Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AL: PAOK - Fenerbahçe / 19.08.2010 / 21.30 »

Alcadras

Öne çıkan mesajlar

yani aslında eksiklerimizi göz önünde bulundurup üstüne bi de bugünkü paoku düşünürsek zorlanmadan geçilebilecek takım. şöle iyi takım böle canavar takım diye şişirip şişirip durdular, ben de heralde yine bi young boys vakası izlicez dedim ama paokun bi numarasını göremedim açıkçası.

gel gelelim deyim yerindeyse talihsiz bi şekilde elenicez gibi geliyo bana. talihsiz dememin nedeni bu kadar eksiği olmayan bi fenerbahçe paok'tan gayet üstün bi takım gözümde, fakat yine de bu elenmeye engel olamayacak zira kontradan gol yemekte üstümüze yok. kadıköyde paok bi gol buldu mu işi bitirir, ki öyle olacak bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe yunan'a elenmez merak etmeyin. rıdvanın vaktiyle dediği gibi alex yokken Fenerbahçe eh fena değil bir takım. ama Emre yokken Fenerbahçe kötü bir takım. mehmet topuz denen sığır guiza'dan daha büyük bir skandal haline dönüşüyor her geçen gün. guiza'nın bi gün patlıyacağına inanırım da şu topuz'un patlayacağına dillendirdiğim halde her geçen maç daha az inançla yaklaşıyorum.

niang beklediğimden de iyi çıktı. sonunda güçlü bir forvetimiz olacak gibi. emre stoch dia ve alex feci besler, 20 golü aşar diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs304.snc4/40514_431650532578_171918897578_4914093_468494_n.jpg

bu adamda olmasa hiç takip etmicem takımı resmen.

Cidden FB'nin tek başarılı yatırımı Gökhan oldu heralde canla başla oynuyor.

Cristian'ın yerine Emre'nin yanında Topuz oynamalı Dia'da sağda. Cristian ve Selçuk artık bıktırdı. Topuz'da performansı düştü ama her türlü Cristian'dan iyi iş yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Cristian ve Selçuk artık bıktırdı. Topuz'da performansı düştü ama her türlü Cristian'dan iyi iş yapar.

uzun süre josico selçuk maldonado deniz barış değişerek ön libero oynadıkları için fenerliler yeterli tepkiyi koyamıyor selçuk baroni ikilisine o günlerin şokunu atamadık üstümüzden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...