Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Arkadaşlar Ataşehirdeyim ve yarın akşam 6.30'ta Boğaziçi Üniversitesinde olmam gerekiyor. Üsküdar'dan motorla Beşiktaşa geçebilirim veya Zincirlikuyu Metrobüste inebilirim. Bu 2 alternatifimden sonra bu Hisarüstüne nasıl gidebilirim ben ? 4 tane otobüs buldum 59R,43R,559C ve 125 numaralı araçlar oraya gidiyor,ama hareket saatleri çok orantısız şekilde yazıyodu iett'de dolayısıyla Beşiktaş veya Zincirlikuyu'da ki duraklarda kaç da olurlar veya olurlar mı onu kestiremiyorum. Farklı alternatif yol çalışmalarınızı rica ediyorum nolur yardımcı oln sçs öptm kib bye aeo 2.sorumda şu arkadaşlar,Yeşilyurt'a nasıl giderim. Üsküdar-Kadıköy-Metrobüs vs vs ne şekilde en kısa gidebilirim oda diğer sorum önce ilki önemli yalnız teşekkür ederim herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 metrobusle zincirlikuyuda in. ordan rahat rahat bulursun otobus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 geçme sıklığında sorun yaşamam diyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 yok yok metrobusten sora orası ana arter oldu ztn nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 zincirlikuyu dan metroya binip itü de in. Ordan taksi tut. Yakın sanırım itü ayazağa'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 zincirlikuyuda indikten sonra trafik yoğunluğuna bağlı olarak 10 - 15 dakika aralıklarla 43r ve 559c geçiyor. beşiktaşa geçersen de aynı şekilde, barbaros bulvarına çıkan yokuştaki durakta beklersen bu iki otobüs geçer oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 taksiye binme zincirlikuyudan hisarüstü otobüsleri çok sık geçiyo, en temizi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ya şole diyim sana beşiktaştanda zincirlikuyudanda binsen aynı otobuse binicen ztn. beşiktaştan binersen barbaros bulvarı trafiğini çekersin hiç yoktan. 559c baya sık geçer. en rhaatı metrobus+559c olcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 metrobüsten in 7dk da bir hisarüstü geçiyor. 13221132 tane sefer var oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 taksi 25 lira tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 taksim + 559c. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 mokoko said: ya şole diyim sana beşiktaştanda zincirlikuyudanda binsen aynı otobuse binicen ztn. beşiktaştan binersen barbaros bulvarı trafiğini çekersin hiç yoktan. 559c baya sık geçer. en rhaatı metrobus+559c olcaktır. sen bunu yap bence. en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 başta mokoko olmak üzere yardımcı olan bütün arkadaşlarıma sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Zincirlikuyu'dan bu işi götürücez. gel gelelim diğer sorumuza,Yeşilyurta nasıl gidicem arkadaş ben karşıdan ? Kadıköyden Denizotobüsüne binsem bakırköyde insem hangi araçlar geçer ne kadarda bir geçer(iett'den bulamıyorum bi türlü) veya üsküdardan beşiktaşa mı geçsem ordan mı daha rahat olur, yada eminönü dediler ordan sirkeciden trenle dediler. bi sürü bi sürü şey dediler. ve muhtemelen bu yeşilyurta mütemadiyen gitmem gerekecek bi süre. yani hergün akşam 6 gibi gidip 10 gibi dönecek şekilde bi yardımcı olursanız bana inanılmaz sevinirim mübarek ramazan günü yadım edin abilerim,ablalarım. edit: bide metrobüs gibi şahane bi araç alternatifimiz daha var yalnız onuda unuttum ben,yenibosna falan diyo bakırköy diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 72T Yeşilkoy - Taksim ve aynı hatta sarı dolmuş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 üsküdar-sirkeci-tren en pratiği bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 şeyi de düşündüm kadıköyden bakırköy deniz otobüsü ordan tren yeşilyurt. gidiş problemi değil de dönüş 9 sorasına kalınca nası olcak onu bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 alayına gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 http://harita.iett.gov.tr/ iettnin sitesi bütün alternatifleri verir sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 vermiyor abi bulamadım ben alternatif falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 deniz otobüsü + taksi en rahat olan bu sıcaklarda. ama deniz otobüslerinin karşısında bekleyen taksiler çok uyuzdur, kısa mesafe geyiği yaparlar. ben uzun mesafe bile olsa inadına binmezdim onlara. beklerdim boş gelsin diye. bir de havalimanı taksilerine gıcığım. onlara da inat giderim genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 BİNİŞ DURAĞI HAT NO İNİŞ DURAĞI DURAK SAYISI SÜRE BİLET ALTERNATİF HATLAR DETAY ATAŞEHİR 19M ÇARŞI 26 40 1 ? ÇARŞI 125 BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTE 23 49 2 ? 1 nolu çözümün; toplam durak sayısı 49, seyahat süresi 89 dakika ve seyahat maliyeti 3 bilettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 @noopy; abi onu hallettik zaten,onunla ilgili çözümleri iett de bulduğumuda yazmıştım,sorduğum şey ne sıklıkta geçtiği ve başka alternatiflerin olup olmadığıydı. bahsettiğim sitede yer almayan şeyse,yeşilyurta gidiş planlarım. @rahatsiz; abi taksi takriben kaç kaat yazar oraya peki ? eylül ortası gibi başlıcak benim gidip gelmeler,haftada 2-3 gün gözüküyo. hani taksi 3-5 lira yazıcaksa en azından giderken değilde denizotobüsüne dönüşte yetişme ihtimalim varsa taksi kullanabilirim. hadi gidişi bi şekilde hallettikte esas mevzu 21.00'dan sonra benim nasıl döneceğim,onu çözemiyorum bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar