Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
red tarafından tokatlandım.

kendisini 5 dakika içinde 2 tane freekick golu atmasından (sanırım biri 24 oburu 29 metre) dolayı kutluyorum. sneider'e en iyi dileklerimi iletiyorum.

hemen neden yenildiğimi de anlatayım.
arapaslarla gol bulmaya calıstım hep , haliyle inter savunması kesinlikle arapas yemiyor. bunun dışında da red hep oyunu ileride kurdu , bu yuzden de kendi sahamdan çıkmakta çok zorlandım. enteresan bir taktikle oynadığım için anti-chelsea olan inter ve red tarafından fena tokatlandım.
zaten butun gollerım de kafayla.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah abi hakkaten tek kaleye döktüm oyunu.

direkler mirekler hakkaten allah korudu.

senin taktik çok dengesiz.ortasahan bomboş.çok acemice bir hata yani taktiği gözden geçir :)

sergen yalcının deyimiyle bloklar arası cok boşluk var :)

o freekickler olmasaydı maçı alıcaktın valla tek atak tek golle

cech gününde oldumu inanılmaz oluyor.son maç hele dedim bu adamın allahla bağlantısı var fazla kasmiyim dedim.

ben zaten 4-5-1 oynuyorum.öbür türlü interin savunası birebirde hakkaten çok iyi değil.drogba ronaldo falan içinden geçiyor savunmanın tek başına :)
Sosyal ağlarda paylaş

inter oyunun en iyi savunmasına sahip yapma gozunu seveyim.
butun takımlara bak ıstersen defansta en yuksek tackling ve tactical awareness interde. özellikle de cambiasso ve zanettiyi orta sahada oynatınca bildiğin takımı tanklıyosun.
ben mesela barcelona karşısında oynarken bu kadar zorlanamıyorum.

ha bu yuzden mı yenıldım? hayır =)

acaba ben de mi intere geçsem diye düşünüyorum şimdi , tek eksiği sol bek takımın.
Sosyal ağlarda paylaş

sol bek zanetti işte daha nolsun

cordobayıda koyabilirsin hızlı

evet cambiasso tek başına sırtlıyor.ama defansta bi lucio var

maicon ztn ben sürekli ileri yolluyorum geride olamıyor pek.lucio var bi sağlam

şimdi ranocha diye bi adam var onu oynatıyorum lucionun yanında.fizikli falan top geçmiyor :)

ama birebirde yavaş savunma.bi real bi barça deli zorluyor.villa messi iniesta pedro it gibi hızlı
Sosyal ağlarda paylaş

barcelonayı baz almıcaksın abi , barcanın oyuncuları hap gibi herifler ama yıkılmıyorlar bir turlu. sanki hepsi birer essien

bu arada samuel'e neden uvey evlat muamelesı yapıosun kı?
hem cek chıvuyu sol beke , orta sahada zanetti ve cambiasso zaten oyundaki en iyi geri orta sahayı yaratıolar. chelseanın eksıgı de bu mesela. balack varken essien balack ikilisi yıkılmazdı , şimdi balack yerine mikel oynatmak zorunda kalıosun.
Sosyal ağlarda paylaş

oyuncular birbirinin aynı nerdeyse samuel chivu lucio motta

önceleri samueli koyuyordum stopere ama ranocha mıdır nedir deniyim dedim gayet başarılı :).

zanetti ile maicon kanatlarda iyi yardırıyor.

göbekte motta cambi

muntari cambi yapıodum ama muntari peçten sora kötü geldi sanki
Sosyal ağlarda paylaş

Yeto said:

barcelonayı baz almıcaksın abi , barcanın oyuncuları hap gibi herifler ama yıkılmıyorlar bir turlu. sanki hepsi birer essien

bu arada samuel'e neden uvey evlat muamelesı yapıosun kı?
hem cek chıvuyu sol beke , orta sahada zanetti ve cambiasso zaten oyundaki en iyi geri orta sahayı yaratıolar. chelseanın eksıgı de bu mesela. balack varken essien balack ikilisi yıkılmazdı , şimdi balack yerine mikel oynatmak zorunda kalıosun.

Abi Chelsea'nin eksiği bu demişsin de şu an en iyi takım Chelsea sanırım oyunda; yalnız bazen kadro kurmadan direk başlatıyorum çok üşenirsem Terry-Luiz oynarsam asgari 2 gol yiyorum Terry-Alex oynarsam defans ikilisi gol yemediğim maç sayısı çoğunlukta, David Luiz adeta bir saatli bomba, bir sabotaj oyunda.

Ayrıca Mikel-Essien gayet yeterli bir orta saha, ben 4-2-2-2 oynadığımdan orta saham baya iyi oluyor, misal Mikel'i kesip aynı bölgeye Lampard veya Ramires'i koyunca bu taktikte baya deşiliyorum ortadan
Sosyal ağlarda paylaş

bullet

chelsea kesinlikle oyunun en iyi takımı değil bi kere , öncesinde barca real ve manu varken.

ramires kötü bir oyuncu değil ama mikel kuvvet farkıyla geçiyor onu. ramiresin yerine de lampardı koyup eğer deşiliyorsan sende sıkıntı vardır. oyunun en iyi oyuncularından biri lampard , oyunda bakarsan zaten critical finishing'i olan ender ortasahalardan. aynı zamanda da it gibi koşup defans yapabiliyor.
ve hatta topu ayağına aldığında drogbayı düşürebilirsin ama lampardı asla. chelsea de böyle iki tane adam var. biri lampard öbürü de terry. enteresan bir şekilde özellikle de terrynin hızı filan düşük görünse de yetemediği adam yok.

bence en mantıklısı lampardı atak oynatmak ama dediğim gibi cm veya cdm oynatsan da çatır çatır oynuyor.

mikel'in sıkıntısı da aslında herif gerçekte baya teknik bir oyuncu (fransa da cam oynuyordu mesela) ama oyunda chelseayi abartmamak için biraz kısmışlar. yani biraz daha iyi pas atabilse pek sıkıntısı kalmayacak.

david luiz konusunda da haklısın , ama zaten alınmasının sebebi defanstan top çıkarabilen bir oyuncu olması. alex ve terry daha çok iyi top keser ama defanstan top çıkartamaz. (örnek olarak pique-puyol ve ferdinand-vidic) carvalho gittikten sonra oyun kurma anlamında lazımdı. bir kaç seneye zaten dünyanın en iyi defanslarından biri olacak. şimdilik fifa 11 de yedek otursa da olur , veya mikelin yerine iyi bir alternatif olabilir. herifte flair var!!!

sabaha kadar chelsea hakkında yazmak isterim valla.

özet geçersek

Lampard Reyizzz
mourinho da zaten ne diyor? Chelsea ye karşı oynamak çok zor ,çünkü Terry ve Lampard her maç çok iyi oynuyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...