eeeooo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 nakaratını hiç anlayamıyorum böyle funky bi tarzı vardı şarkının sözleri içinde özellikle nakaratı söylemeden önce bol bol "DO YOU REMEMBER?" "DO YOU REMEMBER FIRST TIME?" filan diye soruyordu keywords: do you remember can you remember do you surrender biraz yıllanmış hareketli bi şarkı N E Y D İ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 nakaratını hiç anlayamıyorum böyle funky bi tarzı vardı şarkının sözleri içinde özellikle nakaratı söylemeden önce bol bol "DO YOU REMEMBER?" "DO YOU REMEMBER FIRST TIME?" filan diye soruyordu keywords: do you remember can you remember do you surrender biraz yıllanmış hareketli bi şarkı N E Y D İ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 maykıl ceksın - rimembır dı taym olmasın dicem ama trole kurban gidiyo da olabilirim hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ateş ediyorum: marillion - kayleigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ben de öle demistim ama degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ban yersin dediler sildim fuuu- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar