Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Red said:

fifa tarihinin net en güzel gollerinden biri attım.gerizekalı fifa highlights ta cıkarmadı golümü mal

o bana rahat 10-15 kere oldu. Orta sahadan maç bitiminde rastgele vurduğum ve kalecinin önce kafasına çarpıp şişen, ardından yere düşerken kaleciye çarparak içeri giren bir topum vardı. Vardı evet, vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ahah yok abi bullete sor

adam tam bir ibb.vurdugum girmiyor.sonra gelip fenerbahçe golü atıyor

Geçen Karabük-İBB maçı yaptık evde arkla, Herve Tum ve İbrahim Akın dışında ful kapanarak tezini doğru çıkardım.

Cernat'ın rahat 4 topu direkten döndü, Emenike karşı karşıya resmen hayatını harcadı. Ama sonuç? 3-0

Profit
Sosyal ağlarda paylaş

iyi tokatladım senide dark

bi tane şansa beraberlik aldın hediyemiz olsun sdfds

bullet tam bir büyücü

adamın atagı yok ama ben adama gol ehdiye ediyorum bi şekilde.şut atamadan yendi beni

ekran başında saçlarım beyazladı.kaleciyi geçiyorm gol olmuyor falan
Sosyal ağlarda paylaş

abi son maçtaki gollerin sanıyorum fifa tarihinin en yalan anlarındandı.

Top geçmiyor lan senden, ya da Inter'in özelliği mi bilmiyorum ...

Birde kadro güncellemesiz Real Madrid ne kadar kötüymüş ya, ondan önce hiç oynamamıştım. Mesut ile orta açamıyorsun, Benzema ile top sürülmüyor falan filan,

Birde o şansa beraberlik dediğin maçın en sonundaki karşı karşıyayı atsaydım (ki hiç kaçırmam o tip boşlukları :( ) görürdün asdfsda

gerçi karşımda öyle boşu bulunca panik yaptım. Karar veremedim nasıl vursam diye elim plaseye gitti ...
Sosyal ağlarda paylaş

şutun yok abi kaleye sfds

defansım iyidir ya.interin defans iyi ama bilmek lazım

ayrıca nası yalan 10 numara 2 gol salladım

güncelleme dediğin ne güncellemesi abi real madrid chelsea sonuçta oynadıgın takımlar sanki beşiktaşla oynadında q7 yoktu :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi geçemiyorsun yani, geçemeyince çok nadir şut atılıyor.

Tamam bende çok şut yedim ama asdfas

birde öyle bir anlatmış ki sanki her maç 4-5 gol yedim. Totalde 4-1 işte 3 maçta asdfdas

birde güncelleme inan fark ediyor abi, diğerlerinde çok koymadı da MANU ile oynarken bayağı zorlandım. Zaten kadro tamamen değişiyor güncelleme ile onu toplamak bile kafa dağıtıyor falan

İyiydi yine, tabii senin kadar iyi değilim ama asfsad MANU maçındaki o son top gol olaydı :(
Sosyal ağlarda paylaş

abi inter hep öyleydi

milan juventus roma falan aldıgında da gol yemiosun

ben juventusla oynarken chielliniyi tek bırakıodum geride legrotalie ile gol yemiolardı fifa 09 da sfs

4-4-2 oynuyorum ben bide.mis

o gol olsaydı üzülürdüm abi.hani 1-1 tamam ama yenilmeyi hak etmedim

sen bizim bulletle maçlarımızı izlesen kahrından ölürsün

ayrıca attıgım o son 2 gole laf ettin kalbimi kırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bazen ole adamlar geliyo ki ne savunma yapabiliyo ne hucum yapabiliyo. 4 5 tane atıyorum. helal olsun ama çıkmıyoda maçtan. neyse diorm heralde puanı dusuk biri denk geldi. bi bakıorm adam 6k puanda. adama 5 6 tane atınca bende 100 puan kazanıorm. bende 5k puandayım su anda. nası bu kadar puan yapıyo bu adamlar bu kadar kotu oynarken anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...