Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 eh ben kessinlikle o anlamda söylemedim :) (öyle bir düşüncemde yok zaten) Ama bence sadece bir monitör ekranı '' Biliyorum 999 tanesi sadece okuyup sonra yine monitörün arkasından acıları hissetme veya aşık olma oyunlarına geri dönecekler sanal yaşamlarında mutlu olacaklar. Olsun varsın...'' böyle bir genelleme yapmana olanak vermez, monitör arkasından karşındaki insanların nasıl bir hayatları olduğunu göremezsin, ve bence senin söylediğin genellemeleride doğrulayabilmek için o hayatları bilmen gerekir önce[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 15 Ağustos 2004 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Onu bir betimleme olarak al ve ardında yatan anlamı anlamaya çalış derim. Mesela sanal yaşamdan neyi kastetmiş olabilirim gibi. Birde tabii ki oturup bir istatistiksel çalışma yapmadım, zaten bunun için yeterli veri vede daha önemlisi bu verileri objektif olarak değerlendirebilmeyi sağlayacak mutlak kriterler zaten yok. Böyle kriterler olmadığından bunları sadece birer benzetme olarak algılamakta fayda var.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 İyide sen orda tanımadığın insanların karakter betimlemesini yapıyorsun, yani bir insanın karakter betimlemesini göz renginden yapma şansın nekadarsa seninde şansın okadar bence. Ayrıca sen o betimlemeyi burda yazılarını okuyan insanlarda mal etmişin açıkça bence bu çok yanlış çünkü burda bahsettiğin insaları o betimlemelerle çerçeveleyecek kadar iyi tanıdığını sanmıyorum [Bu mesaj Ardeth tarafından 15 Ağustos 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Ardeth tarafından 15 Ağustos 2004 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 beşki monitörün başından kalkıp geziyorsun ama bunu benim kanımca kendi fikirlerin ve görüşlerine uygun sana benzeyen insanlarla yapıyorsun, peki monitörünün başından kalkıpta bu çerçeveleri uydurduğun insanların kaçının hayatının içine girdin? Burda yazılarını okuyan bahsettiğin 999 kişinin?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 dr sean maguire konuştu ehe[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 valla en son bunu yapan bir insan olduğumu anladığım için bu fikir aklımda geldi yoksa bende bu konuda çok eksik bir insaım onu kabul ediyorum[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 İlginç.[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım Paticik Thread Saptıranlar derneği Başkanı Hayat Pokere Benzer. Eğer Kartlarını Düzgün Oynarsan Daima Kazanırsın.
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 tekrar ediyorum rakamlara takılma, bunlar sadece birer benzetme yoksa bir bir insanlara yöneltilmiş bir eleştiri yok. Zaten bunu eleştiri olarak alacak insanlar bir miktar yüreklerine huzursuzluk tohumu kaçmış hayatı sorgulayan, bir şeyleri yaşamak isteyen kişiler olacaktır. Ancak onlar bu eleştirilerden huzuruz olurlar. Onlarında bir gün bu iç hesaplaşmalarından sıyrılıp doğru bildikleri yolda ilerleyeceklerini umuyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 eh peki ben sadece hiç bir şey yaşamadığını düşünüpte neler neler yaşadığını sonradan anladığım bir çok insan tanıdım ondan söylemiştim. bazı insanlar kapalı kutu gibidir hiçte dıştan göründükleri gibide değildir ayrıca bunuda hatırlamak lazım. Altın işelemeli bir sandık toz toprak çıkabileceği gibi eski çürümüş tahta bir sandıktan hazine çıkabilir[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Sevmedim, cok yapmacik geldi.[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene [Bu mesaj Cd- tarafından 15 Ağustos 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 başlıkla konunun ne alakası var ? anlıyamadımda[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım Paticik Thread Saptıranlar derneği Başkanı Hayat Pokere Benzer. Eğer Kartlarını Düzgün Oynarsan Daima Kazanırsın.
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bizim sadece aklımızda oluşturduğumuz ve bize empoze edilen imajların, etiketlerin arkasına ne zaman bakmaya başlıyacağız gibi bir şey olabilir mi dersiniz?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 benimde tam demeye çalıştığım buydu...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Bu şekilde bir yazıyı hemen yazarım isterseniz.. Böyle gaz yazı yazma tutkusu doğdu son zamanlarda bi kamyon okuyorum her hafta.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Demek ki artık insanların kaybettikleri bazı duygularından dolayı bu şekide gaz yazılara ihtiyaçları var. Kötü olan bu tip yazılar değilde onlara ihtiyaç duyulur olması.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 *!sadece yazıda kalmamalı*[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 tek bir yazı bir şeyleri doğrudan değiştirmez ama bazı kişilerde bir kıvılcım çakmaya yarar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 15 Ağustos 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Ya milletin ilgisini sömürüyor ben de ediye katılıyorum alayı yalan bunların.. Yok Sır kapısı gizli dünyalar aşkın mucizelerei. çöplük hepsi[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 gaz yazılar böyle ters tepebiliyor. düz düz anlatmak en mantıklısı. aslında kısaca yazının demek istedikleri şöyle; bu altınızdaki arabalar, bankanızdaki para, üstünüzdeki pahalı elbiseler bir bok değil. o etiketleri biz yarattık biz tapınıyoruz. pis kokan, üstü başı yırtık adamdan da gerçekte hiç bir farkımız yok. o da bir insan, o da sevgi dolu olabilir ve o bok içinde yaşarken bizim rahat rahat evimizde otururken cici vicdanımız zonklamasın diye bu gerçeği unutuyoruz o kadar.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 O programlardaki ana solganda eden bulur.. Başka bişi değil.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Rahan, 15 Ağustos 2004 23:57 tarihinde demiş ki: o da bir insan, o da sevgi dolu olabilir ve o bok içinde yaşarken bizim rahat rahat evimizde otururken cici vicdanımız zonklamasın diye bu gerçeği unutuyoruz o kadar. tam haber spikerleri gibi konuştun burda.. en üstteki yazıda mesela direk duygu sömürüsü var.. herkes bill gates gibi zengin ve rahat bir yaşam ister. bunu sen de istersin ben de isterim, tinerci çocuk da ister. ama lise çıkışlarında, tincercilerin sana hücum etmesi, "şef siftah" gibi şeyler demesi, bıçaklarla boya fırçalarıyla filan uğraşman, tinercilere karşı bir nefret yaratıyor. ama sonra akşam haberlerde, bu tincerci çocuklarını öven "onlar da birer insan, onlar çok iyi kalpli insan, yardım edin onlara" tarzında toz pembe haberler görünce, insan allak bullak oluyor.[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 16 Ağustos 2004 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 sır kapısı gibi[signature][hline]orochi
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Gerçeği görmekle ilgisi yok .. Ama insanları dışıyla değil içiyle değerlendirmekle ilgisi varda biraz fanteziye kaçmış bu hikaye..[signature][hline]Siamonun Resimleri
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 öldügümüz zmn.. p.s:topic ismine iaden..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Bonecrusher, 16 Ağustos 2004 01:33 tarihinde demiş ki: ama lise çıkışlarında, tincercilerin sana hücum etmesi, "şef siftah" gibi şeyler demesi, bıçaklarla boya fırçalarıyla filan uğraşman, tinercilere karşı bir nefret yaratıyor. yaptıklarını tasvip etmiyorum tabiki, ama sen onun yaşadıklarını yaşasaydın, sokağa atılsaydın, kimse sana sahip çıkmasaydı muhtemelen onlardan biri olacaktın (tabii ben de). said: ama sonra akşam haberlerde, bu tincerci çocuklarını öven "onlar da birer insan, onlar çok iyi kalpli insan, yardım edin onlara" tarzında toz pembe haberler görünce, insan allak bullak oluyor. övmek mi oluyor o? övmenin sözlük anlamı görmeyeli bayaa bayaa değişmiş. tinerciler zekidir tinerciler çalışkandır mı demiş? yoksa onların da insan olduğunu mu hatırlatmış? yoksa hayvan mı onlar? av yasağı ne zaman kalkıyor? kimi kimsesi olmayan, sokağa atılan çocukların tinerci olmasına izin veren bu ülke. onlar hala sokakta yaşarken toplayıp götüremeyen de bu ülke. onları adam edemeyen de bu ülke. bütün suçları toplayıp üzerilerine atmak ise tamamen dombililiktir taoculuktur. yardım etmek herzaman para, yicek vermek falan değildir, toparlarsın çocukları doğru düzgün rehabilitasyondan geçirirsin. çocuk esirgeme kurumlarını düzeltirsin. yenilerinin eklenmemesini sağlarsın. ha birde herkes zengin olmak ister diyorsun da. o cebindeki para toplum olmadan ne işe yarıycak? fabrikalar, tarlalar, çalışanlar olmasa o paranın hiç bir değeri yoktur, çöptür sadece. toplum hastalıklıysa ne olcak? tinerciler bu toplumun bir parçası/yarası değil mi? [signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! [Bu mesaj Rahan tarafından 16 Ağustos 2004 04:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Rahan tarafından 16 Ağustos 2004 04:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar