Bathory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paramla doverim onlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Bathory said: Musadeye gerek yok, ben zaten daga tasa yazarim kazandim amk diye. ahauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 kazanamadım bu arada. 3 tutturunca kazanıyosun 2 tutturdum diğer 3 sayı da bir eksiği ya da bir fazlasıydı asıl sayının, lanet ettim..,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 irish lotto'ya güvenmiştim, en kolay kazanılan o demişti onda bir cacık tutmadı. 10 times lucky kartlarından da uzak duruyorum :) bu arada bana çıksa ben de ismim açıklansın istemem ya. ama fazla verceklerse açıklarım np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 öf bi de erkek arkadaşım tutmayınca üzülme biz birbirimize sahibiz falan diyo allahım ORDA MİLYONLAR GİTMİŞ skdjfs hee dedim. gözümü para bürüdü ya. neyse ben kütüphneye gidiyorum. başka bir irish lotto'da görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Ben açamadım account'u ya, kafayı yedirdi site, durmadan authentication hatası veriyor. Sallayacağım bir adres sonunda. Register by post'la da uğraşmak istemiyorum, çok büyük meblağlar kazanmazsam adres sorun olmaz heralde direct hesaba yolluyor parayı sanki?...Yoksa Dyna senin adresi mi yazayım, büyük ikramiye gelirse payını alırsın:)...Yok olmuyo yani yüz kere denedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ya dayım 1970 lerde gelmiş ingiltereye, o zamanlardan beri oynuomuş her hafta, artık ne zamandan beri varsa lotto. çıkmamış hala bence fazla zorlamayın paranıza yazık haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Loto'sunda değilim de instant win tarzı çok fena şeyler var Monopoly (gerçi monopoly dediği 3 tane aynı şeyi bulmaca filan ama instant win olayı güzel) filan aklım gitti sitesinde. Ha bakınca direk para tuzağı ssfsfd:).. Da tabi bu işin kuralı yok 40 sene oynarsın çıkmaz, bir kere oynarsın çıkar:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Onlari oynadim ben epey. Arada 50-60 pound kazanip sonra 60-70 pound kaybedince biraktim :D Lotto +5 dan ust uste 4-5 kere 25 er pound kazandim. Tabi hirs unsuru araya girince fazlasini harciyorsun. Toplamda icerdeyiz her halukarda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Bella said: 10 times lucky kartlarından da uzak duruyorum :) sainsbury's e gittim birseyler almak icin of hadi bir tane oyniyim dedim 2pound 20 pound kazandim zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Selam, Konuyu azcik degistirip bir sey sormak istiyorum. Harcamalariniz ne duzeyde? Neye ne kadar veriyorsunuz? Ozelikde gundelik yasam olarak merak ediyorum, iste yemektir ulasimdir vesaire... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 hayir degistiremezsin once gozun aydin de, sunlardan birsey kazandim ya icim rahatladi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Ah şu adres işini halledebilirsem direk dalıyorum olaya..Olmuyor kafayı yedirtiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 di said: Selam, Konuyu azcik degistirip bir sey sormak istiyorum. Harcamalariniz ne duzeyde? Neye ne kadar veriyorsunuz? Ozelikde gundelik yasam olarak merak ediyorum, iste yemektir ulasimdir vesaire... Londra'da yasayanlar icin harcamalar sayfanin altinda bir tablo var orda ortalama rakamlari bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Abi yazi guzel de tam olarak aradigim sey degil. Daha detayli bir seyler bakiyorum esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Bu arada 16 Ocak aksami biz de size katiliyoruz hanimla. Vizelerimiz cikti, biletimiz zaten hazirdi. Bir tek ikamet sorunu kaldi ama bu hafta icinde hallederiz diye umuyorum. Vize kontrolde tipimizi begenmemezlik yapmazlarsa kurtulusunuz yok diyebiliriz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Hadi hayirlisi. Ortalama degerler ile, Giderler: zone 1-3 haftalik travel card 34 pound. Bi bardak kahve 2 pound iyi bir yerden paket sandwich 3-4 pound. 1 litre portakal suyu 1,5 - 3 pound arasi 4-5 tane muz 1 pound snickers vb cikolatalar genelde 0.45 - 0.7 pound arasi 1 pint bira 3.3-4 pound arasi sinema bileti 8-15 pound arasi tiyatro oyunlari 10-100 pound arasi ortalama aylik cep telefonu faturasi 5-45 pound arasi aylik internet baglantisi 15-35 pound arasi restoranlarda iki kisilik yemek 10-35 pound arasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Pub fiyatlari: Pint dyna'nin dedigi gibi 3bucuk 4 arasi. (Yeni Stella black cikti bu arada. Cok iyi bira. 4kusur ama pint.) Votka + mixer genellikle 3 yada 4 kusur ama 25cl oldugu icin dandik. Cin + tonik bu da 4 4bucuk civari Saraplar small 3kusur large 4kusur Nuts yada crisps bunlar da 1 - 1bucuk arasi falan. Ortalama club fiyatlari: Sise bira 4-5 Kokteyller 8-15 Shotlar 3bucuk falan Votka / cin genellikle > 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Ha bi de big mac menu 4.09, buyuk boy alirsan +40p. Durum doner de small 3bucuk large 4bucuk falan. Bunlarda alkol sonrasi eve donus fiyatlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Sigara fiyatlari'da marlboro 20 6kusur ile 7kusur degisiyo. Evet sigara her yerde ayni fiyat degil. Ama genellikle 6kusur. Tutun alicaksan da 12,5'luklar 3bucuk 4bucuk arasi, 25likler 7civari, 50likler de 11-12 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 az yesin, alkol sigara da kullanmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 hayatı pahalı burda, gelmeyin boşverin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Londra'da bildiğiniz tadları en böyle Türkiye'dekine benzeyen Türk restoranları var mı acaba? Öğrenci bütçesi içerisinde tabii mümkünse ^^ Hangi birine gitsek, bariz farklı tatlar var ve okuldakiler hadi bizi türk restoranına götür diyip duruyolar. Öyle bi yere götürmek istemedim. 4-5 farklı yere gittim olmuyo, o tat yakalanmıyo ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 balkona at mangalı kendin yap bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 di 'nin gittiği yeri denedinmi bak pek güzel diyo forum.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar