Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

home basic ile premium arasındaki farklar?

strangegoodby

Öne çıkan mesajlar

windows media center ı ben napıyım bana windows media player yeter.özel oyunlar ne anlamadım? bir de lan konusunda birşeyler buldum.ağa giriş yapabiliyor ama dosya alıp gönderemiyormuşsun bu doğru mu?lan bağlantısında bir problem olmaz heralde?mesela landan internete bağlanmada yada landan ağa girip başka bir pc den print etmede?
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası üniversitede yurtta kalıcam.ağ kurmak gerekli olurmu bilemiyorum.gidiceğim yurtta lan dan internet veriliyormuş.bu konuda sıkıntı olmadığı sürece landan da print edebildiğim sürece problem olmıycak gibi.sonuçta oda arkadaşlarımla en kötü internet üzerinden bağlanırız.

bir ürün buldum.vatan computerde basic to premium diye 97 TL satıyolar.en kötü ondan alırım gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

strangegoodby said:

açıkçası üniversitede yurtta kalıcam.ağ kurmak gerekli olurmu bilemiyorum.gidiceğim yurtta lan dan internet veriliyormuş.

üniversite internetlerinde genelde ethernet kablosunu takıp normal internet kullanırmış gibi kullanıyorsun.
öyle network üzerinden ana makineye bağlanma durumları olmadığı için sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...