Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 arkadaslar, aktarmali olarak california'ya gidecegim. su sekilde 8:50 -> 11:00 (IST -> LONDRA) 12:50 -> 15:20 (LONDRA -> CHICAGO) 16:45 -> 19:00 (CHICAGO -> LAX) simdi saat farklariyla ilgili soru var kafamda, stres oldum 1 gun kala. 8:50 de ciktim turkiyeden ve turkiye saatine gore saat 11:00 da ingilterede oluyorum. peki 12:50 de londradan kalkicak gozuken ucak, turkiye saatine gore mi 12:50 de kalkiyor yoksa londra yerel saatine gore mi? aynisi chicago dan kalkan ucak icin de gecerli. 16:45 turkiye saati mi yoksa yerel saat mi? tesekkurler efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 londra yerel saatine gore. digerleri de inicegin yerlerin yerel saatine gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 3 aktarma iyiymis. turkiyeden direk ucus yok mu la'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 yazılı uçak saatleri aksi söylenmediği sürece kalktığı yerin saatine göredir edit: direk uçuş yok bildiğim kadarıyla ama us içi aktarma yapmayı pek önermiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 valla cok ucuza geldi aktara aktara sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 senko said: 3 aktarma iyiymis. turkiyeden direk ucus yok mu la'ye? 2011'de. edit: tk'nın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 abi sorması ayıp londra'ya neyle uçucaksın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mithr said: valla cok ucuza geldi aktara aktara sdfsdf hav maç daz it kost? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 böyle hesaplar yaparken "lan zaman yolculuğu yapıyorum sanki" diye düşünmemek işten değil eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 1850 tl gidis donus esnek bilet. Kirsan turizm ownz. Ek olarak, suan dusundugum seyi yaziyim dogrumu merak etmekteyim; bana gore turkiye saati uzerinden bu ya. ne biliyim 11:00 da londradayim, turkiye saatine gore, turkiye saatine gore 12:50 de chicago ucagim kalkiyor. ben koluma bi turk saati taksam olur gibi geliyor ama sdfsdfsf yanlis miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 balon said: abi sorması ayıp londra'ya neyle uçucaksın ? american airways, british airways tarafindan duzenlenmis hede hodo. 8:50 ucagi. sen de mi geliyorsun yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 noob. tüm saatler o ülkenin yerel saatleridir. 1850 baya iyiymiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 evet, online en ucuz 2500 civariydi. ne kadar asagilasanda tesekkur ettim sana ve hepinize hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 3 saatte londradan chicago ya uçabilen uçak varsa, londra saatine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 akıllı bir tel.in varsa app indir saatler için. 3ünü de koy yanyana ekranda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 abi US ici aktarma yanlisini bi daha yapmamani oneriyorum. 1- pasaport ve gumrukten gecmen gerekicek, cunku Chicago ABD'ye giris yaptigin yer olacak. Valizlerini alip tekrar vermen gerekicek. Eger aktarma indikten 1 saat sonra falansa (bakmaya usendim simdi) kacirabilirsin ucagi rahatca. Bi de eziyet yani. 2- abd'de valiz kaybolma vakasi asiri yaygin, 2-3 gune getiriyorlar adresine de, boyle uzun bi yolculuk sonrasi istemezsin oyle bisey cekmeyi. direk londra lax yapsan guzel olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bence çok takma, havaalanında gayet bulacan nerenin saatine göreymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 eheh pent'in dediği gibi kaçırma ama aktarmada uçağı, havaalanında kaybolup kaçıran da oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Ben thailandta kaçırdım uçağı ve bi sonraki uçak için 7 saat bekledim. Hiç tavsiye etmem. 1.5 saat vardı 2. uçuş için. Ama yetişemedik. Bavullarımız singapur uçağına verilmiş ama biz o uçakta yoktuk. Sonra neyse akşam gittik singapura bu sefer de benle beraber olanların bavullar çıktı. Bi benim bavul yok. Onla uğraştım 2 gün sonra buldular. Hadi ona da tamam dedik. Bavulun içinde tehlikeli madde görmüşler, thailandtan sustalı jop almıştım. Yasakmış öyle şeyler singapurda. İfade falan verdim işte. O kadar. Cool sıtori bıro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 abav 1.5 saat bile yok aktarma arasinda abi kotu haber cok buyuk ihtimalle ucagi kacirican, iyi haber chicago lax ucusu cok olur cok beklemezsin. umarim tum ucusu ayni anda aktarma olarak aldin, o durumda direk bi sonrakine aktarirlar. ama atiyorum sonra abd de bi havayolundan lax - seattle biletin olsaydi, o biletin uzerine soguk su icerdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Amerikaya indiginde Turk oldugun icin ozel ilgi gosterirler imkansiz o LA ucagini yakalaman euhaea. Ben mesela "BAVULUMU KAYBETTIKLERI ICIN" 2.5 saatte pasaport kontrolunden cikabildim. Cok entresandi 2 pakistanli 1 turk = 3 sakallinin bavulu kayboldu. 300 almandan hic birinin kaybolmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 CaNNi said: Ben thailandta kaçırdım uçağı ve bi sonraki uçak için 7 saat bekledim. Hiç tavsiye etmem. 1.5 saat vardı 2. uçuş için. Ama yetişemedik. Bavullarımız singapur uçağına verilmiş ama biz o uçakta yoktuk. Sonra neyse akşam gittik singapura bu sefer de benle beraber olanların bavullar çıktı. Bi benim bavul yok. Onla uğraştım 2 gün sonra buldular. Hadi ona da tamam dedik. Bavulun içinde tehlikeli madde görmüşler, thailandtan sustalı jop almıştım. Yasakmış öyle şeyler singapurda. İfade falan verdim işte. O kadar. Cool sıtori bıro. AHAH ben de senin gibi yan basıyodum hongkong'da airsoft alıcaktım ama sordum singapurdan geçicem ben diye, bikaç ay yatarsın demişti herif. sen sadece ifade vermişsin, bizim rehberin turlarından birini bavulunda bıçak var diye 6 ay yatırmışlar sora sınırdışı yallah etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Singapur çok disiplinli bi ülke yav. Bi jop be. Ne güzel arabaya koyacaktım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 8:50 -> 11:00 (IST -> LONDRA) 12:50 -> 15:20 (LONDRA -> CHICAGO) bu saatler ve mesafelere bakarak neyin ne olduğunu anlamamak zor, hepsi yerel saatine göre kalktığın indiğin yerin, yoksa londradan chicagoya 2 saatte giden uçak yok şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 aslında var ama amerikan hükümeti çok gizli diye gizliyor bunları. uzaylı teknolojisi kullanılarak yapılmış bu uçak. örörö projesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar