Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 hiç özlemedim..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 arkadaslarımı ozluyorum o kadar[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Okulu özleyip özlemediğim 1 eylül günü belli olucak ikmali geçersem özlüycem geçemezssem özlemicem :)[signature][hline]Siamonun Resimleri
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 $u anki okulumu zerre kadar özlemedim..lol..nesini özlim yaa bu arada angel umarım bu yazdıklarını lise bitince de yazabilirsin..çünkü liseyi bitirdikten sonra insanlar genelde liseye dönmek için her$eylerini verebilicek durumda oluyolar (ben dahil)..
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bu sene öss2ye giren biri olarak okulu özledim diyenlere bi çift sözüm var, okul başlııpta ilk sınavlar gelince özleyip özlemediinizi bi daa yazarsanız ii olur :lol: okula karşı özlem duyulmaz, okula karşı nefret duyulur :lol: (görende okulu sevmeyen biri zannetcek beni, 4.78 ortalama geldi diplomada, öss'ye de okuldan 78.25 geldi, bunları düşününce özleyin beaw okulu :lol: )[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 walla diploma notum 2.1 di okulda sondan 3.ydüm girdigim sene 70 puan gelmi$ti heh
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 sen o puanla 70 alıosan okul puanları kaçtı 1500 falan mı :lo:[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 yok walla bizim okulda da sonuncunun 67 fln geliomuş bazen oluo böle vakkalar da bu elamanında abartı olmuş
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Bathory, 16 Ağustos 2004 05:02 tarihinde demiş ki: $u anki okulumu zerre kadar özlemedim..lol..nesini özlim yaa bu arada angel umarım bu yazdıklarını lise bitince de yazabilirsin..çünkü liseyi bitirdikten sonra insanlar genelde liseye dönmek için her$eylerini verebilicek durumda oluyolar (ben dahil).. Ben ben ben. Acayip özledim okul ortamını. Rehberlik ve müdür odasını (3 yıllık lise hayatımın 1 senesi kesin rehberlik odasında geçti. Adamalr taktılar satanist olduğuma :)) özledim. Sınavlardan önce yaşanan kargaşayı ve kopyaları çalındığı için her yerde beni arayan kızları özledim. (Kim kasar kopya yazmakla. Hem yazılarıda güzel oluyordu) Derslerde hocayla tartışmayı, arkadaşlarla kağıtlar aracılığı ile mesajlaşmayı özledim. Beden eğitimi derslerinde beden hocamızla yaptığımız basketbol maçlarınıda. (Ulan herifi bir yenemedim ya içimde ukte kaldı. Bu sene okul açılınca bir maça çağırayım şunu. Herhalde o sırada hala şehirde olurum) Arkadaşları sınav var diye kandırmayı özledim. Vallaha ben okulu özlemişim. Özlemediğim tek şey analitik geometri ve coğrafya hocamız.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 arkadaşlarımı felan özledikte...okulu dersleri sınavları böhh :-P[signature][hline]yer=kadıkoy mekan=sukru saracoglu o 55 bin sosisliden biri -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_Fenerbahçe
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Ardeth, 16 Ağustos 2004 01:52 tarihinde demiş ki: ben hayatım boyunca lise3ü tekrar ve tekrar okumaya razıyım hemde össsi ile beraber Lise 2'nin üstüne yoktur abi ama doğru senin başka nedenlerin var :) Ahh ahh anılar depreşti şimdi.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Okulu özleyeni döverim :hrr:[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ehehe yardım alırız o zaman :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bende özledim liseyi. Üniye daha bu sene başlıcam ama sınıf sistemi olmayacağı için lise ortamı olamaz orda. Derslerdeki eğlenceler olmıcak. Ya ne biliyim olamaz ki lise gibi ünide okuldaki arklarla arada bi buluşuyoz da sonuçta 7 yıl boyunca her allahın günü yüzünü gördüğün insanlardan ayrılmak ayrı bi koyuyo insana.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 sınavları çalışması dersleri hariç özledim valla :p[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ben hiç özlemedim.[signature][hline]Fecondation under control of the King
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 deli gibi özledim..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Üniversiteyi özledim.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 biliyorum okulu bitirenler ağır ağır şöyle diyecekler bana "büyüyünce özlersin" "x'in depreşince y olursun" ama o kadar mutluyum ki bu sene gerzek hocaların dırdırıymış yok saçları kestirmiymiş, yok kravatını takmıymış hepsi bitiyo. Evet bu işin özlem yanı da var ama napalım mecburuz zaten.[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher
hasansemre Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ilkokulu ,ortaokulu ve liseyi çok özledim. Ama bıraktığım üniversiteyi hiç özlemedim :) Bi kaçınız demişsiniz ünide ortam yok falan filan kesinlikle hak veriyorum o lisedeki can ciğer arkadaşlık yok gezmek tozmak yok sağda solda kendini kasmış tipler ile 4 yıl debelenmek hiç özlenesi birşey değil. Tabi hatun muhabbetlerini ayrı bi kenarda incelemek lazım :P[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... [Bu mesaj hasansemre tarafından 16 Ağustos 2004 13:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 sınavlar dersler pf düşündükçe işim daralıyor.:hrr:[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe
Deluna Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ben özlüyorum çünkü temelli bitti :( Üniversiteyi de bitirince bişi kalmadı yaw
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 aynen. zaten o özlenilecek arkadaş ortamı geyik ortamı olmadıktan sonra insan delirir. ha bazı inekler var tabii, onlara çip mi takmışlar orasını bilmiyorum. insan lise 1'de bile niye tenefüslerde test çözsün. hepsinde ya. öğeh.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ahuha :D harbi o inekler cok garip robot sanki :horace:[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe
Öne çıkan mesajlar