Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternetten Para Kazanılır Mı?

Turkoglu

Öne çıkan mesajlar

bahsettiğin şey ben evimde oturayım, bir sitem olsun oraya bir şeyler koyayım ayda bana bilmem ne kadar dolar gelsin ise o iş zor. google adsense ile çok zor hemde.

* iyi bir (1) fikir (mesela araba nasıl tamir edilir sitesi)
* fikri anlatacak güzel bir zeka (yazacak güzel şeylerin olması lazım)
* çok iyi ingilizce (türkçe olursa o kadar para kazanamazsın)
* güzel bir site (navigasyonu özellikle iyi olması lazım)
* senin gibi olan diğer dost siteler (karşılıklı reklam)
* biraz sermaye (zorunlu değil ama hızlı başlamak için araba tamir kelimesi için reklam vermen gerekir)

bunları sağlarsan zaten benim kadar çalışıyor olacaksın. ben yatayım para gelsin yok ne yazık ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Cok olmasin ama genede ayda 300-500 takviyesi olsun dersen paylasim siteleri candir bu konuda alirsin hotfile uyeligini ondan sonra uploada baslarsin saglam sitelere linkler verirsin ne kadar genis urun yelpazesi o kadar cok download ne kadar cok download o kadar cok para mantigi ile :) Adwordsden kat kat iyidir yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

Pek detayli yanit veremez public ortamda belki yasak olabilir sonucta korsan film fln anlatmasi gerekecek. Isin ozu dowload et upload et hatta remote upload var belli bir limite kadar sen upload etmeden baskasininkini direk alabiliyorsun sen yapmissin gibi. O linklerde download edildikce para getiriyor. Ama cok fantastik gelir bekleme 300-500 arasi anca gelir gerci psikopata baglarsan yine milyara dayayabilirsin ama surekliligi olmaz sonucta.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...