Darksun Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Oyun yarın çıkıyor aral'dan ses yok yine, bu adamlar sinir eder valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 of hala 5 saat diyor delircem ya çıksnaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Len oyun 1 saat içinde çıkıyor Araldan ses yok, ne biçim iş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 steam nicklerinizi yazinda beraber oyniyalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Chaos camp. ilk görevi oynadım, level larımı aldım, puanlarımı verdim, chaos pack almıştım zaten epics leri dizdim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 eldar pack almıştım bende unlock ediyor şuan steam heycanlıyım :D nickleri yazalım beraber oynayalım paticik groupu var mı varmış girdim nick uzmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 paticik grubunda nick bonecrusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 benim nick ayni Glatheros. eklerseniz oynariz. su anda oynayanlari ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Biz bir ara 3 kişi durmadan oynuyorduk buradaki tayfayla yanlız ne hikmetse karşımıza hep manyakla geliyordu tozumuzu atıyorlardı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 campaign ÇOK iyi olmuş bence. eldar campaign ilk görevini yaptım. autarch çok karizma kanatlarla falan :D item ve upgrade olaylarını da beğendim baya hikayede güzel eldar açısından diğer ırkları bilmiyorum sabah dersim var yatmam lazım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 see, but not be seen. see, but not be seen. see, but not be seen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Bizde Bone la last stand oynadik. Yeni map asiri zor ama zevkli. İmperial guard last stand championuda fena degil fakat inquisitor ablayi koysalarmis daha guzel olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Glatheros said: Bizde Bone la last stand oynadik. Yeni map asiri zor ama zevkli. İmperial guard last stand championuda fena degil fakat inquisitor ablayi koysalarmis daha guzel olurmus. Last standde chaos sorc artık doom boltla energy regenleyemiyor (sustanace itemıyla) baya nerf yemiş yani Lord generalin hasarıda acınası seviyede duşuk geldi last standde bana açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 swarmların gelmeye başladığı zamanlar ne yapmak gerekiyor çözemedim. terminator armorlu elinde shield+hammerlı marine lazım herhalde ordan itibaren. şunun gibi: http://i54.tinypic.com/flggp1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Evet swarm lordların tek vuruşta alması iyi olmamış yeni last standde eldar şart confuse spam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 butun ırkların cmapaigni aynı sanırım en azından ig ile space marinelerinki aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Aynı camp. ın farklı tarafları gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 cuce gel oyunumuza bize yardım et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 aynı campaigin aynı tqarafları, ayrı haritalar aynı objectiveler. spacemarinesen karsında chaos var, ig isen chaos var, eldarsan orc var orcsan eldar var tyranidsen imperial guard var chaossan space marines var, öle yanı bildiğin hepsi aynı campainglerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 30 dolarlık oyun zaten abi ne bekliyordun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 40 dolar olsun adam gibi olsun. 2 senelik oyunu tekrar peketleyip yarım yamalak campaing yapıp satmışlar, multiside hala bok gibi zaten, onuda adam edememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Ufak tefek degisiklikler disinda gorevler ayni. Mesela ilk gorevde Ork campaignindeyseniz Eldarlarla, Eldar campaignindeyseniz Orklarla savasiyorsunuz. Buyuk ihtimalle diger 4 irk da ikili sekilde eslestirilmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 son görevler farklıdır bitek, SM'i bitirdim igye basladım 8. göreve geldim+optinallar hepsi aynı, son görevde aynı olabilir aslında bi şekilde herkezin derdi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Rhox said: Glatheros said: Bizde Bone la last stand oynadik. Yeni map asiri zor ama zevkli. İmperial guard last stand championuda fena degil fakat inquisitor ablayi koysalarmis daha guzel olurmus. Last standde chaos sorc artık doom boltla energy regenleyemiyor (sustanace itemıyla) baya nerf yemiş yani Lord generalin hasarıda acınası seviyede duşuk geldi last standde bana açıkçası aksine Lord General cok guclu. 3 tane lord general wave 17 ye cok rahat geliyor. lvl 10 lvl 12 ve 14 idik. 2 kere geldik sans degil yani. fakat 2 lord general 1 sorc olursa direk bitiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar