ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 adamda zaten onu demis eskisi gibi abanilmiyor demis hatta kanit olsun diye denenmisini koymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 o diilde pro online hakkaten çok güzel olmus.hani o karambol havası gitmiş biraz daha.ve hakkaten sarıyo baya hatta o yuzden 10 tane h2h maçı yaptım daha fazla yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ultrAslan said: adamda zaten onu demis eskisi gibi abanilmiyor demis hatta kanit olsun diye denenmisini koymus Olay bu yani, yoksa o maçta o golden sonra çok da güzel gollerle 6 attım hani golü kaçırma yok, abanılmadığını bile bile abandım orada :D Hemen basıp çekerdim bırakırdı kaleye, biliyoruz o kaleye sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 nilep h2h atmak isterim seninle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Yok sen ezersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 mascio said: http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/40799872 buldum account aktive etmemişim. Aiko said: kardeşimin attığı gol; http://www.easports.com/media/play/video/41322525 ikiside harika off bir gün bende böyle goller atacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 gelmedi halen ya ;( 6 sında teslim edilmiş dağıtıcıya halen yok ortalıkta. böhühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 nileppezdel said: Yok sen ezersin :D turnuvaya hazırlık olur işte.bi tane turnuva yaparık herhalde yakında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Kısmet :P sadece haftasonları bikaç saat oynuyorum yetemem size. Ama oynarız, haftasonu olsun da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Red said: şu online pass arada bi istiyo benden.uk psn ile yükleyip tekrar us ile giriyorum :) ya bendeki pass'i kabul etmedi ve aldığım oyun orjinal plastik şeysindeydi.. bundan mıdır? psn'e bu sefer turkey seçtim bundan olabilir mi, uk'den geldi oyun? yoksa dispute falan ebayden geri falan yollıcam oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 shoptodan aldıysan uk psn ile kayıt edicen.yani shopto dediğim işte ukden geldiyse :) boşuna geri yollama yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 dispute açıp escalate claim bile dedim adam cevap vermeyince =) neyse belki geri yollatmadan parasını geri verirler, zaten şu aşamada bir şey yapamıyorum hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Yok key invalid falan diyor hala, uk psn'de de denedim simdi pff Tr olarak kayitli psn'le girdim gerci bu kodu, yeni psn acmadan o fifa accountuna ulasabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 enteresanmış :) jelatin açılmadıysa imkansız yani.us uk japon dene.psn ile alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Jelatini acip tekrar kapatmis sanirim adam, paypalden 7.50 pound teklif etti. Sanirim onu alip actigim dispute'u kapaticam, online key'i de onunla satin alirim... Edit: ebayden preorder etmistim adamin tekinden. Kullanici adi: cheapretrogames / uk, us, japan psnlerinde kod calismadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 niye shoptodan falan almıyosunuz yahu.fiyat farkı var mıydı çok.93 lira shopto fiyatı keyi kullanan oyunuda kullanmıştır belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Shopto yeni uye olanlara paypalden gondermiyor muydu bisi olmustu, paypal kullanamamistim orda.. yoksa ben de denedim shopto :( . turnuva zamani yaklasmis midir, ustlenicek var mi organizasyonu heheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 2 gündür ea serverlarına bağlantım devamlı kopuyor, başka sorun yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 93 lira ne ya? Spotçudan alın 85 liraya, online pass'im de çok güzel çalıştı yani :D edik: Ben de haftasonu ea server'la sorun yaşadım da bu online pass olayında sorun yaşayan çok kişi de olduğundna muhtemelen adamlarla ilgili bi problemdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Preorder ' ım hala elime ulaşmadı , var mı aynı durumda olan ? Thehut.com dan almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 takipsiz mi aldın takipsiz postaları ptt sallamıyor sanırım.bioshock gelmedi mesela benim 10 küsür gün oldu.takipsizdi.ondna 1 gün sonra verdiğim takipli fifa 5 günde geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 takipsiz almayın abi, ben hayatımda bir kere cimrilik yaptım toplu oyun alıyorum diye takipsiz istedim. Oyunlarım 1 ayda geldi, daha doğrusu oyunlarımdan 2 tanesi geldi ... Takipsiz alırsanız şöyle örnek vereyim, postacı aldı oyununuzu cebine koydu diyelim. O oyun artık postacının, hiçbirşey talep etme hakkınız yok. Evet, PTT böyle güzide bir kuruluş, pardon terör örgütü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Takipli ya da takipsiz diye seçtirmiyor ki thehut.com Daha önceki iki oyunum sorunsuz gelmişti ama bu patladı , mesajıma da cevap vermediler. inşallah 20 iş günü daha bekle demezler , fifa 12 çıkıcak nerdeyse biz oyunu ogrenemedik daha . Yenisi yollasalar baari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 28 iş günü herşekilde beklemek zorundasın kayıp/geciken ürünlerde ondan sonra ancak para iadesi veya ürünün tekrar yollanmasını isteyebiliyorsun. Takipsiz ürün almayın abi yurt dışından, yarı yarıya fiyat bile çekseler PTT faktörü var olduğu sürece hiçbirşey almayın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 supremeallah said: online modelarda oynayabilmek icin. online mod dediğiniz nedir abi? ben eskiden network e bağlanıp rastgele biriyle maç yapıyordum şimdi yok mu öyle bir olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar