gecko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 7 saat torrent için açık bıraktım pc yi prototype iniyo 12 saat sonra biter yazıyodu, gittim geldim hala 12 saat yazıyor meğerse ben çıktıktan sonra birden bire seedler düşmüş, 10 kb ile indirmiş allah belanı versin demonoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 hiç indiremezsin inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 şu atarlı, saçma topiklere bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 beddua etmeyin lan 1 megabit ile iniyo zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ıyyy fakir korsan oyun indiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 asdadasd demonoid ne lan DEMONOID AHAHASHDASHDASH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ben demonoiddte seed sıkıntısı yaşamadım hiç torrentte seçici olmak lzm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 prototype iniyo işte ben hep demonoidde seed sıkıntısı yaşıyorum bu indirdiğim son torrent herhalde, illa popüler şeyleri indirmek lazım, onlarda her yerde bulunur zaten peh peh peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 arkham asylum oyna olm saçma sapan şeylerle zaman geçirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 zamunda var arenabg var. demonoid falan gereksiz şeyler müzik haricinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 batman oynarım da sistem kaldırmaz ne yazıkki eylülde gideceğim için parça alınmaz o yüzden sistemin kaldırdığı kadar oynayabiliyorum işte yoksa prototype ile işim olmaz, spiderman taklidi oyun, öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ya heryerde aynı torrentler dönüyor.bi farkı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 şu an indirdiğim prototype razor1911 tabii ki cracker gruplar dışında bir fark yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 sıkıcı oyun. gameplay gene güzel ama konu tırt. karakter çok op. indirme seni liseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 -Deno- said: gameplay gene güzel ama konu tırt. lol aynen böyle yalnız oyun "omg şimdi nolucak acaba" filan merakı yok oyunda, kan revan gidiyor işte gırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ya konusu belli işte resident evil çakması kaç tane oyun varki acaba hikayesi nereye gidiyor diye heyecanla oynadığımız metal gear, diablo falan olacakta neyse (:P) sırf gameplay için indiriyorum zaten kafa göz patlatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 iste o yüzden rapidshare'i seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 zamunda döver bariz. 1 seedden 700'le çektiğim oluyor nası oluyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 7thBreath said: zamunda döver bariz. 1 seedden 700'le çektiğim oluyor nası oluyor bilmiyorum. oha 4 harfli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 torrentz nokta kom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar