Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Şöyle az yakan cinsten , en fazla 10.000 TL'lik , kullanışlı , çok eski model olmayan sorun çıkarmayan, öğrencinin kullanabileceği, milleti toplayıp gezebilinecek bir araba önerisi istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 http://www.showbus.com/A/A2008-0835.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 reno spring. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 toros al toros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 pejo 206 var. citroen SAKSO var. opel KORSA var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 reno twingo yada beyaz şahin make your choice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 abi şahin ne yaa , öğrenciyiz dedik , milleti bindirecez dedik. olmadı bi modifiye çakarız mis gibi olur aslında .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 arkadaş 97 model polo aldı 11 bin liraya. denk getirirsen iyidir vosvos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 barnacle said: arkadaş 97 model polo aldı 11 bin liraya. denk getirirsen iyidir vosvos. evet öneriler içinde en mantıklısı polo gibi geldi. Bi de LPG li bir araba bulabilirsek daha iyi olacak gibi bütçe açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 lpgli megane coupe sarı renk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 travesti arabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 lpg kendin taktır. motor ömrü vs açısından. 1,300 zavoli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 synthesizer said: travesti arabası tigra dan ona mı geçtiler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 yok ikisi beraberdi zaten. megan kupe ve tigra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 tigra varken megan`nın çizimleri yoktu, mürekkepti daha =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ben orta okuldaki muhabbetleri hatırlıyorum ya, bi arkadaş tigra istiyorum büyüyünce demişti, onu ezmiştik. meganın da lafı geçmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Ben orta okulken sene 93 tü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Günde 24 liraya araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 98 model micra falan lpgli 8bine temiz çok rahat bulursun. Tek kapı falan çok gaza abanmazsan 140 falan yakar diye düşünmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 barnacle said: ben orta okuldaki muhabbetleri hatırlıyorum ya, bi arkadaş tigra istiyorum büyüyünce demişti, onu ezmiştik. meganın da lafı geçmişti. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Lğtfen arabaların yakıt harcamaları konusunu XX TL yakar seklinde yapmayın biraz daha taksiciden hallice yazın 100kmde kaç litre yakar onu yazın. Böylece her zamda oturup amele gibi simdi kaç yakıcaz hesabı yapmazsınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 2. el accent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 2000 model 75 bin km'de 1.6 otomatik benzinli polom var satiyim sana kesin alıcıysan. LPG'sini takarsın artık. valla 3 yıldır kullanıyorum,şahsen ben bi yere vurmadım,bi yerde bana vurmadı benden öncekiler naaptıysa bilmem ama 3 yıldır Allah'ı var beni hiç rahatsız etmedi.Benzin hariç. Benzinli kullancaksan alma çünkü eski motor çok yakıyo bide 1.6 otomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 100km 12 litre yakıyo mu mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Absolut said: Lğtfen arabaların yakıt harcamaları konusunu XX TL yakar seklinde yapmayın biraz daha taksiciden hallice yazın 100kmde kaç litre yakar onu yazın. Böylece her zamda oturup amele gibi simdi kaç yakıcaz hesabı yapmazsınız :P abi cok katiliyorum ya ben anlamiyorum zaten adam diyo ki 120 lir ayakar tamamda ne zaman yakar yane benzin haftada bir fiyati deisen bisi nasil hesapliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar