strangegoodby Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 yeni bir notebook alıcam.2 model arasında kaldım.birinde basic birinde premium yüklü.aralarında ciddi bir fark yoksa basic olanı alıcam.ağ bağlantı kurmada farklılık varmış.tam olarak ne oluyor bilmiyorum haliyle bir danışıyım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 en fazla 8gb ram kullanırım, multitouch monitör hiç almayı düşünmüyorum, özel windows oyunları işime yaramaz, windows media sistemini ben ne yapayım, diyorsan basic alcaksın. http://img16.imageshack.us/img16/6151/windowschart.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 windows media center ı ben napıyım bana windows media player yeter.özel oyunlar ne anlamadım? bir de lan konusunda birşeyler buldum.ağa giriş yapabiliyor ama dosya alıp gönderemiyormuşsun bu doğru mu?lan bağlantısında bir problem olmaz heralde?mesela landan internete bağlanmada yada landan ağa girip başka bir pc den print etmede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 network printing ve internet sharing'e yes diyor tabloda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 o zaman basicliyi seçicem (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 homegroup eziyeti var, sadece join modelleri arasinda birbirinize bakar durursunuz. homegroup u hafife almayin. internet sharing tamamen bi ag ortami saglamiyor. bunun icin homegroup yaratabilme yetileri lazim. min alincak win7 premium derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 hali hazırda homegroup'u destekleyen bir versiyon varsa ve ona bağlanacaksa sorun olmaz ki. 3-4 tane win basic laptop alıp lan kurmuyacak herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Basic'de Aero yok. Bence Premium olanı al. Aero güzel şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Bone said: hali hazırda homegroup'u destekleyen bir versiyon varsa ve ona bağlanacaksa sorun olmaz ki. 3-4 tane win basic laptop alıp lan kurmuyacak herhalde? devamli yanci mod. ilginc teoriler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 açıkçası üniversitede yurtta kalıcam.ağ kurmak gerekli olurmu bilemiyorum.gidiceğim yurtta lan dan internet veriliyormuş.bu konuda sıkıntı olmadığı sürece landan da print edebildiğim sürece problem olmıycak gibi.sonuçta oda arkadaşlarımla en kötü internet üzerinden bağlanırız. bir ürün buldum.vatan computerde basic to premium diye 97 TL satıyolar.en kötü ondan alırım gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 windows 7 uzun ömürlü olucak gibi, hani bikez alırsın yıllarca kullnırsın zaten merak etme boşa gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 basic li olanı alır denerim.yetmediği yerde premiuma geçerim daha mantıklı olcak gibi.çünkü basic sistemli notebook hem daha büyük ekrana hemde daha iyi ekran kartına sahip o yüzden basic koymuşlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 strangegoodby said: açıkçası üniversitede yurtta kalıcam.ağ kurmak gerekli olurmu bilemiyorum.gidiceğim yurtta lan dan internet veriliyormuş. üniversite internetlerinde genelde ethernet kablosunu takıp normal internet kullanırmış gibi kullanıyorsun. öyle network üzerinden ana makineye bağlanma durumları olmadığı için sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 o zaman süper :D umarım bu bilkent için de geçerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar