Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dawn of War 2: Retribution

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aral'dan ses yok hala, bu herifler yinemi kaçıracaklar release i anlamadımki. Geçen sefer expansion fiyatı bayağı makul seviyedeydi allah bilir buna basarlar yine acısını çıkarmak için =P
Mesaj tarihi:
Araldan collector's edition alcam hadi bakalım, sitesindeki listede var ama siteden satacaklar mı bilmiyorum. Zaten steamworks title olduğu için cd key olarak steam'e eklicem.
Mesaj tarihi:
evet hepsi stand alone ztn dawn of war ve dawn of war 2 expansionlarının ama multide diğer ırklarla oynayamazsınız tek expansionı alırsanız ve retribution campaigninde de sadece imperial guardla oynayabiliyorsunuz sanırım diğer oyunlar yoksa.
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

evet hepsi stand alone ztn dawn of war ve dawn of war 2 expansionlarının ama multide diğer ırklarla oynayamazsınız tek expansionı alırsanız ve retribution campaigninde de sadece imperial guardla oynayabiliyorsunuz sanırım diğer oyunlar yoksa.

Retribution alinca multide butun irklarla oynayabiliyorsunuz vede windows live dan kurtulup steame geciyor oyun
Mesaj tarihi:
multi konusunda emin değilim de millet enayi mi o zaman alsın diğer oyunları salak bi karar olmuş şirket için.

eldar race packimi aldım bekliyorum bende 1 mart mı 3 mart mı steamde 3 mart dio bazı yerlerde 1 mart dio
Mesaj tarihi:
Kesin olarak biliyorum, Retribution'i alinca hem multiplayerda hem de campaignde butun irklari secebiliyorsunuz.

1 mart Amerika icin cikis tarihi, 3 mart ise Avrupa icin.
  • Yeni Oluştur...