_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Ben bu sene sınavda Konya Selçuk üniversitesini kazandım Alaaddin Keykubat kampüsüymüş..şehir hakkında hiçbir fikrim yok.o civarda yaşayanlardan en iyi yurt tavsiyelerini almak istiyorum.Birde devlet yurdumu özel yurtmu daha iyi.birde vay sen nerdeydin dün gece diye arıza çıkartırlarmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 konya hakkında bildiğim tek şey konyalı bi arkadaşımın bir sözüdür: "Konyada gündüzleri iman, geceleri döl akar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 devlet yurdunun olayı arıza çıkartmak zaten. Konya gibi mütevazi şehirlerde yapman gereken ev tutmak. Hatta senin için Alaaddin Keykubat'ın ilçesinde ev aradım, çıkan ilk ilanı veriyorum: http://www.hurriyetemlak.com/real_estate/residence/advertise_detail.php?ad_id=4773524 Böyle bir ev tutacaksın, sınırsız internet bağlattıracaksın, sonra da okulun ilan panosuna internetli 3+1 eve diye ilan vereceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ama 1 sene yurt zorunlu malesef aile sebebiyle ama yurdu ben seçeceğim ev süper olurdu ama koşullar işte:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Eğer maddi nedenlerdense yurt daha pahalıya gelir, yok ailem istemiyor diyorsan: http://www.ozelyurtpansiyon.com/yurtlar/konya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Ne yazıkki konyada yurtlar pek iyi deil. Bende konyada okumaktayım ilk sene özel yurtta kaldım. İdeal yurtları kötünün iyisi şeklinde. Ancak yurtların çoğunlugu şehir merkezinde. Bu da demek oluyor ki 40 dk gidiş 40 dk da geliş derken toplamda 2 saatini yolda geçireceksin. Ailenle konus derim. Yurt baya azap şeklinde olacak zira :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 çok teşekkür ederim görüşleriniz için Gerge senin verdiğin linkte birtek ata yurdu kafama yattı.Ohyeah senin görüşünüde yurda kaydolduktan sonra bir sorun cıkarsa.1-2 ay içindeolay cıkararak eve cıkmak zorunda kalıcam.şayet bir iyileşme var ise 1 yıl dayanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar