Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl Giderim Vol.12954189515

Valeron

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Ataşehirdeyim ve yarın akşam 6.30'ta Boğaziçi Üniversitesinde olmam gerekiyor.

Üsküdar'dan motorla Beşiktaşa geçebilirim veya Zincirlikuyu Metrobüste inebilirim. Bu 2 alternatifimden sonra bu Hisarüstüne nasıl gidebilirim ben ?

4 tane otobüs buldum 59R,43R,559C ve 125 numaralı araçlar oraya gidiyor,ama hareket saatleri çok orantısız şekilde yazıyodu iett'de dolayısıyla Beşiktaş veya Zincirlikuyu'da ki duraklarda kaç da olurlar veya olurlar mı onu kestiremiyorum.

Farklı alternatif yol çalışmalarınızı rica ediyorum nolur yardımcı oln sçs öptm kib bye aeo

2.sorumda şu arkadaşlar,Yeşilyurt'a nasıl giderim. Üsküdar-Kadıköy-Metrobüs vs vs ne şekilde en kısa gidebilirim oda diğer sorum önce ilki önemli yalnız teşekkür ederim herkese
Sosyal ağlarda paylaş

başta mokoko olmak üzere yardımcı olan bütün arkadaşlarıma sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Zincirlikuyu'dan bu işi götürücez.

gel gelelim diğer sorumuza,Yeşilyurta nasıl gidicem arkadaş ben karşıdan ? Kadıköyden Denizotobüsüne binsem bakırköyde insem hangi araçlar geçer ne kadarda bir geçer(iett'den bulamıyorum bi türlü)

veya üsküdardan beşiktaşa mı geçsem ordan mı daha rahat olur, yada eminönü dediler ordan sirkeciden trenle dediler. bi sürü bi sürü şey dediler.

ve muhtemelen bu yeşilyurta mütemadiyen gitmem gerekecek bi süre. yani hergün akşam 6 gibi gidip 10 gibi dönecek şekilde bi yardımcı olursanız bana inanılmaz sevinirim mübarek ramazan günü yadım edin abilerim,ablalarım.

edit: bide metrobüs gibi şahane bi araç alternatifimiz daha var yalnız onuda unuttum ben,yenibosna falan diyo bakırköy diyo
Sosyal ağlarda paylaş

@noopy;
abi onu hallettik zaten,onunla ilgili çözümleri iett de bulduğumuda yazmıştım,sorduğum şey ne sıklıkta geçtiği ve başka alternatiflerin olup olmadığıydı.

bahsettiğim sitede yer almayan şeyse,yeşilyurta gidiş planlarım.

@rahatsiz;

abi taksi takriben kaç kaat yazar oraya peki ? eylül ortası gibi başlıcak benim gidip gelmeler,haftada 2-3 gün gözüküyo. hani taksi 3-5 lira yazıcaksa en azından giderken değilde denizotobüsüne dönüşte yetişme ihtimalim varsa taksi kullanabilirim.

hadi gidişi bi şekilde hallettikte esas mevzu 21.00'dan sonra benim nasıl döneceğim,onu çözemiyorum bi türlü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...