eeeooo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 nakaratını hiç anlayamıyorum böyle funky bi tarzı vardı şarkının sözleri içinde özellikle nakaratı söylemeden önce bol bol "DO YOU REMEMBER?" "DO YOU REMEMBER FIRST TIME?" filan diye soruyordu keywords: do you remember can you remember do you surrender biraz yıllanmış hareketli bi şarkı N E Y D İ ?
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 nakaratını hiç anlayamıyorum böyle funky bi tarzı vardı şarkının sözleri içinde özellikle nakaratı söylemeden önce bol bol "DO YOU REMEMBER?" "DO YOU REMEMBER FIRST TIME?" filan diye soruyordu keywords: do you remember can you remember do you surrender biraz yıllanmış hareketli bi şarkı N E Y D İ ?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 maykıl ceksın - rimembır dı taym olmasın dicem ama trole kurban gidiyo da olabilirim hani...
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ateş ediyorum: marillion - kayleigh
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ben de öle demistim ama degilmis.
Öne çıkan mesajlar