda ...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
geçen gun bi elemanla biraz lagli bi maç yapıoduk. arada takılıp kalıodu oyun. son dakikalarda 2 2ydi maç. eleman bi ara durdu falan bole oynamamaya başladı bende sokarım lan bole işe diyip gittim 3 2 yaptım. maç bitti falan bole sora menuler gelmeden maç takıldı. bende çıkmadan bekledim biraz maçı kaybetmiyim diye. baya sıkıldım soradan artık çıktım oyundan bi daha girdim bi baktım adam 4 1 yenilmişim. hani 3 0 olsa anlicamda 2 2 giden maçı nası 4 1 yeniliorm lan..
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

geçen gun bi elemanla biraz lagli bi maç yapıoduk. arada takılıp kalıodu oyun. son dakikalarda 2 2ydi maç. eleman bi ara durdu falan bole oynamamaya başladı bende sokarım lan bole işe diyip gittim 3 2 yaptım. maç bitti falan bole sora menuler gelmeden maç takıldı. bende çıkmadan bekledim biraz maçı kaybetmiyim diye. baya sıkıldım soradan artık çıktım oyundan bi daha girdim bi baktım adam 4 1 yenilmişim. hani 3 0 olsa anlicamda 2 2 giden maçı nası 4 1 yeniliorm lan..

ikinizde kopuyosunuz farklı maçlara devam ediyosunuz. paralel evren gibi bişey oluşuyor. sen karşındaki rakip düşmüş şekilde oynarken oda aynı şekilde farklı bir maç yapıyormuş gibi oluyor.maç her oyun durduğunda takılıyor belli bir süre. herif, siz birbirinizden koptuktan sonra takıla takıla devam edip maçı 4 1 bitirip senin çıkmanı beklemiş. kim once cıkarsa o kaybediyor. muhtemelen maç 2 2 iken degilde daha once dusmustur adam. çok geldi başıma ondan biliyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

şimdide bi eleman çıktı realle. herifin realinde ronaldonun ellerinde sarı eldiven falan var. khedira torresten hızlı koşuyo falan. ronaldo ztn herşeyi yapıo. sergio ramos bole sağdan bi alıyo durmuyo bile. hile mi oluyo bu şimdi. anlamadım gitti ben bu işi. saçmalık ya.

herifin nickte LAZOSTYLER61...
Sosyal ağlarda paylaş

abi o bana da çok oluyor. Böyle topu arkaya atıyorsun, Torres falan deparı basıyorum alıyorum kaleciyle karşı karşıya falanım,

bir anda en geriden adam çıkıp geliyor tak diye ayak koyup alıp, arkaya attığı bir top ile deli gibi koşturup forvetini golünü atıyor.

Hayır ultra koşturmak için bir kombinasyon mu var ben bilmiyorum? Bazen cidden rakibin adamlarını yakalayamıyorsun çünkü,

Walcott'tan hızlı Vidic gördüm ben ya
Sosyal ağlarda paylaş

hackliymiş abi onlar. dun gece dellendim araştırma yaptım. herifler milan'ı seçiolar mesela oyuncular milan oyuncuları isimleri gorunusleri falan ama oyuncuların ozellikleri direk world XI takımından alınma oluyomus. artık gece 3ten falan sora oynamicam fifa. 2 gecedir surekli bole adamlar gelio

şu videoyuda koymadan edemicem. edit falan ugrasmıs adam iyi video yapmış

http://www.youtube.com/watch?v=zkvX6gzgusI
Sosyal ağlarda paylaş

kkk said:

hackliymiş abi onlar. dun gece dellendim araştırma yaptım. herifler milan'ı seçiolar mesela oyuncular milan oyuncuları isimleri gorunusleri falan ama oyuncuların ozellikleri direk world XI takımından alınma oluyomus. artık gece 3ten falan sora oynamicam fifa. 2 gecedir surekli bole adamlar gelio

şu videoyuda koymadan edemicem. edit falan ugrasmıs adam iyi video yapmış

http://www.youtube.com/watch?v=zkvX6gzgusI

abi aynısı denk gelmişti banada

gururumdan rage quit atmıyorum bunlara.genelde 4-5 sallıyorlar.ama cıkmıyorum sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...