Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 fifa tarihinin net en güzel gollerinden biri attım.gerizekalı fifa highlights ta cıkarmadı golümü mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Red said: fifa tarihinin net en güzel gollerinden biri attım.gerizekalı fifa highlights ta cıkarmadı golümü mal o bana rahat 10-15 kere oldu. Orta sahadan maç bitiminde rastgele vurduğum ve kalecinin önce kafasına çarpıp şişen, ardından yere düşerken kaleciye çarparak içeri giren bir topum vardı. Vardı evet, vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 12 sut, 10 kaleyi bulan, gol: 1 4 sut, 1 kaleyi bulan, gol:1 penaltilarda 5-4 aldi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 anelkanın 4-0 lık gs maçında song ile mondragonu yatırıp gol atamaması var ya onu yandan değilde direk kalenin karşısında yaptım ki ceza sahasında rahat 4-5 adam vardı.adamı yatırdım sonra terse çektim kaleci yattı falan çok güzle goldu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Red said: ahah yok abi bullete sor adam tam bir ibb.vurdugum girmiyor.sonra gelip fenerbahçe golü atıyor Geçen Karabük-İBB maçı yaptık evde arkla, Herve Tum ve İbrahim Akın dışında ful kapanarak tezini doğru çıkardım. Cernat'ın rahat 4 topu direkten döndü, Emenike karşı karşıya resmen hayatını harcadı. Ama sonuç? 3-0 Profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 bugun ilk defa rage quit attım direk ps kapadım öyle dellendim lan eze eze 4-3 yenilinmez lan kanattan 3 defa kaçırdım adamı 3 kafa gol attı şansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 kafa golunun şansımı olurmuş gayet yenilmissin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Orta kafa gol oynayanlara ben de paso yeniliyorum, bildiğin noob style. Gerçi catenaccio felsefesini sonuna kadar benimsemiş bir oyuncu olarak bana mübah ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 oyunda kafayla gol atmak çok kolay. niye sürekli r2 fln kasayım nooblukla ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 abi dun 118de gol attım. adam santra yaptı. adebayorla aldı sol kanada kadar gitti (bu arada nestayı falan ittirerek gidiyo) sol ayakla çizgide orta yaptı. ronaldo yukseldi thiago silva'nın ustunden çıkıp kafa vurdu ve gol oldu. bu kadar kolay mı ya kafayla gol atmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 bu düzelmiş hali.oyun ilk cıktıgında her orta goldü tevez falan lucionun üzerinden kafa vuruodu sora peçle düzeldi ama yine bzen saçmalıyor işte.bu yuzden orta yaptırmıcan.ben valla indiriyorum direk eğer adam geçicek gibiyse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 şimdi girdim, adamın biriyle oynuyorum. Liverpool ile resmen rezil ediyorum, dakika 40, 5-0 falan elektrikler kesilir, ben üzülür kalırım. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 iyi tokatladım senide dark bi tane şansa beraberlik aldın hediyemiz olsun sdfds bullet tam bir büyücü adamın atagı yok ama ben adama gol ehdiye ediyorum bi şekilde.şut atamadan yendi beni ekran başında saçlarım beyazladı.kaleciyi geçiyorm gol olmuyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 abi son maçtaki gollerin sanıyorum fifa tarihinin en yalan anlarındandı. Top geçmiyor lan senden, ya da Inter'in özelliği mi bilmiyorum ... Birde kadro güncellemesiz Real Madrid ne kadar kötüymüş ya, ondan önce hiç oynamamıştım. Mesut ile orta açamıyorsun, Benzema ile top sürülmüyor falan filan, Birde o şansa beraberlik dediğin maçın en sonundaki karşı karşıyayı atsaydım (ki hiç kaçırmam o tip boşlukları :( ) görürdün asdfsda gerçi karşımda öyle boşu bulunca panik yaptım. Karar veremedim nasıl vursam diye elim plaseye gitti ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 şutun yok abi kaleye sfds defansım iyidir ya.interin defans iyi ama bilmek lazım ayrıca nası yalan 10 numara 2 gol salladım güncelleme dediğin ne güncellemesi abi real madrid chelsea sonuçta oynadıgın takımlar sanki beşiktaşla oynadında q7 yoktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 abi inter'i hiç fifa oynamamıs adama ver (oyunu biliyo ama adam mesela oncesinde pes oynamıs hep ama fifayı bilmeyen bi adam) yine o savunmayla az gol yer. o orta saha, o defans hattı inanılmaz eziyo kim olursa olsun karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 morinyo sagolsun bu seneki fifada öküz gibi savunmacı bir takım inter ahaha. seneye nörflenirler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 abi geçemiyorsun yani, geçemeyince çok nadir şut atılıyor. Tamam bende çok şut yedim ama asdfas birde öyle bir anlatmış ki sanki her maç 4-5 gol yedim. Totalde 4-1 işte 3 maçta asdfdas birde güncelleme inan fark ediyor abi, diğerlerinde çok koymadı da MANU ile oynarken bayağı zorlandım. Zaten kadro tamamen değişiyor güncelleme ile onu toplamak bile kafa dağıtıyor falan İyiydi yine, tabii senin kadar iyi değilim ama asfsad MANU maçındaki o son top gol olaydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 abi inter hep öyleydi milan juventus roma falan aldıgında da gol yemiosun ben juventusla oynarken chielliniyi tek bırakıodum geride legrotalie ile gol yemiolardı fifa 09 da sfs 4-4-2 oynuyorum ben bide.mis o gol olsaydı üzülürdüm abi.hani 1-1 tamam ama yenilmeyi hak etmedim sen bizim bulletle maçlarımızı izlesen kahrından ölürsün ayrıca attıgım o son 2 gole laf ettin kalbimi kırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 hadi pandev'in ki neyse de pazzini'nin gol asdfas bildiğin grafikler kaldırmadı golü saçma sapan kaymalar oldu asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 birde ilk attığın o pazzini'nin golde, nasıl o kadar düzgün gelişine vurdun safds hep merak ediorum o tip vuruşu hiç beceremedim ya da denk gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Red ne koydu Drogba öyle lan ahaha atak yapamadan 1-0 maç aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 abi bide hani öyle garanti gol olacak bi pozisyonda değildi. adama şansım tutmuyor çok enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 abi bazen ole adamlar geliyo ki ne savunma yapabiliyo ne hucum yapabiliyo. 4 5 tane atıyorum. helal olsun ama çıkmıyoda maçtan. neyse diorm heralde puanı dusuk biri denk geldi. bi bakıorm adam 6k puanda. adama 5 6 tane atınca bende 100 puan kazanıorm. bende 5k puandayım su anda. nası bu kadar puan yapıyo bu adamlar bu kadar kotu oynarken anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 red bi ara buluşsak da ps de artık bir yargılasam seni?? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar