Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

olm bu red'i bu kadar ovdunuz ettinizde herifte hiçbişi yok lan. almış interi ezberlemiş okadar asdasda 3 maç yaptık ilkinde pis ezdim 2 3 başbaşa geçti ama red kazandı. bide ayar oluyorum surekli aynı takımla oynayanlara. olm sizin oyun zevkiniz bu mu cidden? ben 2 maç ustuste aynı takımı almayı bile sevmiorm red sen heralde her maçı interle oynuosun.
Sosyal ağlarda paylaş

bırak şimdi tokatı yiyince hahah

manchesterı aldın ilk maç.6 kişi kale önünde fiks geçemedim tabi kontradan salladun 3 tane

ki bi tanesi ben kaleciyle önüne attım

50 maç yapsak 1 tane kazanırdın o da ilk maçındaydı

keko gibi saldırırsam atıcaksın kontradan çat çut ondan kapandım bende

iyi olan kazandı

ayrıca son maç 3-0 yaptım eze eze ama sonra uzaktan 2 tane güzel gol attın o kadar.

taktiğini çözdükten sora sabaha kadar oynasak yenemessin.ilk maç hediyemiz oldu.

abi aynı takımla oynicam tabi.bana real madridi ver oynayamıyorum mesela.bi gs bi inter başka oynamam

skorlarıda yazalım soru işaretleri kalmasın

ilk maç 3-1 mokoko aldı.sonra ben 2-1 ve 3-2 aldım

ayrıca 2. maç lag spike falan bahaneni unutmadık ahah
Sosyal ağlarda paylaş

hakkını vermek lazım iyi oynuosun ama dediğim gibi zevkli değil oynadığın oyun. ezberlemişsin inter'i. mesela etoyla bi tane şut bulmuşsun adam topa dokunuyo açısı saçma bi şekildeyken bi anda top koseye gidiyo girio. bide kapanıosun diyosunda sende oyundaki en iyi savunma takımını almışsın sora bana diyosun çok defansif oynuosun diye. sen ozmn niye interi alıosun :D ayrıca o maçta 2. yarının tamamını spike'la oynadım. 3 4 sn'de bir oyun takılıodu. okadar abartı olmasa ztn yazmazdım msjlada. kazandığın maçlarda ezdiğini falan dusunuosanda baya bi haksızlık yapıosun. 2 maçtada ben gerideyken hiç bi hucumun yoktu surekli saldırdım ama girmedi bi turlu. son maçtada inter vs bayern yaptık yani. bende bekliodum sende 4,5 yıldız seçersin falan ama direk intere gittin yine.

son mesaj için edit: butun takımlarla aynı taktikte oynuorm. fix default 4-2-2-2. ole stoperleri çakma falan gibi bişi yapmıorm yani ozellikle. bnm savunmadaki taktiğim senin forvetinde olunca top bi tane stoper kendi kontrolume alıp 2. forveti kovalıyorumki pas yapmak zor olsun. çok fazla kosturmuorm toplu adama geride tutuyorum. o yuzden heralde sana stoperler çok geride geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

abi interde 4.5 yıldız olması lzm değilsede fifada sen inter oldun ben real oldum olayı yok ya.

interin defansı iyi inkar etmiyorum ama ben genelde hucum oynuyorum.hani ilk maç sen kontradan gol atınca 2. maç bende kontraya döndüm doğal olarak.obur turlu sen mutlu olurdun ben 5 yediğimle kalırdım haha

ayrıca bayern ve arsenal hep zor yendiğim takımlar.

son maç 3-0 a yatayım dedimde uzaktan goller işi bozdu biraz danduna döndü

10 senedir interle oynuyorum şimdi ayak üstü başka takım seçsem adamları tanımıyorum oynayamam öyle.

beni stoperlerimin atack highda hepsinin.cambiasso bile cdm değil cm oynuyor medium defansla

ayrıca sen paticik ortalamasından iyi oynuosun.yeni rakiple karşılaştıgımda bullet gibi nub değilse temkinli oynuyorum genelde sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

abi işte interin savunması bu kadar iyi olunca hucum oynayabiliosun rahat rahat. o yuzden bana laf etme manuyla savunma yapıorm diye :D hucum yapıosun diye savunmacı oynuorm bende. bide manu'da ztn hucum oynayamam. stoperlerin onunde carrick ve fletcher'la oynuorm. ozelliklede bekliorm yaklaş diye. sora salıorm ortasahadakileri adamların uzerine :D
Sosyal ağlarda paylaş

manchesterla oynanmaz

bende bi 20 maç falan manu deniyim dedim

fletcher carrick hakkaten ömür törpüsü

dayanamadım yani çok kötü ortasaha

bide ben genelde nasılsa gol atarım mantıgıyla oynadıgımda öyle olabiliyor bazen.ztn iyi defans yapmayı beceremediğim için italyan takımları alırım hep
Sosyal ağlarda paylaş

MANU'da Carrick çok iş yapıyor savunma tarafında da hücumda bende kullanamıyorum.

Carrick-Scholes yapıyorum ben genelde, biraz Carrick-Fletcher yaptım ama çok ağır oluyor orta saha. Hızlı orta sahası olan takımlara karşı koyamıyorum vs.

Milan'la da hiç beceremiyorum oynamayı ya, gerisi çok kötü,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...