Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 maiconla sol ayakla çatala taktıgım golü upload edeyim bari dark izlesin ögrensin sdfs bullete de bi gün gol atıcam işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Uzun zamandır oynamıyorum ya, bir mini turnuva falan mı çevirsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 maicon ömründe sol ayakla gol atmış mı lan, birde öğrensin diyor, GERÇEK DĞEİL OĞLUM BUNLAR GERÇEK DEĞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 benim ps3 ü m var.fifa 11 cd mvar.ögrenmeye açık hevesli bir gencim diyen var mı maç atak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 red'in golleri çok şaibeli. red seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ahahah size gol beğendiremedik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 @DARKRİDER NUBU bu da çaresizlik temalı kısa film ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Psnini ver red, bir de ben yenileyim sana dasdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 red seni gerçek futbolun oynandığı haxball sahasına alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 dennis sen bende varsın gördüydüm dennis diye cul benim psn bu arada işlemci ve anakart yandıgından beri 14 gün geçti fifada 600 küsürüncü sıraya yerleşmişim performansımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bak ya, kalitesiz adama bak golleri upload etmiş birde asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 banada atın maç için inv. burdan yazın girerim oyuna falan. 5.5k rankim var ezerim asdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 var mı oynamak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 olm bu red'i bu kadar ovdunuz ettinizde herifte hiçbişi yok lan. almış interi ezberlemiş okadar asdasda 3 maç yaptık ilkinde pis ezdim 2 3 başbaşa geçti ama red kazandı. bide ayar oluyorum surekli aynı takımla oynayanlara. olm sizin oyun zevkiniz bu mu cidden? ben 2 maç ustuste aynı takımı almayı bile sevmiorm red sen heralde her maçı interle oynuosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bırak şimdi tokatı yiyince hahah manchesterı aldın ilk maç.6 kişi kale önünde fiks geçemedim tabi kontradan salladun 3 tane ki bi tanesi ben kaleciyle önüne attım 50 maç yapsak 1 tane kazanırdın o da ilk maçındaydı keko gibi saldırırsam atıcaksın kontradan çat çut ondan kapandım bende iyi olan kazandı ayrıca son maç 3-0 yaptım eze eze ama sonra uzaktan 2 tane güzel gol attın o kadar. taktiğini çözdükten sora sabaha kadar oynasak yenemessin.ilk maç hediyemiz oldu. abi aynı takımla oynicam tabi.bana real madridi ver oynayamıyorum mesela.bi gs bi inter başka oynamam skorlarıda yazalım soru işaretleri kalmasın ilk maç 3-1 mokoko aldı.sonra ben 2-1 ve 3-2 aldım ayrıca 2. maç lag spike falan bahaneni unutmadık ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ha bide nası bi taktik yapmışsan harbi stoperler çakılı göt göte duruyor fiks.biz lucio ile orta sahada verkaç yaparken sen alayını koymusun geriye ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 hakkını vermek lazım iyi oynuosun ama dediğim gibi zevkli değil oynadığın oyun. ezberlemişsin inter'i. mesela etoyla bi tane şut bulmuşsun adam topa dokunuyo açısı saçma bi şekildeyken bi anda top koseye gidiyo girio. bide kapanıosun diyosunda sende oyundaki en iyi savunma takımını almışsın sora bana diyosun çok defansif oynuosun diye. sen ozmn niye interi alıosun :D ayrıca o maçta 2. yarının tamamını spike'la oynadım. 3 4 sn'de bir oyun takılıodu. okadar abartı olmasa ztn yazmazdım msjlada. kazandığın maçlarda ezdiğini falan dusunuosanda baya bi haksızlık yapıosun. 2 maçtada ben gerideyken hiç bi hucumun yoktu surekli saldırdım ama girmedi bi turlu. son maçtada inter vs bayern yaptık yani. bende bekliodum sende 4,5 yıldız seçersin falan ama direk intere gittin yine. son mesaj için edit: butun takımlarla aynı taktikte oynuorm. fix default 4-2-2-2. ole stoperleri çakma falan gibi bişi yapmıorm yani ozellikle. bnm savunmadaki taktiğim senin forvetinde olunca top bi tane stoper kendi kontrolume alıp 2. forveti kovalıyorumki pas yapmak zor olsun. çok fazla kosturmuorm toplu adama geride tutuyorum. o yuzden heralde sana stoperler çok geride geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 abi interde 4.5 yıldız olması lzm değilsede fifada sen inter oldun ben real oldum olayı yok ya. interin defansı iyi inkar etmiyorum ama ben genelde hucum oynuyorum.hani ilk maç sen kontradan gol atınca 2. maç bende kontraya döndüm doğal olarak.obur turlu sen mutlu olurdun ben 5 yediğimle kalırdım haha ayrıca bayern ve arsenal hep zor yendiğim takımlar. son maç 3-0 a yatayım dedimde uzaktan goller işi bozdu biraz danduna döndü 10 senedir interle oynuyorum şimdi ayak üstü başka takım seçsem adamları tanımıyorum oynayamam öyle. beni stoperlerimin atack highda hepsinin.cambiasso bile cdm değil cm oynuyor medium defansla ayrıca sen paticik ortalamasından iyi oynuosun.yeni rakiple karşılaştıgımda bullet gibi nub değilse temkinli oynuyorum genelde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 abi işte interin savunması bu kadar iyi olunca hucum oynayabiliosun rahat rahat. o yuzden bana laf etme manuyla savunma yapıorm diye :D hucum yapıosun diye savunmacı oynuorm bende. bide manu'da ztn hucum oynayamam. stoperlerin onunde carrick ve fletcher'la oynuorm. ozelliklede bekliorm yaklaş diye. sora salıorm ortasahadakileri adamların uzerine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 manchesterla oynanmaz bende bi 20 maç falan manu deniyim dedim fletcher carrick hakkaten ömür törpüsü dayanamadım yani çok kötü ortasaha bide ben genelde nasılsa gol atarım mantıgıyla oynadıgımda öyle olabiliyor bazen.ztn iyi defans yapmayı beceremediğim için italyan takımları alırım hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 manu milan'la beraber favori takımlarım. fletcher'la carrick'te baya iyi :D 2. yarıda fletcher yerine scholes'u alıyorum taş gibi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 MANU'da Carrick çok iş yapıyor savunma tarafında da hücumda bende kullanamıyorum. Carrick-Scholes yapıyorum ben genelde, biraz Carrick-Fletcher yaptım ama çok ağır oluyor orta saha. Hızlı orta sahası olan takımlara karşı koyamıyorum vs. Milan'la da hiç beceremiyorum oynamayı ya, gerisi çok kötü, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ya takım olayı tamamen uyum meselesi mesela real madrid barcelona chelsea milan ila oynayamıyorum ama gs juventus inter cok rahat ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 chelsea ile çok iyi hücum yapıyorum ben mesela, gerçi artık oynamıyorum onlarla çok baydılar. MANU - Chelsea - Inter oynardım bende hep, Full Liverpool veya Tottenham oynamaya başladım Gerçi 4-3-3 oynayamıyorum Liverpool ile vs. asfsad Tottenham ile süper oluyor ama, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 lyonun skillerini düsürmeselerdi hala favori olarak kalabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar