nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Squads kısmından ayarlanıyor o da zaten, myfifa11 kısmından olmalı. Ama online oynarken ayrı squads hedesi var sanırım değişiklik yapıyor, millet kafasına göre dream team kuramasın diye sanırım. O yüzden gider o taktik. De hani ayarladığın dizilişi ve sistemi seçmen 30sn. Oyuncuları 11e ve yedeğe yerleştirmen en fazla 90sn olsun. 2dk'dan kısa mı sürüyor maç ekranı? 90sn çok abartı oldu gerçi en fazla 45 saniyede halletmen lazım, en fazla. Ben Sevilla'yla ezbere yapıyorum mesela 45 saniye içinde tüm taktik halloluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Ben online oynayamiyorum yav deliricem. Bulamiyor kimseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 odalara girin yoksa bulmuyor bi problem var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 odalara girmek derken red?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 abi match lobbies e girin hem hakkaten daha iyimiş ya.europe odasına giriyorum tertemiz lagsız bide benim 2 katı levelım bi adam geliyor tokatlıyorum falzadan xp güzel oluyor.yada level 1 adam geliyor daha topa vurmayı bilemeyen oyun açınca biri gelio hemen.inviteda edebiliyorsun istediğin adamı ama kabul eder etmez ugrasılmaz.oyun aç bekle 1dk içinde biri gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 bende hep oradan giriyordum zaten, kafa rahat oynuyorsun. Gerçi Ultimate Team'e başladığımdan beri hiç normal maç yapmadım ama asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Ultimate'i deneyeyim dedim iyi güzel hoş da, bunu yaptıktan sonra oyuncu isimleri sapıttı normal modlarda Kaka, Kamil oldu vs. Update falan mı gerek nasıl düzelecek bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 BulletRide said: Ultimate'i deneyeyim dedim iyi güzel hoş da, bunu yaptıktan sonra oyuncu isimleri sapıttı normal modlarda Kaka, Kamil oldu vs. Update falan mı gerek nasıl düzelecek bu? reset all squad yapıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bi turnuva yapın artık gençler 2011 e geldik şurda fifa 12 cıkcak yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Arkadaslar prolardan fikir bekliyorum. Ilk olarak menajer olarak bi kariyer isine girmek istiyorum, bana soyle detayli bi tuto yazar misiniz ya, veya nette guzel bisiler varsa ona yonlendirir misiniz? futbolun boyle detaylarindan anlamayan biri olarak nasil baslanir bu islere bilmiyorum. 0 dan takim aliyorum transfer butcem var illa adam mi almam lazim yani almazsam nolcak opara, alirsam nasi adamlara yonelmem lazim falan? ben kanatlardan atak olayini cok seviyorum, guzel crosser ve aerial threat ci adam mi alsam mesela? besiktasla oynuyorum. onun haricinde, abi adam nasil geciliyor ya sdfdf. sadece sag sol yapmak haricinde bisyleri de olmasi lazim sanki, LT + R stick ile hareket falan mi yapmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cansn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Red said: bi turnuva yapın artık gençler 2011 e geldik şurda fifa 12 cıkcak yakında en iyi oynayan kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 forumdaki herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 shapsal ve diğerleriyiz en iyimiz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Penthesilea said: onun haricinde, abi adam nasil geciliyor ya sdfdf. sadece sag sol yapmak haricinde bisyleri de olmasi lazim sanki, LT + R stick ile hareket falan mi yapmak gerekiyor? xboxta adam geçme yok!!! şaka bi yana, bilen biliyor hayret ediyorum. geçen teknosada iki tane bebe oturmuş. belki yarım saattir aynı demoyu oynuyolar böyle kalkmadan, beş dakkalık tek yarı maç. ABİ VELET NASI OYNUYO GÖZLERİM AKTI. biz izledikçe şıkardı bide, apaçi larvası istese tek başıan tüm takımı geçecek ama göz zevki diye oyun falan kuruyor, abidik paslar ortalar var, üstüne sıradışı şutlar voleler var. karşısındaki de armut değil, benim yapamadığım defans numaraları yapıyor, anlık olarak ofsayt taktiği açıp kapıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 abi emenike diyorum sadece. dun arkadaşla karabuk antalya maçı yaptık emenike muhteşem olmuş. ortalaması 63 ama o fizikle falan onune geleni eziyo. bide hızlı. cok cok zevkli emenikeyle oynamak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 goldbären said: Penthesilea said: onun haricinde, abi adam nasil geciliyor ya sdfdf. sadece sag sol yapmak haricinde bisyleri de olmasi lazim sanki, LT + R stick ile hareket falan mi yapmak gerekiyor? xboxta adam geçme yok!!! şaka bi yana, bilen biliyor hayret ediyorum. geçen teknosada iki tane bebe oturmuş. belki yarım saattir aynı demoyu oynuyolar böyle kalkmadan, beş dakkalık tek yarı maç. ABİ VELET NASI OYNUYO GÖZLERİM AKTI. biz izledikçe şıkardı bide, apaçi larvası istese tek başıan tüm takımı geçecek ama göz zevki diye oyun falan kuruyor, abidik paslar ortalar var, üstüne sıradışı şutlar voleler var. karşısındaki de armut değil, benim yapamadığım defans numaraları yapıyor, anlık olarak ofsayt taktiği açıp kapıyor falan. bunu dun kardeşimde de gordum. cocuğa oyunu ogreten benim dun resmen dovdu beni oyunda. ne hareketler ne şutlar çekiyo. ben oyunda gol sevinçlerini bilmem eleman butun topla olan hareketleri, gol sevinçlerini falan ezberlemiş. hiç gormediğim hareketler falan yapıyo. yeni nesil mi bole anlamadım ama ben hareketleri falan yapmak yerine verkaçla paslı oyunla oynamayı daha cok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 mokoko said: abi emenike diyorum sadece. dun arkadaşla karabuk antalya maçı yaptık emenike muhteşem olmuş. ortalaması 63 ama o fizikle falan onune geleni eziyo. bide hızlı. cok cok zevkli emenikeyle oynamak :Dahahah buna tamamen katiliyorum, super lig maci yapalim dedik ben dedi mbesiktas olcam, arkadas dedi ben karabuk olucam, emenike agzima sicti bildigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 mokoko said: goldbären said: Penthesilea said: onun haricinde, abi adam nasil geciliyor ya sdfdf. sadece sag sol yapmak haricinde bisyleri de olmasi lazim sanki, LT + R stick ile hareket falan mi yapmak gerekiyor? xboxta adam geçme yok!!! şaka bi yana, bilen biliyor hayret ediyorum. geçen teknosada iki tane bebe oturmuş. belki yarım saattir aynı demoyu oynuyolar böyle kalkmadan, beş dakkalık tek yarı maç. ABİ VELET NASI OYNUYO GÖZLERİM AKTI. biz izledikçe şıkardı bide, apaçi larvası istese tek başıan tüm takımı geçecek ama göz zevki diye oyun falan kuruyor, abidik paslar ortalar var, üstüne sıradışı şutlar voleler var. karşısındaki de armut değil, benim yapamadığım defans numaraları yapıyor, anlık olarak ofsayt taktiği açıp kapıyor falan. bunu dun kardeşimde de gordum. cocuğa oyunu ogreten benim dun resmen dovdu beni oyunda. ne hareketler ne şutlar çekiyo. ben oyunda gol sevinçlerini bilmem eleman butun topla olan hareketleri, gol sevinçlerini falan ezberlemiş. hiç gormediğim hareketler falan yapıyo. yeni nesil mi bole anlamadım ama ben hareketleri falan yapmak yerine verkaçla paslı oyunla oynamayı daha cok seviyorum. Abi küçük yaşlarda üşenmiyorlar bir de. Bize sıkıcı gelecek şeyleri kasabiliyorlar saatlerce. O yüzden her şeyini öğreniyorlar oyunların böyle. Garip bir şey. Mount&blade oynarken kuzenime bırakıyordum evden çıkarken, akşam döndüğümde bütün günü o şehirden o şehire ticaret yaparak geçirmiş oluyordu. Paraları ben yiyordum tabi sonra karakterime eşya almak için de yani ben bi saat ordan oraya ordan oraya gidip ticaret yapsam oyunda, feci bayarım. Yeni nesil çocuklar sıkıntıya karşı bağışıklık kazanmış resmen. Çocuklukları kalitesiz çizgifilmlerle, dizilerle, oyunlarla geçtiği için beklentileri düşük, kolay kolay sıkılmıyorlar diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 şimdi 3 maçlık bi galibiyet serisi yakaladım. oynadığım butun adamlar 5k uzeriydi. bense 2.5k puandayım. hepsini 3ledimde geçtim. anlamadım nası yapıolar bu kadar puanı bole oynayarak. iyi oldu ama 3 maçtan 500 puan topladım bi anda. sadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Onlar 300 maç oynuyodur sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 onları bende çözemiyorum.hakkaten tiplerini merak ediyorum hangi ara binlerce maç yapıyorlar çözemedim.iki fifa arası toplam 500 maç single pro h2h dahil :) ben grid oynarken 6 ay online süresi olan adam gördüm ya her oyunda var bide bunlar.nası bir ruh hastaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Ben de noob olarak oyunda güzel paslaşıyorum, kanatlara yayıyorum falan ama çok organize gelmedikçe 4-3-3 bile olsa taktiğim hücumda tek adamla falan kalıyorum, ultra atacking falan ayarlı o sırada. Elin adamına kontrada bile 3 vs 3 falan yakalanıyorum, hücumda çoğalamıyorum resmen nedir bunun olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 abi 4-2-2-2 en kral taktik. ilerde 2 forver oynamak en iyisi. 3 forvet oldu mu kanatlardakiler destek sağlayamıyo forvete. 2 forvet oldumu 2 pasta defansı aşıp goturuyosun adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ben oyuna bok atıyordum ama şu son patchten sora kornerler bariz şekilde artık gol olmuyor.yan toplarda da degişim olmus oyun suan cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 aynen kesinlikle. cok iyi gelmiş bu patch. fifa 10 havasını yakalıyorum artık oynarken. o korner ve ortal olaylarından sora 2 ay falan hiç oynamamıstım. 2 hafta once bi arkadaşım ps alıp oynamaya baslayınca bende onun gazıyla tekrar basladım. cok gelişme olmus hakkaten. takdir etmek lazım ea'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar