hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 4-5 kişi bir turnuva çevirelim ya. Şimdilik 2 kişi var. -hamsilipilav -cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 dawn of war 2 nin multiplayerı nasıl? yine dawn of war 1 deki gibi mi? yani rts olarak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 rts ine, oynadıysan company of heroes'a daha yakın, ama yine herolar var falan. ikisinin arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 retribition fiyatı oyun releaseinden sonra değişir mi acaba şimdi almak mantıklı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 muhtemelen olur bi artıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 cüce sen neyle oynuyorsun genelde army? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 cok oynamadım ya, öle dönüyorum ırklar arasında, imperial guard acıkcası aradığmı vermedi, orc marine guards arası dolanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 eldar oynuyorum ben hep ya iyi alıştım karşıdaki hazırlıksızken wraithlord falan çıkardığında hızlıca zaten fuhuş oluyor genelde çok noob var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 beta geçen bitti oyun çıkınca bi multi atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 pre-download geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 indirdim ben bileki size sölemeden indirdimki hızlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 http://www.gametrailers.com/video/launch-trailer-dawn-of-war/710919 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 hell yeah ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Aral'dan ses yok hala, bu herifler yinemi kaçıracaklar release i anlamadımki. Geçen sefer expansion fiyatı bayağı makul seviyedeydi allah bilir buna basarlar yine acısını çıkarmak için =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 steamde suan 29.99 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Araldan collector's edition alcam hadi bakalım, sitesindeki listede var ama siteden satacaklar mı bilmiyorum. Zaten steamworks title olduğu için cd key olarak steam'e eklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Oyun exp. değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 dreagloth said: Oyun exp. değil stand alone? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 evet hepsi stand alone ztn dawn of war ve dawn of war 2 expansionlarının ama multide diğer ırklarla oynayamazsınız tek expansionı alırsanız ve retribution campaigninde de sadece imperial guardla oynayabiliyorsunuz sanırım diğer oyunlar yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 expansionları expansiondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 hamsilipilav said: evet hepsi stand alone ztn dawn of war ve dawn of war 2 expansionlarının ama multide diğer ırklarla oynayamazsınız tek expansionı alırsanız ve retribution campaigninde de sadece imperial guardla oynayabiliyorsunuz sanırım diğer oyunlar yoksa. Retribution alinca multide butun irklarla oynayabiliyorsunuz vede windows live dan kurtulup steame geciyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 arkadaşlar bu oyunu alırsam campaign i yani single playeri her ırkla oynayabilecem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 öyle söyleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 multi konusunda emin değilim de millet enayi mi o zaman alsın diğer oyunları salak bi karar olmuş şirket için. eldar race packimi aldım bekliyorum bende 1 mart mı 3 mart mı steamde 3 mart dio bazı yerlerde 1 mart dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Kesin olarak biliyorum, Retribution'i alinca hem multiplayerda hem de campaignde butun irklari secebiliyorsunuz. 1 mart Amerika icin cikis tarihi, 3 mart ise Avrupa icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar