Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere Planları ve Eğitim Kredisi

Mortis

Öne çıkan mesajlar

yabancıların hadi bize türk yemeği göster olayını ben de yaşadım ilk geldiğimde

çünkü herkes türkiye'yi sadece kebabdan ibaret sanıyor, çoğu yemeğimiz de greek style olarak satılıyor hehe

ben yemek yapamiodum fakat şansıma haftasonluğuna türk bi arkadaşım geldi uniden ziyaretime.

o hafta da cambridge tour die bi organizasyon yapmıştık arkadaşlar arasında 30-40kişi, bu tayfa 6-7 ev arasında dolanıp yemek yiip içki içio değişik konseptelerde

bizim evde de türk yemeği rakı falan yapıp ikram ettik

gecenin sonunda da oyluosun en ii ev hangisi diye

açık ara farkla birinci olduk DAS. herkes en iyi evden en kötü eve kadar sıralıyor

galiba o 40 kişinin hepsi 1. i bizi yazdı öle bi dominasyon vardı ortamda uhehue

diğer evler de, işte uzak doğu konsepti vardı, bi tanesi ingilizdi , birisi pirate konsepti yaptı falan, öle tırt tırt şeyler! haha
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
asinanyavuz said:

Londra'da bildiğiniz tadları en böyle Türkiye'dekine benzeyen Türk restoranları var mı acaba? Öğrenci bütçesi içerisinde tabii mümkünse ^^

Hangi birine gitsek, bariz farklı tatlar var ve okuldakiler hadi bizi türk restoranına götür diyip duruyolar. Öyle bi yere götürmek istemedim. 4-5 farklı yere gittim olmuyo, o tat yakalanmıyo ehe.

Antepliler'e git.

Antepliler
46 Grand Parade, Green Lanes N4 1AG

Transport Manor House tube/29 bus
Telephone

020 8802 5588
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bişey soracam askerlik muhabbeti ile ilgili

ben şimid uniden 2009 da mezun olunca 2 sene tecil ettirdim 2011 aralıkda da asker olmam gerekiodu normalde

ama ingiltere'ye geldim, aralıkta da ataşeliğe gittim özel öğrenci başvurmu yaptım 1-2 hafta sonra da gönderdiler özel öğrenci fişimi vs. Onlar göndericez biz şubenize vs falan dediler öle sallamadım

şimdi martın 26sında 2 hafalığına türkiyeye dönüyorum . Bir arkadaşım benle aynı işlemi yapmıştı türkiyeye döndü o şu an şubeyi aradığında bize gelmedi belge falan demişler.
yai benim belgem de gitmemiş olabilir

ama elimde özel öğrenci belgem duruo

ben türkiyeye döndüğümde adamlar sen asker kaçağısın aralıktan beri bakaya düştün demesinler? düşmüş olsam bile elimde belge ile bunu halledebilir miyim, bakın böle böle öğrenci belgem var diyerekten

var mı böle bişey yaşayan deneyimleyen vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

of onlar cevap vermicekler geçen bi arkadaş aradı yok mail atın cevap gönderelim falna diip geçiştiriolar ya

1.tecilinin askerlik subesine bildirilip bildirilmedigini, durum hakkinda sana Turkiyeye donus tarihinden once bilgi vermelerini talep eden bir dilekce yaz.
2. Bu dilekceyi Londradaki Turk konsolosluguna mail at ve bu dilekceyi taahutlu postayla yazili sekilde yollayacagini da maile ekle, postayi ve maili gonder.
3. Profit.
Sosyal ağlarda paylaş

konsolosluktan mail geldi

sordum bakaya düştüm mü die de

ÖĞRENCİLİĞİNİZ TECİL BİTİMİNDEN ÖNCE BAŞLADIĞI İÇİN ŞU AN BİR SORUN GÖZÜKMEMEKTEDİR KONUYLA İLGİLİ MSB ASALDAN VEYA ŞUBENİZDEN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

CAPSle yazmışlar bi de lamerz gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu değiştiriorum, askerliği dediğiniz gibi şubeden falan öğrencez artık sorun olacağını sanmıyorum öğrenci olduğum için belgem vs de var.

neyse, 11 mayıs'da okulum bitiyor tamamen ve aralıkta tez teslimim var kısacası 6 aylık bir boş zamanım var. Dayımın evinde de kalmıyacam mayısdan sonra çünkü ister istemez yük olarak hissediyorum kendimi. O yüzden ya iş bulacam ya da 15 mayısda geri dönüyorum tamamen(15 mayısa bilet aldım ucuz die) istanbul'da çalışıp bi yandan da tezi aradan çıkarırım die.

kısacası 15 mayıs'a kadar iş başvurusuyapacam, bana sponsor olup bana work visa sağlayacak bi iş bulamassam dönecem

dün londrada bir şirkete başvurudm benim medya ve reklam sektöründe bugun mail geldi

said:
Hi Gokhan

Thanks for your application. Can I just check, do you have an EU passport, visa or permit to work in the UK?

diye , zatne böyle bişey bekliyordum, ben buna hayır yok full time çalışma iznim dediğim gibi, adam üzgünüz o zaman
diip başvurumu reddedicek.

tahminen hep böle olacak nereye başvurursam vurayım,
ulan bi şu post study work visa kalkmasaydı da 2 senelik en azından ilk başlangıç rahat olurdu.

kısacası 15 mayıs bana istanbul yolları gözüküyor gibi ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...