nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Oyun ik çıktığında da vardı ama illuvatarın dediği gibi sürekli el, sürekli duruyor oyun. Arada sırada oyuncu karakteristiğine göre elle oynama olayı koyup, çarpmalarda devam ettirmeleri lazım. Mesela Baros oynasın, faul olsun ama her ele değdiğinde olmasın hani çarpma denen bişey var :D elle oynamayı oyuna koymak çok aptalca bir şey aslında. Fizik motorunu ayarlarken futbolcuların ellerini toptan kaçırmalarını falan da ayarlamaları lazım, yoksa normal yürürken seken top bir anda elle oynama diye duruyo falan, bi garip.Altından kalkamamışlar Gerçi yeni patchle denemek lazım ama öyle patchle olacak bir şey değil yani pek, dediğim gibi adamlar futbolcuların ellerini topun olduğu bölgelerden uzak tutma davranışlarını ayarlamazlarsa salak salak düdük çalar hakem sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 fifa'ya gelen var mı şimdi :D oyunu 49TL'den alıyorlar her yerde takasta, hazır patch açıklanmışken vazgeçtim. Bari tanıdıklarla oynayayım dedim. Gelecek varsa psn hofirat, hemen atalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bugün aldım biraz oynadım da güzel lan oyun gayet niye ağlıyonuz bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 DarKRideR said: fifa'ya gelen var mı şimdi :D oyunu 49TL'den alıyorlar her yerde takasta, hazır patch açıklanmışken vazgeçtim. Bari tanıdıklarla oynayayım dedim. Gelecek varsa psn hofirat, hemen atalım :) patch mi açıklandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Anelor said: bugün aldım biraz oynadım da güzel lan oyun gayet niye ağlıyonuz bu kadar abi ilk 50 maç bende memnundum :) sora baktım sürekli real madride karşı oynuyorum.insanlar sürekli yan top korner falan kasıyor. şimdi nooblarla oynuosun daha çözememişlerdir :) bu arada patchin getirisi neler avantajda bi degişiklik göremedim.ofsayt düzelmiş sanırım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Red said: Anelor said: bugün aldım biraz oynadım da güzel lan oyun gayet niye ağlıyonuz bu kadar abi ilk 50 maç bende memnundum :) sora baktım sürekli real madride karşı oynuyorum.insanlar sürekli yan top korner falan kasıyor. şimdi nooblarla oynuosun daha çözememişlerdir :) bu arada patchin getirisi neler avantajda bi degişiklik göremedim.ofsayt düzelmiş sanırım ama maç yaptıkça işte level atlıyosun haliyle playerlar daha bilinçli hale geliyo karşına oyunu bilen oyuncular çıkıyor iste. bana 32432 tane maç yaptım ama oyun çok kötü demek saçma geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 işte oyunun boklugu o zaman ortaya cıkıyor ben yine oynuyorum fifa 11 i.cunku futbol oyunu oynamayı seviyorum fifa 10 dan daha kötü bir oyun oldugu gerçek. defans oyuncuları kendi kendilerine açık verip pozisyon yarattırıyorlar real madrid ve drogba gibi adamlar içinden geçiyor oysa fifa 10da bu adamları cok rahat kitleyebiliyordun.fakat fifa 11 de işi şansa bırakmışlar napsan geçiyo adam yan toplarda ufacık adamlar 2 metrelik adamın ustunden kafa vuruyor mesela bunlar oyunun saçmalıkları. olay yenilmek falanda değil.sinir bozucu olmuş oyun.simulasyon dediğimiz o oyun yerine daha arcademsi birşey gelmğş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Red said: işte oyunun boklugu o zaman ortaya cıkıyor ben yine oynuyorum fifa 11 i.cunku futbol oyunu oynamayı seviyorum fifa 10 dan daha kötü bir oyun oldugu gerçek. defans oyuncuları kendi kendilerine açık verip pozisyon yarattırıyorlar real madrid ve drogba gibi adamlar içinden geçiyor oysa fifa 10da bu adamları cok rahat kitleyebiliyordun.fakat fifa 11 de işi şansa bırakmışlar napsan geçiyo adam yan toplarda ufacık adamlar 2 metrelik adamın ustunden kafa vuruyor mesela bunlar oyunun saçmalıkları. olay yenilmek falanda değil.sinir bozucu olmuş oyun.simulasyon dediğimiz o oyun yerine daha arcademsi birşey gelmğş ala ala farklı oyunu oynuyoruz heralde.bana defans yapmak daha basit geliyor fifa 10 a kıyasla. aksi bi durum olmadıkça adam kaçırmıyorum arkaya.birebirde zorladığım 1 2 oyuncu var( dorgba, torres, robben) onlarada özel önlem alıyorum ve genelde işede yarıyorlar.100 küsür h2h maçı yapmışım, kornerden yediğim gol sayısı en fazla 5 tir muhtemelen. oyuncu ittirme olayı var top havadayken gelirken oyuncunun pozisyonunu bozabiliyorsun kolaylıkla, oyunun bug ı gibi aslında her maç kafayla bitane gol atıyorum. bu şekilde kaç kere higuainle pique nin terry nin üzerinden kafa golu attım.bide h2h de hiç real madrid olan görmedim benim dışımda 5 yıldızlı takımlara karşı oynarken hep chelsea seçiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ahahah benim şikayet ettiğim şeyi yapıp bide oyun iyi diyosun bende onu diyorum işte.surekli real madridle oynuyorum senin gibi. her maç saçma sapan higuain hilesinden gol yiyorum chelsea barcelona ve diğer takımlara karşı pek zorlanmıyorum fakat yaptıgım maçların %80 i real madride karşı fifa 10 da real madridi kimse almazdı.şimdi kapış kapış interle oynuyorum ben.ve sanki anadolu takımıyla oynuomuşum gibi. başka takım seçip real madride karşı oynarsan dediklerimi anlarsın olay kabiliyetten cıkıyor.yani o tarz bi gol yiyince hevesi kaçıyo insanın bırakıyo maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 bende diyorum benden başka real alanı görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 h2h ye gelsene sen 2 dk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 benim bildiğim sen hangi takımsan karşına gelen takımın aynı olma oranı çok düşük misal favourite teamini atletico yap öyle bağlanıp sonradan reali seç o zaman real gelir bir sürü :). ben surekli reale karşı oynadıgım için şikayetçiyim bu durumdan hani elin marcelosu dakka 90da köpek gibi maiconu arkasından koşturuyorken oynaması zor oluyor gerçekten abi gelirimde şimdi gamepadimi seviyorum gerçekten reale karşı oynarken deliriyorum ya ama artık arada oynuyorum madride karşı.adam madridse cıkıp başka takım olan adam gelene kadar bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ultimate team çok çok iyi başka oyun modu oynamıyorum gerekte duymuyorum herkez ultimate team oynasin oyuncu takas ederiz neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ultimate paralı deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 fifa 11 de bedava olmuş harika çok iyi mükemmel kesin deneyin kapıştıralım oyuncularımızı güzel olur ultimate team 3 yıldızlı takım 4 yıldızlı takım yok işte sırf bronze oyunculardan kurulu takım sırf silver falan turnuvasını yaparız eğleniriz baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ayarla yapalım.fifa 12 cıkcak turnuva yapamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ultimate teamde işte oyuncular değerine göre bronze silver ve gold olarak ayrılıyor. ve birden fazla kadron oluyor mesela bi online turnuvanin katılım şartı sadece bronze oyuncular veya en yüksek silver oyuncu sadece gold oyuncular gibi bizde kendi aramızda toplaşıp 4-6 kişi falan bu tarz temalı bi turnuva yapabiliriz playoff tarzı olur ligimsi olunca maçlar bitmek bilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ultimate ne ya anlamadım, bakmaya da üşendim şimdi ama güzelse yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ultimate iyimiş ya güzel bişi.fakat tek yıldızla başladıgın için aglatıyor yavaşlık :) bide training kartları sanırım kullanınca kayboluyor.diğer kartlar gibi club menusunde durmuyor bedava olması güzel olmus ultimatein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ultimate team küçüklüğümüzün oyuncu kartları olayının fifada can bulmuş hali paketler alıyosun puanla içinden oyuncu menejer stad oyuncu kontratı işte gk coach normal coach menejer kontratı falan çıkıyo bunlarla kendi klubünü kuruyosun turnuvalara falan katılıyosun ayrıca red o kadar yavaş değil olay ha benim en büyük yıldızım carlos vela şuan ama böylesi daha iyi süper yıldızların kartı çok zor bulunuyo o kadar trade falan şimdiye kadar sadece 2 tane ribery kartı görebildim süper yıldız statüsünde ki bu güzel bişi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ki adamın değeri benim klübün total değerinin nerden baksan 20-30 katıydı :) güzel ayarlamışlar kısacası herkez forvete higuain yanına cristiano yanına messi kadrolu oynasaydı hiç tad vermezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 4-1 yendiğim online turnuva yarı final maçında net gitti abi off elendim allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 benimde ilk maçımda yenerken oyun dondu sora q7 yi almıs forvet pantelic falan bir herif geldi 3 ledi ahah o yuzden kendimle eşitlerle oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 1 saattir kredi kartı dileniyorum şu 1 time offer var bitane 1 liraya 11 tane silver oyuncu vs içeren bi pack var onu almak için dilenciye döndüm ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 2 kredi kartı denedim olmadı anasını satıyım niye olmuyo ya pefff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar