Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 dark turnuva düzenlede oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bugun cok cok cok cok fazla kufur ettim oyuna. delirdim resmen. 3.4k civarlarında puanım. surekli 7k 6.5k puanlı adamlarla maç yapıorm. heriflerde butun oyunu ezberlemişler. 3k civarındayken gelenleri eziodum herturlude su anda resmen eziliorm. adamlar nası ezberlemişlerse butun trickleri biliolar oyunun. pas hatası yapmıolar banada pas yaptırtmıolar. resmen nerd rage oldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 şeyi fark ettim, geçen yanlışlıkla manuel yaptım oyunu, oynamaya çalıştım. Acılar çektim ama alıştıktan sonra çok deli paslar yaptığımı fark ettim. Hatta böyle prta saha oyuncusu ile sert pas ile savunma arkasına atıyordum. kanattaki adam bekin arkasından dolaşıp topu alıyor falan tarzında, Lakin şutlar, orta açmalar vs. rezaletti. Semi-assisted denedim sonra daha iyi oldu. Sonra üst puanlı adamlarla yaparken fark ettim ki o tip pasları çok kullanıyorlar. yani benim semi-assisted oynadığım tarzda diyeyim. Ardından deneme için maç serverını kurduktan sonra, Any seçeğini assisted yaptım. Yüksek puanlı adamlar davet ettim vs. derken 5 kişiden sadece 1 tanesi assisted'li maçı kabul etti. Ona da yenildim gerçi ama etmiyorlar. Aynı şekilde Any denedim, hiç kimse reddetmedi. Anladığım kadarıyla bizim yenildiğimiz adamlar böyle ruh hastaları, hayatını Fifa'ya adamış, okul yerine PS3 kafede hayatını geçiren tipler, Çünkü senin assisted ile yapamayacağın bir çok şeyi yapabiliyor adamlar, sonra onlar bunları yapınca da biz alet başında sinir krizine giriyoruz. Bunu fark ettikten sonra ps3 koluna kötü davranmayı bıraktım asfasd ayrıca @red, bütünlemeler var, haftaya ancak olursa bu turnuva düzenleyebilir yada düzenlenen turnuvaya katılırım. Zaten bayağıdır da oynamıyorum koyar buradaki birçok kişi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bi kere ben yanlıslıkla manuel oyuna girdim herif alısık biri oldugu halde yenemedi beni.ki çok net pozisyonlar kaçırdım manuel oldugu için dağa taşa vurdum ahha ama çok keyifli manuel oynamak tavsiye ederim ya her oyunda böylelelri var.fantastik online süreleri var bu adamların.bi oturupta yüzlerce maç yapıyorlar filan bırakın yensinler .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 abi iyi guzel yensinler tabide ben o seviyede değilim beni niye onlarla eşleştirio. 3.4k puanım var 2 aydır falan 6k aşşası puanlı kimseyle maç yapamadım quick match seçeneğiyle. lobby olayıda bayıyo bi sure. adama teklif atıosun bekle bekle gelio patlıyo. bekliosun gelmio. giriosun bu oda senden once doldu diyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 abi quickmatch bozuk.bende de illa 15 level arası buluyordu match lobbyde invitela ugraşırsan cok beklersin tabi üçgene basıcaksın orda direk kurulan oyunlar cıkıyor.gir gir oyna ranked yazıp unranked cıkıyor.yada lvl 20 adam lvl 60 cıkıyor yada tam tersi ama daha kullanıslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 pas için semi assisted / power assistance off kastırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ben pass assistance oynuyorum ama bahsettiğiniz pasları rahat rahat atabiliyorum. önemli olan pass power assistance'ı off yapmak. gerisi sadece pass tuşuna ne kadar uzun bastığına bakıyor. onun dışında 3k iken 8k 7k adamlarla oynamaya başladım , h2h çalışmamaya başladıktan sonra match lobbye giriyorum ve benim düşük levelımı gören 8k 7k adamlar hemen üstüme atlıyo ama benim de anlamadığım bi şekilde hepsini tokatlıyorum. daha az önce hastanelik olmama rağmen (hastalıktan) 8000 barçaya pozisyon vermedim , herif çıldırmıştır heralde. rakip varsa patiden beklerim. mevcut puanım 3.9k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 oynayasım geldi bu gece ısınıyim bi tekrar bakarsınız turnuva falan yaparız rezil olmiyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 friends league kursak şimdi mesela ? ben bi bakayım olmazsa psn'leri yazar invite atarım. Böyle geniş zamana yayabiliyorsak yaparız maçları, yapılmayan maçlara da 3 puan yazarız falan hallederiz. Bir bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Hah tamam kuruyorum fazla oynayan yok zaten 10 takımlık bir lig kuruyorum, arama yaparak katılabiliyorsunuz sanırım. Ligin adı "Paticik Durum Ligi" olacak. Şifre koymaya gerek duymadım direk girersiniz. İlk gelen 9 kişi katılır lige işte, 2 maçlı, puanlı sistem playofflar açık bende tam anlamadım ama maçları istediğimiz zaman vs. de yapabilecez sanırım. Hadi kurdum gelin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 cul_ ekleyin psn ps actıgımda girerim lige hiç oynamıcaklar girmesin pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ha ayrıca lütfen sadece 3-4.5 yıldızlı takımlardan seçelim asdf hatta şimdi bakıp yazayım seçilebilecek takımları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ya istediğini alsın millet real madrid harici diğer takımlarda cok ezici bir olay yok real madridli futbolcular bi garip top onlerine dusuyor ve fazla hızlılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ya o 5 yıldız takımların çoğunda oluyor. düşük yıldızlı takımlarda mücadele daha hoş oluyor asdf ben beşiktaş aldım mesela :F Schalke var, Dortmund var bu kategoriye giren güzel takımlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 gs yi alan olmazsa ben alırım cana reyis deli oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 5 yıldızlı alamıyor muyuz yani şimdi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ağladı dark almayalım madem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 bayern munich aldım o zaman , ama nasıl maç yapıcaz şimdi millet girse de takılsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ekle beni maç yapalım istiosan 5dk ya girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 abi ben lige girdim bekliyorum da şu an sadece 2 kişiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Red said: ekle beni maç yapalım istiosan 5dk ya girerim request yolladım , bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 red ayıp be abi inter seçilir mi , hani yoktu 5 yıldız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 cul_ hanginizdi asdfds istediğiniz takımı seçin bu arada neyse ya da bu ısınma ligi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 cul_ red ben bi turlu mac yapamıyorum sızle yahu , sureklı laoadıng de takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar