Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Squads kısmından ayarlanıyor o da zaten, myfifa11 kısmından olmalı. Ama online oynarken ayrı squads hedesi var sanırım değişiklik yapıyor, millet kafasına göre dream team kuramasın diye sanırım. O yüzden gider o taktik. De hani ayarladığın dizilişi ve sistemi seçmen 30sn. Oyuncuları 11e ve yedeğe yerleştirmen en fazla 90sn olsun. 2dk'dan kısa mı sürüyor maç ekranı? 90sn çok abartı oldu gerçi en fazla 45 saniyede halletmen lazım, en fazla. Ben Sevilla'yla ezbere yapıyorum mesela 45 saniye içinde tüm taktik halloluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi match lobbies e girin

hem hakkaten daha iyimiş ya.europe odasına giriyorum tertemiz lagsız

bide benim 2 katı levelım bi adam geliyor tokatlıyorum falzadan xp güzel oluyor.yada level 1 adam geliyor daha topa vurmayı bilemeyen

oyun açınca biri gelio hemen.inviteda edebiliyorsun istediğin adamı ama kabul eder etmez ugrasılmaz.oyun aç bekle 1dk içinde biri gelir
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar prolardan fikir bekliyorum.

Ilk olarak menajer olarak bi kariyer isine girmek istiyorum, bana soyle detayli bi tuto yazar misiniz ya, veya nette guzel bisiler varsa ona yonlendirir misiniz? futbolun boyle detaylarindan anlamayan biri olarak nasil baslanir bu islere bilmiyorum. 0 dan takim aliyorum transfer butcem var illa adam mi almam lazim yani almazsam nolcak opara, alirsam nasi adamlara yonelmem lazim falan? ben kanatlardan atak olayini cok seviyorum, guzel crosser ve aerial threat ci adam mi alsam mesela? besiktasla oynuyorum.

onun haricinde, abi adam nasil geciliyor ya sdfdf. sadece sag sol yapmak haricinde bisyleri de olmasi lazim sanki, LT + R stick ile hareket falan mi yapmak gerekiyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

onun haricinde, abi adam nasil geciliyor ya sdfdf. sadece sag sol yapmak haricinde bisyleri de olmasi lazim sanki, LT + R stick ile hareket falan mi yapmak gerekiyor?

xboxta adam geçme yok!!!

şaka bi yana, bilen biliyor hayret ediyorum. geçen teknosada iki tane bebe oturmuş. belki yarım saattir aynı demoyu oynuyolar böyle kalkmadan, beş dakkalık tek yarı maç. ABİ VELET NASI OYNUYO GÖZLERİM AKTI. biz izledikçe şıkardı bide, apaçi larvası istese tek başıan tüm takımı geçecek ama göz zevki diye oyun falan kuruyor, abidik paslar ortalar var, üstüne sıradışı şutlar voleler var. karşısındaki de armut değil, benim yapamadığım defans numaraları yapıyor, anlık olarak ofsayt taktiği açıp kapıyor falan.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Penthesilea said:

xboxta adam geçme yok!!!

şaka bi yana, bilen biliyor hayret ediyorum. geçen teknosada iki tane bebe oturmuş. belki yarım saattir aynı demoyu oynuyolar böyle kalkmadan, beş dakkalık tek yarı maç. ABİ VELET NASI OYNUYO GÖZLERİM AKTI. biz izledikçe şıkardı bide, apaçi larvası istese tek başıan tüm takımı geçecek ama göz zevki diye oyun falan kuruyor, abidik paslar ortalar var, üstüne sıradışı şutlar voleler var. karşısındaki de armut değil, benim yapamadığım defans numaraları yapıyor, anlık olarak ofsayt taktiği açıp kapıyor falan.

bunu dun kardeşimde de gordum. cocuğa oyunu ogreten benim dun resmen dovdu beni oyunda. ne hareketler ne şutlar çekiyo. ben oyunda gol sevinçlerini bilmem eleman butun topla olan hareketleri, gol sevinçlerini falan ezberlemiş. hiç gormediğim hareketler falan yapıyo. yeni nesil mi bole anlamadım ama ben hareketleri falan yapmak yerine verkaçla paslı oyunla oynamayı daha cok seviyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

abi emenike diyorum sadece. dun arkadaşla karabuk antalya maçı yaptık emenike muhteşem olmuş. ortalaması 63 ama o fizikle falan onune geleni eziyo. bide hızlı. cok cok zevkli emenikeyle oynamak :D
ahahah buna tamamen katiliyorum, super lig maci yapalim dedik ben dedi mbesiktas olcam, arkadas dedi ben karabuk olucam,
emenike agzima sicti bildigin
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

goldbären said:

Penthesilea said:

xboxta adam geçme yok!!!

bunu dun kardeşimde de gordum. cocuğa oyunu ogreten benim dun resmen dovdu beni oyunda. ne hareketler ne şutlar çekiyo. ben oyunda gol sevinçlerini bilmem eleman butun topla olan hareketleri, gol sevinçlerini falan ezberlemiş. hiç gormediğim hareketler falan yapıyo. yeni nesil mi bole anlamadım ama ben hareketleri falan yapmak yerine verkaçla paslı oyunla oynamayı daha cok seviyorum.

Abi küçük yaşlarda üşenmiyorlar bir de. Bize sıkıcı gelecek şeyleri kasabiliyorlar saatlerce. O yüzden her şeyini öğreniyorlar oyunların böyle. Garip bir şey. Mount&blade oynarken kuzenime bırakıyordum evden çıkarken, akşam döndüğümde bütün günü o şehirden o şehire ticaret yaparak geçirmiş oluyordu. Paraları ben yiyordum tabi sonra karakterime eşya almak için de yani ben bi saat ordan oraya ordan oraya gidip ticaret yapsam oyunda, feci bayarım. Yeni nesil çocuklar sıkıntıya karşı bağışıklık kazanmış resmen. Çocuklukları kalitesiz çizgifilmlerle, dizilerle, oyunlarla geçtiği için beklentileri düşük, kolay kolay sıkılmıyorlar diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

onları bende çözemiyorum.hakkaten tiplerini merak ediyorum

hangi ara binlerce maç yapıyorlar çözemedim.iki fifa arası toplam 500 maç single pro h2h dahil :)

ben grid oynarken 6 ay online süresi olan adam gördüm ya

her oyunda var bide bunlar.nası bir ruh hastaları
Sosyal ağlarda paylaş

aynen kesinlikle. cok iyi gelmiş bu patch. fifa 10 havasını yakalıyorum artık oynarken. o korner ve ortal olaylarından sora 2 ay falan hiç oynamamıstım. 2 hafta once bi arkadaşım ps alıp oynamaya baslayınca bende onun gazıyla tekrar basladım. cok gelişme olmus hakkaten. takdir etmek lazım ea'i.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...