Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 rakibin 10 kişi oynuyor, gole ihtiyacın var ve sen karşı ekibe 90.dakikada öyle bir gol pozisyonu veriyosun ki. (boş kale dağa taşa atan adam) yazık yani. benim kadıköydeki maçta da pek bi inancım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Biz her maça 10 kişi başlıyoruz. Eskiden alex bari top bizdeyken oynardı artık oda yok. Bir ara 15-20 dk top bile ayağına değmedi ki FB'nin ortasaahada top yapamadığı zamanlar. Tam ihtiyaç olan zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 1:0 iyi skor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 abi gürcan bilgiç konuşuyor ntvsporda biri beni kessin lütfen, adam neler diyor biz başka maç mı izledik yahu. sahada çok güzel şeyler gördük, orta saha alanında fener rakibinden çok üstündü falan diyor ne diyosun sen birader ne içtin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 lan paok maçına beni çıkarsan o gazla it gibi oynarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 yani aslında eksiklerimizi göz önünde bulundurup üstüne bi de bugünkü paoku düşünürsek zorlanmadan geçilebilecek takım. şöle iyi takım böle canavar takım diye şişirip şişirip durdular, ben de heralde yine bi young boys vakası izlicez dedim ama paokun bi numarasını göremedim açıkçası. gel gelelim deyim yerindeyse talihsiz bi şekilde elenicez gibi geliyo bana. talihsiz dememin nedeni bu kadar eksiği olmayan bi fenerbahçe paok'tan gayet üstün bi takım gözümde, fakat yine de bu elenmeye engel olamayacak zira kontradan gol yemekte üstümüze yok. kadıköyde paok bi gol buldu mu işi bitirir, ki öyle olacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 fener gelip kadıköyde yunana elenirse çok kızarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 niangi begendim ama cok saglam duruyor. donusler, kontrol paslar cok saglam. bileklere hakim sacma hareketleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Fenerbahçe yunan'a elenmez merak etmeyin. rıdvanın vaktiyle dediği gibi alex yokken Fenerbahçe eh fena değil bir takım. ama Emre yokken Fenerbahçe kötü bir takım. mehmet topuz denen sığır guiza'dan daha büyük bir skandal haline dönüşüyor her geçen gün. guiza'nın bi gün patlıyacağına inanırım da şu topuz'un patlayacağına dillendirdiğim halde her geçen maç daha az inançla yaklaşıyorum. niang beklediğimden de iyi çıktı. sonunda güçlü bir forvetimiz olacak gibi. emre stoch dia ve alex feci besler, 20 golü aşar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs304.snc4/40514_431650532578_171918897578_4914093_468494_n.jpg bu adamda olmasa hiç takip etmicem takımı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 mokoko said: zaa'lık bir durum yok. yine bi avrupa maçı yine bi suru kritik yerde eksikler vardı. iyi oynamadık net bi şekilde ama turu geçeriz kadıkoyde. genç oğlanlar maci sonrasi..hımpssh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 o değilde gökhan gönül ne top çıkarmış arkadaş. Bu arada niang da fena oynamış. Coşar kendisi bu ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bu hakemlerle uefa avrupa ligi bitmez arkadaş, benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bedavadan kırmızı bile verdi daha ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 papazoglu o golü nasıl kaçırdı, halen çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 BiTcH_oFBaT said: o değilde gökhan gönül ne top çıkarmış arkadaş. ... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 applev0dka said: mokoko said: zaa'lık bir durum yok. yine bi avrupa maçı yine bi suru kritik yerde eksikler vardı. iyi oynamadık net bi şekilde ama turu geçeriz kadıkoyde. genç oğlanlar maci sonrasi..hımpssh.. ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 baya iyiydik. niangı da sevdim. gerisi mühim deel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 mokoko said: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs304.snc4/40514_431650532578_171918897578_4914093_468494_n.jpg bu adamda olmasa hiç takip etmicem takımı resmen. Cidden FB'nin tek başarılı yatırımı Gökhan oldu heralde canla başla oynuyor. Cristian'ın yerine Emre'nin yanında Topuz oynamalı Dia'da sağda. Cristian ve Selçuk artık bıktırdı. Topuz'da performansı düştü ama her türlü Cristian'dan iyi iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 seneye yada devre arasında bizde bu adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 seneye niangda beşiktaşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Seneye takımı satıyoruz demek o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 türk lazım ya bize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Buddha said: Cristian ve Selçuk artık bıktırdı. Topuz'da performansı düştü ama her türlü Cristian'dan iyi iş yapar. uzun süre josico selçuk maldonado deniz barış değişerek ön libero oynadıkları için fenerliler yeterli tepkiyi koyamıyor selçuk baroni ikilisine o günlerin şokunu atamadık üstümüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Llama said: türk lazım ya bize :) Sizi Allah doyursun abi şimdide elimizdeki tek tük oyuncuya mı göz diktiniz :) Bizede yabancı lazım ver Q7'yi al Gökhanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar